עזרה לגבי חיבור טלויזיה 37PFL7332 חדשה

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Itamarro פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם, זו תהיה הודעה ראשונה שלי פה.
אני מקווה שזה הפורום הנכון, מצטער אם זה לא.
בתחילת השבוע אבי הפתיע אותי עם פיליפס 37PFL7332 כמתנה, ולמרות שהאיכות מיותרת לנו (אנחנו רק רואים כבלים ודיוידי פעמיים בשנה)- עם מתנות לא מתווכחים.

כרגע, המערכת קולנוע ביתית שיש לי מחוברת כמו שאפשר לראות בציור שעשיתי.

אני מנסה למצוא פתרון לחבר את הכל לטלויזיה החדשה, בלי לבזבז יותר מדי ובלי להוריד באיכות.
אני הייתי רוצה פשוט לנתק את הRCA של הדיוידי ולחבר קומפוננט, אבל אני מפחד שזה יגרום לתמונה ולסאונד לצאת מסינק. לא לחבר את הדיוידי לרסיבר סתם מעצבן, ואני לא רוצה לחבר את הטלויזיה בRCA, כי אז לא ננצל את האיכות שלה בכלל. לדיוידי אין יציאת HDMI, אגב.
שתי שאלות:
1. יש דרך להשיג ממיר דיגיטלי (HOT) שמוציא איכות יותר גבוהה?
2. מה אתם ממליצים לעשות עם המערכת אצלי?

אני עובד עצות... וחוץ מזה המוכר שכנע את אבי לקנות SCARAT ב250 שקל, באמירה שאנחנו חייבים את זה בשביל שהטלויזיה תפעל, שזה מעצבן בפני עצמו.

אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא,
איתמר.
מערכת קולנוע ביתי
 מערכת קולנוע ביתי

kolokito
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1945
נתן תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

אם את האריזה של הכבל סקארט לא פתחת, גש אל המוכר, תגיד לו שאתה 'מאוד לא מעריך' את התרגיל המסריח שעשה לאביך והחלף את הסקארט בכבל קומפננט, וכבל סקארט לSVIDEO בשביל הממיר. אין שום סיבה שהDVD ייצא מסינק.

1)סופסוף אני יכול להגיד את זה ולשחרר לחץ: להוט אין ממירים! אין להם ממירים חדשים, ובטח שאין להם ממירים עם תמונה טובה יותר. הייתי בהתכתבות עם שירות הלקוחות והם הגנו על העמדה הזו בחירוף נפש... OFF THE RECORD אחד הטכנאים שלהם אמר לי שלממיר דוקסיס שהם הביאו היו יציאות אופטית וקואקסיאלית אבל הוא לא היה אמין אז הוט הוציאו אותו משירות

איזה דגם הרסיבר?? כמה כניסות קומפננט \ אופטי \ קואקסיאלי יש לו?
2)אילו יציאות יש לGAMECUBE? אתה בטוח שאין לה אופטית או קואקסיאלית או SVIDEO?
את הממיר לחבר עם כבל סקארט לSVIDEO איכותי , כבר נתקלתי בכבלים כאלה שנתנו תוצאה פחות טובה מהקומפוזיט הצהוב....
את הDVD כאמור לחבר בקומפוננט- אין סיבה שייצא מסינק, אלא אם כן אתה יודע משהו על הDVD שלך שעושה אותו שונה

Itamarro פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אז ככה:
הרסיבר הוא מעט מיושן, yamaha RX-V430RDS- יש לו כניסה אופטית אחת שרשום מעליה DVD, וכניסה קואקסיאלית שניה שרשום מעלה CD, קומפוננט אין לו בכלל.

עכשיו ישלי רק כניסת קומפוננט אחת בטלויזיה, שתי כניסות SCARAT, ועוד שתי כניסות HDMI.
בממיר הדיגיטלי יש רק יציאת SCARAT, אין יציאת קומפוננט.
לגבי הגייםקיוב, אפשר לקנות לו חיבור קומפוננט, אבל אין טעם במידה והחיבור היחידי בטלויזיה תפוס ע"י הדיוידי. חוץ מזה בקרוב נקנה Wii שאאל"ט אמור להגיע עם קומפוננט. מבחינת סאונד, זה עדיין R/L.

עכשיו אם כבר יש את הSCARAT, לא עדיף להשתמש בו? (אלא אם כן הוא מציג איכות פחותה משל S-VIDEO)

אז מה שאני כנראה אעשה זה כבר להשתמש בכבל SCARAT (הכבל עצמו איכותי, ויש הרבה הפרעות מרוב כל שאר הכבלים מאחורי הטלויזיה), ואקנה קומפוסיט איכותי לחבר את הדיוידי לטלויזיה.
המערכת רמקולים שיש לי לא מעולה, לכן יכול להיות בכלל שהרמקולים של הטלויזיה (יש לה איזה טכנולוגיה של דולבי) יספקו שמע יותר טוב. הרמקולים הם של פיירלס

תודה על העזרה

kolokito
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1945
נתן תודות: 3 פעמים

שליחה #4 

יש לי רסיבר כזה בבית- מכשיר מצויין שעונה לך על כל הדרישות.

אתה יכול את הממיר לחבר כפול: אדום \ לבן \ צהוב (החיבור הנחות ביותר) לכניסת TV ברסיבר, וסקארט לטלוויזיה. הממיר הזה של הוט מוציא את שני האותות במקביל, ככה אני מחובר.
לגבי הDVD, אם יש קומפננט אז זה עדיף, ישירות לטלוויזיה ואופטי לרסיבר בשביל הסאונד, אין יותר מידי מה להסתבך.

קשה לי להאמין שהרמקולים של הטלוויזיה יתנו תוצאה יותר טובה מהמערכת למרות הרמקולים הפשוטים של פירלס

amir16
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44

איך אני חיברתי את ה7332 שלי

שליחה #5 

בהנחה שאתה לא הולך לנתק את כל החיבורים שלך מהרסיבר מאד פשוט: כבל קומפוננט מהDVD ל מסך כבל סקארט לסקארט מהממיר ל מסך ו זהו. אין ולא צריך להיות שום בעיות סינק בהנחה שאתה תמיד תראה DVD דרך הרסיבר . אין צורך בכבל סקארט יקר אבל בקומפוננט הייתי משקיע ( או מחכה לעידן הHD ורוכש HD DVD יחד עם כבל HDMI מתאים
אבל חזון למועד) הקומפוננט יעשה לך יפה את העבודה

Itamarro פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

סבבה, תודה רבה לכולכם, ממש עזרתם.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”