חיבור מקלט וידאו ישן
שלום!
לפני כמה חודשים קניתי טלויזית CRT 29 של פיליפס ואני מרוצה ממנה (מלבד הרמקולים האיומים אבל אני מניח שזו לא בעיה ספציפית של פיליפס), אין לי ממיר כבלים ואני רואה דרך אנטנה פשוטה. ביחד עם המכשיר קניתי DVD וחיברתי אותו בפשטות (קומפוננט) לAV1, כפי שהוסבר בחוברת המצורפת.
לאחרונה החלטתי להחזיר מקלט וידאו ישן שלי לפעילות ולחבר אותו לטלויזיה. מדובר בוידאו של טושיבה, שבטלויזיה הישנה מישהו חיבר לי אותו, הפעם ניסיתי לבד ולא כ"כ הצלחתי (פרוט מיד).
החיבורים הקיימים מאחורה הם חשמל, כניסה של אנטנה, יציאה של אנטנה ועוד 4 חיבורים וידאו IN OUT ואודיו IN OUT. בתחילה, חשבתי לחבר את המכשיר כמו את הDVD, חיברתי כבל צהוב (קומפוזיט?) לAV2 ולVIDEO OUT, וכבל אדום לAUDIO L וAUDIO OUT (בידיעה שאשמע רק מרמקול אחד, אבל אם אני לא טועה יש מפצל שיאפשר לי לשמוע בשני הרמקולים של הטלויזיה).
החיבור הצליח והצלחתי לראות וידאו בAV2.
הבעיה היא שאני רוצה גם את האפשרות להקליט טלויזיה, לכן פניתי לאפשרות אחרת, חיברתי את האנטנה לוידאו ומהוידאו לטלויזיה, ובאופן ידני ניסיתי למצוא בערוץ 4 את הוידאו, לאחר חיפוש קצר הצלחתי, אבל בשום אופן לא הצלחתי לראות טלויזיה דרך הוידאו, ז"א שבטלויזיה הקודמת שחוברה לוידאו, הייתי הולך לערוץ וידאו, והייתי יכול לראות משם את כל ערוצי הטלוזייה (באותו ערוץ) ע"י החלפת ערוצים בוידאו. איך אני מגיע לזה? כרגע בערוץ וידאו יש רק וידאו. אם אני עושה סריקה דרך הטלויזיה ומגיע לערוץ מסוים, אני מאבד את הוידאו, ואם אני עושה סריקה דרך הוידאו (אחרי שבטלויזיה כיוונתי לוידאו), הוא לא מוצא כלום.
איפה אני טועה?
תודה!
לפני כמה חודשים קניתי טלויזית CRT 29 של פיליפס ואני מרוצה ממנה (מלבד הרמקולים האיומים אבל אני מניח שזו לא בעיה ספציפית של פיליפס), אין לי ממיר כבלים ואני רואה דרך אנטנה פשוטה. ביחד עם המכשיר קניתי DVD וחיברתי אותו בפשטות (קומפוננט) לAV1, כפי שהוסבר בחוברת המצורפת.
לאחרונה החלטתי להחזיר מקלט וידאו ישן שלי לפעילות ולחבר אותו לטלויזיה. מדובר בוידאו של טושיבה, שבטלויזיה הישנה מישהו חיבר לי אותו, הפעם ניסיתי לבד ולא כ"כ הצלחתי (פרוט מיד).
החיבורים הקיימים מאחורה הם חשמל, כניסה של אנטנה, יציאה של אנטנה ועוד 4 חיבורים וידאו IN OUT ואודיו IN OUT. בתחילה, חשבתי לחבר את המכשיר כמו את הDVD, חיברתי כבל צהוב (קומפוזיט?) לAV2 ולVIDEO OUT, וכבל אדום לAUDIO L וAUDIO OUT (בידיעה שאשמע רק מרמקול אחד, אבל אם אני לא טועה יש מפצל שיאפשר לי לשמוע בשני הרמקולים של הטלויזיה).
החיבור הצליח והצלחתי לראות וידאו בAV2.
הבעיה היא שאני רוצה גם את האפשרות להקליט טלויזיה, לכן פניתי לאפשרות אחרת, חיברתי את האנטנה לוידאו ומהוידאו לטלויזיה, ובאופן ידני ניסיתי למצוא בערוץ 4 את הוידאו, לאחר חיפוש קצר הצלחתי, אבל בשום אופן לא הצלחתי לראות טלויזיה דרך הוידאו, ז"א שבטלויזיה הקודמת שחוברה לוידאו, הייתי הולך לערוץ וידאו, והייתי יכול לראות משם את כל ערוצי הטלוזייה (באותו ערוץ) ע"י החלפת ערוצים בוידאו. איך אני מגיע לזה? כרגע בערוץ וידאו יש רק וידאו. אם אני עושה סריקה דרך הטלויזיה ומגיע לערוץ מסוים, אני מאבד את הוידאו, ואם אני עושה סריקה דרך הוידאו (אחרי שבטלויזיה כיוונתי לוידאו), הוא לא מוצא כלום.
איפה אני טועה?
תודה!
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1494
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
תנסה לחבר את האנטנה לווידאו
חיבור video out מהווידאו בקומפוזיט למסך
תעביר בטלוויזיה ל- AV המתאים ואתה אמור לקבל תמונה
עוד אפשרות:
חיבור האנטנה לווידאו וחיבור אנטנה out מהווידאו לאנטנה in בטלוויזיה
בהצלחה
חיבור video out מהווידאו בקומפוזיט למסך
תעביר בטלוויזיה ל- AV המתאים ואתה אמור לקבל תמונה
עוד אפשרות:
בהצלחה
זה בדיוק מה שעשיתי, עכשיו אני הולך לערוץ פנוי בטלויזיה, נגיד 4, מפעיל סרטambar כתב: עוד אפשרות:
בהצלחה...
כלשהו בוידאו וסורק את הערוץ עד שאני מגיע אליו, פועל מצויין. הבעיה היא
שאין לי כך אפשרות להקליט טלויזיה! ז"א שאת אותו ערוץ אני יכול לכוון או לוידאו
או לערוץ טלויזיה מסוים- אבל פעם בערוץ של הוידאו יכלתי לראות את כל ערוצי
הטלויזיה (מלבד הוידאו עצמו)- בעזרת העברת ערוצים בוידאו עצמו, איך אני מגיע לזה?
- ambar
- חבר ותיק

בגלל שאתה משתמש בטיונר של הווידאו בכדי לראות את ערוצי הטלוויזיה, אתה צריך ערוץ ייעודי בווידאו לכל ערוץ טלוויזיה משודר, כלומר לכל ערוץ שאתה קולט מהכבל אנטנה יש ערוץ ייעודי בווידאו. אם היית משתמש ב- YES או כבלים אז היית עובד עם ערוץ אחד בווידאו ומעביר ערוצים בממיר.
הייתי מנסה בכל זאת לחבר את כבל האנטנה לווידאו IN ויציאה לטלוויזיה דרך הקומפוזיט. לאחר הרצת סריקה של ערוצים אתה אמור לקבל את הערוצים בטיונר של הטלוויזיה. דרך אגב, אתה קולט ערוצים מהאוויר או דרך כבלים אנלוגים?
הייתי מנסה בכל זאת לחבר את כבל האנטנה לווידאו IN ויציאה לטלוויזיה דרך הקומפוזיט. לאחר הרצת סריקה של ערוצים אתה אמור לקבל את הערוצים בטיונר של הטלוויזיה. דרך אגב, אתה קולט ערוצים מהאוויר או דרך כבלים אנלוגים?
פסקה 1- יפה, אני צריך שלכל ערוץ בטלויזיה שאני רוצה, יהיה ערוץ בוידאו, ברור ומובן. השאלה היא איך אני בדיוק עושה את זה... אני לא יכול לחפש דרך השלט של הטלויזיה כי זה "דורס" לי את החיפוש הקודם כי הרי אפשר רק ערך HZ אחד לערוץ אחד. מהצד השני, כשאני מנסה דרך הוידאו לעשות AUTO STORE (ואז הוא עובר על כל הערוצים שלו כשאני עדיין באותו ערוץ בטלוזייה), הוא לא מוצא לי כלום.ambar כתב:בגלל שאתה משתמש בטיונר של הווידאו בכדי לראות את ערוצי הטלוויזיה, אתה צריך ערוץ ייעודי בווידאו לכל ערוץ טלוויזיה משודר, כלומר לכל ערוץ שאתה קולט מהכבל אנטנה יש ערוץ ייעודי בווידאו.
הייתי מנסה בכל זאת לחבר את כבל האנטנה לווידאו IN ויציאה לטלוויזיה דרך הקומפוזיט. לאחר הרצת סריקה של ערוצים אתה אמור לקבל את הערוצים בטיונר של הטלוויזיה. דרך אגב, אתה קולט ערוצים מהאוויר או דרך כבלים אנלוגים?...
פסקה 2- אני קולט מהאויר.
אני לא מצליח להבין את ההסבר שלך,:
לחבר את כבל האנטנה לווידאו IN- איך בדיוק? זה בכלל לא אותו חיבור...הVIDEO IN זה קומפוזיט.
ויציאה לטלוויזיה דרך הקומפוזיט- מה הכוונה?
לאחר הרצת סריקה של ערוצים אתה אמור לקבל את הערוצים בטיונר של הטלוויזיה- גם עכשיו יש לי את כל הערוצים בטיונר של הטלויזיה...הבעיה היא שאני רוצה להקליט ערוצים בוידאו...
אולי פשוט יש אי הבנה שלי בנוגע לחיבורים, לכן החלטתי פשוט לצרף תמונות.
אני מאד מודה לך על הנסיונות ומצטער אם אני קצת טמבל...
-
- וידאו
-
- שלט וידאו
-
- טלויזיה
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
הוא מתכוון שהערוצים יעברו דרך הוידאו (על מנת להקליט) ויעברו משם לTV
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- ambar
- חבר ותיק

תנסה את הדבר הבא:
1. תשאיר את הכבל הלבן של האנטנה בווידאו
2. תוציא את הכבל השחור מהווידאו של האנטנה out
3. תחבר את הווידאו לטלויזיה דרך הקומפוזיט TV out (היציאה התחתונה בווידאו)
4. בטיונר של הווידאו תסרוק תחנות כך שיהיה לך ערוץ טלוויזיה לכל ערוץ ווידאו
5. בטלוויזיה, תעבור ל- AV המתאים שאליו מחובר הווידאו
6. ברגע שתעביר ערוצים בווידאו תוכל לראות אותם בטלוויזיה וכמובן להקליט (את הערוצים אתה מעביר בווידאו ולא בטלוויזיה, בטלוויזיה הוא נשאר כל הזמן על אותו AV)
1. תשאיר את הכבל הלבן של האנטנה בווידאו
2. תוציא את הכבל השחור מהווידאו של האנטנה out
3. תחבר את הווידאו לטלויזיה דרך הקומפוזיט TV out (היציאה התחתונה בווידאו)
4. בטיונר של הווידאו תסרוק תחנות כך שיהיה לך ערוץ טלוויזיה לכל ערוץ ווידאו
5. בטלוויזיה, תעבור ל- AV המתאים שאליו מחובר הווידאו
6. ברגע שתעביר ערוצים בווידאו תוכל לראות אותם בטלוויזיה וכמובן להקליט (את הערוצים אתה מעביר בווידאו ולא בטלוויזיה, בטלוויזיה הוא נשאר כל הזמן על אותו AV)