מאיפה אפשר להשיג בזול את ה WinTV-PVR-150 בארץ

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
almog16 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 57
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מחפש איפה אני יכול לקנות את הכרטיס הזה בארץ בזול או מארצות הברית
רק אם זה אתר בטוח ניסתי באתר החברה ונגמר להם הסוג הזה כמובן שאני צריך
PAL אם מישהו יודע מתי היה להם אני ישמח לדעת
אז אם מישהו יכול למצוא לי משהו תודה רבה

anony
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 272
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #2 

חיפשו קצר בגוגל ובזאפ הביא את התשובה שפלונטר הכי זולים 752 שקל
http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sk ... 5971161488
הפשע לא משתלם... האם זה אומר שהעבודה שלי היא פשע ?

איתי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 132

שליחה #3 

Why are you not ordering it from the US?
I bought a bundle package from Sage - which included the software as well as the PVR-150.
All I had to pay was VAT - I think that if you do a quick search you will find this card for less than 80$

adsagi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 601
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #4 

אני רכשתי לפני מספר שעות את ה- 150MCE ב- 62$ כולל משלוח מאמזון. יש לי יתרון בכך שיש לי קרובי משפחה בארה"ב, אבל אני אצטרך לחכות לסביבות אמצע ספטמבר עד שאקבל אותו.

אם אתה מחבר אותו לטלויזיה ב- Svideo/composite, אז אתה יכול לרכוש בארה"ב מאחר ורק הטיונר תומך ב- NTSC בלבד. השניים האחרים יקבלו גם PAL.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78900
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5397 פעמים

שליחה #5 

איתי,

רצוי לרכוש בארץ בגלל ההבדל בין המודלים האירופאים לאמריקאים.

adsagi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

oferlaor כתב:איתי,

...
עפר, אפשר לקבל הסבר? לי נאמר כאן בפורום שאין בעיה לרכוש בארה"ב אם מחברים לטלויזיה עם SVideo/Composite, וזה מה שראיתי גם ממקורות אחרים.

orky7
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 181

שליחה #7 

אם אתה רוכש מהארץ, יש מבצע של 730 ש"ח כולל משלוח לכל חלקי הארץ. אני קניתי משם לפני מספר ימים ולדעתי זה כדאי...

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #8 

אני קניתי PVR 250 אחד בארץ (אצל אותו משווק...) ואחד בארה"ב NTSC -
אין שום הבדל בכניסות ה-VIDEO מבחינת איכות תמונה או כל דבר אחר.

ממליץ בחום להזמין בחו"ל - לו רק כדי שהמשווקים החמדניים בארץ יפסיקו לדרוש מחיר יותר מכפול (כ-140 $ + מע"מ) על כרטיס שעולה כ-65$.

כמעט כל חומרת המחשבים הרגילה נמכרת במחירים סבירים ומקבילים למחירים בחו"ל - אין מכס - אבל בכל זאת הם מצליחים למכור לנו מוצרים "מיוחדים" במחירים מופקעים ואנחנו משלימים עם כך...ועוד אומרים תודה :evil:

חומר למחשבה...
אורן.

almog16 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 57

תודה לכולם על העזרה אבל אני צריך PAL כי

שליחה #9 

אני יש לי כבלים ואני רוצה כשאני יקליט מי הממיר לראות באנלוגי
ואם מישהו יכול למצוא לי מארצות הברית את הכרטיס אם השלט PAL במחיר זול אני היה חייב לו בגדול אז בבקשה
כמובן אם משלוח לארץ ומאתר בטוח כי מה שאני רק מצאתי זה מהאתר של החברה האגפאג 99 דולר הכרטיס ל MCE
ועוד 15 דולר לשלט וזה יוצא 513 שח

או שכדאי לי לקנות NTSC כי מה לעשות זה חלקי 3 יותר זול מבארץ ואם אני לוקח את זה מאיפה כדאי לי לקנות
אם מישהו ימצא לי אתר זול אם משלוח לארץ אני יודה לו מאוד מאוד

תודה לכולם על העזרה

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #10 

נכון לעכשיו אנחנו מבקשים שלא להזכיר את החנות הספציפית הזו עקב בעיה שיש לנו איתה.

אני מבין שיש להם לקוחות מרוצים באתר אבל עד אשר הנושא יטופל על ידם, אבקש שלא להזכירם באתר.

איתי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

...
Ofer - before I purchased my card I was in touch with Frey and asked them specifically if I will experience any problems with an NTSC based card.
They told me - as long as I don't use the card's tuner - I should have no problems.
I guess you are somehow associated with companies here in Israel - but as Oren said - I see no reason for the overpricing we experience here in Israel.
I've recently came back to Israel after living for 6 years in the US - and I just not willing to accept the pure "robery here.
Oren - mind you - when you compare the prices here and in the US - remember that you are comparing retail prices - and clearly the local distributers here don't purchase the cards at retail price - so their profer is even larger...

Itay

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #12 

איתי,

אני לא "associated" עם אף אחד. האמת היא שיש לנו באתר בעיות קשות עם היבואן שצויין כאן לפני כן - ולמרות זאת אני עדיין חושב שזה מסוג המוצרים שרצוי לרכוש בחו"ל. אנמק:

בעיקרון הם צודקים, ההבדל העיקרי הוא בטיונר, אבל נראה לי טפשי לרכוש כיום כרטיס עם טיונר NTSC כאשר המחירים בארה"ב ובארץ דומים מאוד (אין מכס על כרטיסים מסוג זה!).

בנוסף, תקלה הכי קטנה והלכה לך ההשקעה. אם המחירים דומים, תמיד עדיף לרכוש מקומית בגלל האחריות. אם ההבדל הוא משמעותי, זה משהו אחר.

בעיקרון, יש רבים כאן בארץ (גם אני חוטא בזה לא מעט) שרוכשים בחו"ל לא מעט דברים ומיבאים אותם ביבוא אישי. ובכל זאת, צריך להבדיל בין "גניבה לאור יום" ולבין רווח סביר. אני בהחלט לא הייתי פוסל באופן קטגורי רכישה מקומית בארץ. במקרים מספר שבהם נזקקתי לשירות - רכישה מחו"ל היתה די קטסטרופלית (שני לפטופים שרכשתי נזרקו לפח עד שהבנתי את הפואנטה והתחלתי לרכוש אותם במחיר גבוה טיפה יותר בארץ...).

adsagi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

oferlaor כתב:בעיקרון הם צודקים, ההבדל העיקרי הוא בטיונר, אבל נראה לי טפשי לרכוש כיום כרטיס עם טיונר NTSC כאשר המחירים בארה"ב ובארץ דומים מאוד (אין מכס על כרטיסים מסוג זה!).
...
מחירים דומים מאד? 280 ש"ח מול 750 ש"ח זה לא ממש דומה אלא שוד לאור יום. אם יתקלקל אני יכול לקנות עוד אחד ועדיין לא להגיע למחיר בארץ.

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #14 

אם כבר מדברים על חווית הקניה, רכשתי עשרות אם לא יותר של מוצרים בארה"ב ומעולם!!! לא היתה לי בעיה עם ביטול ההזמנה/שינוי וכו'. לשמחתי גם כל המוצרים שהזמנתי עבדו. פעם אחת קבלתי מוצר שגוי - אבל לטובתי...הזמנתי מ-SAGE בלאסטר ACTISYS 2000 סיריאלי וקבלתי USB-UIRT - מי שיצא בסופו של דבר מורווח הוא אלון24 :lol:
בכל מקרה, ההתנהלות מול אתרים בחו"ל נעימה יותר וגם בטוחה יותר - שם באמת אכפת להם שתהיה לקוח מרוצה.
הזמנתי לפני מספר ימים כרטיס DVB-S, שילמתי ולאחר יום הגיע אימייל שאני צריך להוסיף עוד 15$...ובקשו את הסכמתי. לא הסכמתי ודקות אחרי כן קבלתי אישור מ-PAYPAL שכספי הוחזר והזמנתי בוטלה - ואפילו תודה.
נסה לעשות דבר דומה בארץ... :evil: אם לא תבזבז שעות של צעקות בטלפון שום דבר לא יזוז...

מה שאני בסה"כ אומר זה שאנחנו פראיירים וטיפשים שאנחנו בכלל קונים במחירים השערוריתיים הללו בארץ. ועד שהסוחרים שרוצים להרוויח מהר לא יבינו שזה לא מסחר הוגן, אני אמשיך, ככל האפשר לרכוש מוצרים בחו"ל. עם כל הסכנות של חוסר אחריות. וזה לא רק עניין כספי אלא גם עקרוני.

עופר, אם אתה יכול להרשות לעצמך לזרוק שני לפטופים לפח... :lol: אז באמת אין לך בעיה... :wink: ודרך אגב, מחירי הלפטוופים החדישים בארץ גבוהים בהרבה ממחיריהם בחו"ל וחברות רבות נותנות אחריות בינלאומית...

זו דעתי לפחות,
אורן.

minime
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1626
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 137 פעמים

שליחה #15 

adsagi כתב:
oferlaor כתב:בעיקרון הם צודקים, ההבדל העיקרי הוא בטיונר, אבל נראה לי טפשי לרכוש כיום כרטיס עם טיונר NTSC כאשר המחירים בארה"ב ובארץ דומים מאוד (אין מכס על כרטיסים מסוג זה!).
...
מחירים דומים מאד? 280 ש"ח מול 750 ש"ח זה לא ממש דומה אלא שוד לאור יום. אם יתקלקל אני יכול לקנות עוד אחד ועדיין לא להגיע למחיר בארץ.
...
אשמח לדעת כיצד והיכן לרכוש את הכרטיס הנ"ל במחיר שכזה
אני מזמין עכשיו 2 כאלו
אני מקווה שזה עם שלט ...כי ה-730 זה עם שלט
אם אתם אומרים 60-80$ עם שלט זה בהחלט זול

ועופר...אני בספק אם זרקת 2 לפטופים לפח...אנחנו עדיין לא חיים ביפן :D
פעם הבאה שאתה זורק לפטופ תקרא לי...אשמח לקחת אותו לתיקון או לפרק את החלקים ולהשתמש בהם :wink:

איתי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

אני לא "associated" עם אף אחד.
...
עופר - אני מקווה שלט קיבלת את זה בצורה הלא נכונה - לא היתה לי שום כוונה רעה.

איתי

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”