בעיה עם IR BLASTER
בסוף הסרתי את הדרייברים שבאו עם הדיסק והורדתי את הדרייברים מהאתר של החברה ועכשיו הכול עובד גם הבלאסטר השלט והכול עכשיו נתקלתי בבעיה
כשאני נגיד מכניס מספר של ערוץ דרך שלט המדיה סנטר אז האינפרא האדומה מהבהבת אבל לא מחליפה לערוץ שרציתי ואותו דבר שאי אפשר לדףדף בין הערוצים
איך פותרים את הבעיה הזאת?
ועוד משהו
איך אפשר להשתמש באודיו של הטלוויזיה ולא דרך הרמקולים של המחשב?
תודה מראש
כשאני נגיד מכניס מספר של ערוץ דרך שלט המדיה סנטר אז האינפרא האדומה מהבהבת אבל לא מחליפה לערוץ שרציתי ואותו דבר שאי אפשר לדףדף בין הערוצים
ועוד משהו
תודה מראש
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
1. תוודא שהעיינית מוצמדת בדיוק לעיינית של הממירpagaz כתב:בסוף הסרתי את הדרייברים שבאו עם הדיסק והורדתי את הדרייברים מהאתר של החברה ועכשיו הכול עובד גם הבלאסטר השלט והכול עכשיו נתקלתי בבעיה
ועוד משהו
תודה מראש...
2. מה הכוונה? תחבר מהיציאה במחשב לכניסה בטלויזיה
1. היא מוצמדת בדיוק ועדיין לא
אה ודא נגיד בהגדרות של הטיוי במדיה סנטר אז שם כתוב שאני יכניס מספר ערוץ כולשהו בשביל לראות עם השלט שולט בממיר כשאני לוחץ נגיד 181 אז הנורה האדומה מהבהבת ואז הוא לבד מתחיל לשים מספרים כמו 081 , 08 ואז נעצר למה הוא עושה ככה?
2. הכוונה שאת הטיוי שומעים ברמקולים של המחשב ולא ברמקולים של הטלוויזיה והחלפתי כבלי של האודיו מ in ל Out וכלום
אה ודא נגיד בהגדרות של הטיוי במדיה סנטר אז שם כתוב שאני יכניס מספר ערוץ כולשהו בשביל לראות עם השלט שולט בממיר כשאני לוחץ נגיד 181 אז הנורה האדומה מהבהבת ואז הוא לבד מתחיל לשים מספרים כמו 081 , 08 ואז נעצר למה הוא עושה ככה?
2. הכוונה שאת הטיוי שומעים ברמקולים של המחשב ולא ברמקולים של הטלוויזיה והחלפתי כבלי של האודיו מ in ל Out וכלום
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
1) תריץ את ה-TV SETUP עוד פעם ותעבור שם על ההגדרות של השלט טוב טוב.
2) ??? אתה צריך לחבר כבל שבצד אחד יש לו מיניג'ק (כמו לאוזניות) וצד שני יש לו שני חיבורי RCA (בננות) אדום ולבן לסטראו, אותם אתה מחבר לטלויזיה מאחורה...
2) ??? אתה צריך לחבר כבל שבצד אחד יש לו מיניג'ק (כמו לאוזניות) וצד שני יש לו שני חיבורי RCA (בננות) אדום ולבן לסטראו, אותם אתה מחבר לטלויזיה מאחורה...
טוב אני יעבור שוב על ההגדרות של השלט
אני עובד במצב duel view הטלוויזיה ברוזלוצייה 800*600 והמסך ב 1024*768
וככה אני יכול לטייל עם העכבר לטלוויזיה ולמסך אבל כשאני במסך של מדיה סנטר אז זהו אני לא יכול לעבור למסך של המחשב מה אפשר לעשות?
אני עובד במצב duel view הטלוויזיה ברוזלוצייה 800*600 והמסך ב 1024*768
וככה אני יכול לטייל עם העכבר לטלוויזיה ולמסך אבל כשאני במסך של מדיה סנטר אז זהו אני לא יכול לעבור למסך של המחשב מה אפשר לעשות?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
בריבוע הקטן הימני שהכי קרוב לסלוטים של הכרטיסונים.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בשעה טובה!
לחץ על ALT-TAB ואז תוכל לעבור לדסקטופ. כמו כן, ניתן לעשות Minimize או Restore למסך רגיל במקום מסך מלא למדיה סנטר.
לחץ על ALT-TAB ואז תוכל לעבור לדסקטופ. כמו כן, ניתן לעשות Minimize או Restore למסך רגיל במקום מסך מלא למדיה סנטר.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אז תעשה Restore לחלון רגיל (האייקון האמצעי בצורה של שני ריבועים קטנים, נמצא למעלה מימין בגירסה אנגלית ומשמאל בגירסה עברית). כשתרצה לחזור למסך מלא, תעשה Maximize.
או שפשוט תעשה Minimize ושלום על ישראל...
או שפשוט תעשה Minimize ושלום על ישראל...