מיני סדרה טובה - The Lost Room
מיני סדרה שמשלבת אלמנטים מדבי"ם בסגנון אבודים\Heroes, לא רוצה להוסיף בשביל לא להרוס. הבעיה היחידה היא בסוף...אולי זה ככה בשביל שהם יוכלו להמשיך מתישהו בעתיד, אני מעדיף לא לפרט בשביל לא להרוס. אגב, כבר יש מי שתרגם אותה לעברית.
http://www.scifi.com/lostroom/
תהנו.
תהנו.
לא ראיתי אותה אבל היה אותה מלא פעמים ביסsnad כתב:מיני סדרה שמשלבת אלמנטים מדבי"ם בסגנון אבודים\Heroes, לא רוצה להוסיף בשביל לא להרוס. הבעיה היחידה היא בסוף...אולי זה ככה בשביל שהם יוכלו להמשיך מתישהו בעתיד, אני מעדיף לא לפרט בשביל לא להרוס. אגב, כבר יש מי שתרגם אותה לעברית.
תהנו....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
היא כבר הוקרנה ביס וזו באמת מיני סידרה מצויינת
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- d-tox
- חבר ותיק

- תגובות: 1858
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אני חושב שקראתי באיזשהו מקום שהשחקנים חתומים לפחות למיני סידרה נוספת.
ספויילרים!!:
הם בהחלט השאירו קצוות פתוחים, במיוחד עם העלמותו של דמותו של ג'ון פולק ועם הפיכתו של קראוזה ל-prime object
אחרי הצלחה כזאת לא מבין למה המפיקים מחכים....
וסתם מחשבה.....
הילדה של הבלש לא נראית כאילו היא שיבוט של דקוטה פנינג?....
ספויילרים!!:
הם בהחלט השאירו קצוות פתוחים, במיוחד עם העלמותו של דמותו של ג'ון פולק ועם הפיכתו של קראוזה ל-prime object
אחרי הצלחה כזאת לא מבין למה המפיקים מחכים....
וסתם מחשבה.....
הילדה של הבלש לא נראית כאילו היא שיבוט של דקוטה פנינג?....
באתר של הסדרה יש פורום עם כל מיני תיאוריות...חלק טוענים שהילדה הפכה לחפץ ולא הבלש וחלק בכלל טוענים שהדייר המקורי בכלל לא מת. חוץ מזה בהחלט נשארו המון דברים פתוחים - מה יהיה עם הנביא החדש (שכחתי את השם), לאן הלך קרוצפלד, איך באמת נוצר החדר...
בקיצור אני ממש מקווה שיהיה לזה המשך.
בקיצור אני ממש מקווה שיהיה לזה המשך.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
קודם כל נברך - "ברוך המחייה מתים", מכיוון שלהגיב בת'רד מ 2007 בהחלט מצריך זאת
רציתי להצטרף להמלצה. כרגע סיימתי לראות את המיני סידרה (אצלי אלו היו 6 פרקים ולא 3, קצרים יותר). גם אני חושב שהסוף היה מאולץ, כנראה על מנת לאפשר סידרת המשך (שמשום מה לא מגיע - שלוש שנים אחרי), אך זה בסופו של היום לא פגע בחווית הצפייה בסידרה.
הסידרה עמוסה בכוכבי טלוויזיה ידועים, החל מפיטר קראוז (שהינו השחקן הראשי בסידרה Six Feet Under, הסידרה בה לראשונה ראיתי את השחקן שמשחק את דקסטר), דרך השחקן שמשחק את הרופא היהודי הנמוך מהצוות של "האוס" (פטר ג'קובסון), דרך ג'וליאנה מרגוליס הסקסית, קווין פולאק, כריס באוור (ראש איגוד הנמל ב The Wire) ועוד כמה פרצופים חצי מוכרים.
וכן, הילדה/שחקנית שמשחקת את הבת של הדמות הראשית בהחלט דומה שתי טיפות מים לשחקנית דקוטה פנינג, מהסיבה הפשוטה - הן אחיות (שם המשפחה הזהה הוא לא רמז מספק?).
מומלץ בחום לכל חובבי סדרות המתח/מד"ב.
רציתי להצטרף להמלצה. כרגע סיימתי לראות את המיני סידרה (אצלי אלו היו 6 פרקים ולא 3, קצרים יותר). גם אני חושב שהסוף היה מאולץ, כנראה על מנת לאפשר סידרת המשך (שמשום מה לא מגיע - שלוש שנים אחרי), אך זה בסופו של היום לא פגע בחווית הצפייה בסידרה.
הסידרה עמוסה בכוכבי טלוויזיה ידועים, החל מפיטר קראוז (שהינו השחקן הראשי בסידרה Six Feet Under, הסידרה בה לראשונה ראיתי את השחקן שמשחק את דקסטר), דרך השחקן שמשחק את הרופא היהודי הנמוך מהצוות של "האוס" (פטר ג'קובסון), דרך ג'וליאנה מרגוליס הסקסית, קווין פולאק, כריס באוור (ראש איגוד הנמל ב The Wire) ועוד כמה פרצופים חצי מוכרים.
וכן, הילדה/שחקנית שמשחקת את הבת של הדמות הראשית בהחלט דומה שתי טיפות מים לשחקנית דקוטה פנינג, מהסיבה הפשוטה - הן אחיות (שם המשפחה הזהה הוא לא רמז מספק?).
מומלץ בחום לכל חובבי סדרות המתח/מד"ב.