יש נציג של ח.י? פעם שניה שמקבל מסך עם פיקסל שרוף ולא רוצים להחליף

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
zivmil פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 58
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

היי, קניתי לפני כחצי שנה טלויזיה OLED LG ב 7000 וישר גילתי שיש לה פיקסל שרוף

הייתי מרוצה מהשירות שלא עשה בעיות והחליף לי לטלויזיה בלי פיקסלים שרופים שאני מרוצה ממנה עד היום.

בגלל השירות רכשתי עוד מסך מ LG ב 3000 שלפי דעתי גם לא סכום מבוטל בכלל וגם במזל רע פעם שניה קיבלתי במרכז פיקסל שרוף שמסיח את הדעת בגלל שאני יושב ממש קרוב וגם גרפיקאי שזקוק לתצוגה נקיה.
ישר התקשרתי שוב לשירות לקוחות והנציגה אומרת לי שאז הם עשו לי טובה בגלל שזה היה טלויזיה יקרה ועכשיו זה רק מ 3 פיקסלים ומעלה אז אין אישור להחלפה ורק אולי היא תנסה לבקש אישור מיוחד מהמעבדה אבל זה ייקח זמן והיא לא מבטיחה לי כלום... נשמע שמנסה למרוח אותי.. בפעם שעברה ישר שלחו טכנאי שיבדוק והוא נתן לי מסך חלופי תקין.

במקום להודות לי שרכשתי LG אחרי שכבר קיבלתי טלויזיה עם פיקסל שרוף וכבר בזבזתי זמן על טלפונים ותיאום טכנאי אני מקבל תחושה שעשיתי טעות.. 3000 שקל זה לא מסך זול וקשה להנות מהמסך שאני עורך תמונות ותמיד במרכז יש נקודה שחורה.

יש למישהו רעיון מה לעשות? המסך בקושי בן כמה שעות לא ייתכן שאין על זה אחריות מה גם שהחליפו לי בעבר על אותה תקלה... ולא מקובלת עלי התשובה שיש הפרדה כי אחד זה מסך ב 7000 ואחד זה מסך ב 3000.

אמרו לי שיש כאן בתת פורום נציגים של LG בבקשה צרו עימי קשר כי הפקידה בשרות לקוחות מצידה שאמשיך להיות עם מסך חדש בן כמה שעות ופיקסל שרוף באמצע.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5005
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #2 

תיכנס לפורום OLED
יש שם נציגים של ח.י

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #3 

@zivmil
·
הכוונה לפורום הזה:
https://www.hometheater.co.il/forum108

shiki
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1930
שם מלא: שלומי
נתן תודות: 239 פעמים
קיבל תודות: 175 פעמים

שליחה #4 

@zivmil
·

מאיפה המסך נרכש?

אם בחנות פיזית אז תפנה לנציגיה שיעזרו ואם ברשת ממשווק מורשה אז אם אינני טועה יש לך זכות ביטול עסקה עד 60 יום

http://www.hye.co.il/news/updates/%D7%A ... %AA%D7%9A/

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”