אני צריך שתעזרו לי איך אפשר לחבר את כל הציוד שיש לי בצורה יעילה ונוחה.
אני קניתי XBOX 360 וחיברתי אותו למסך המחשב LCD 24 אינ'ץ, בחיבור VGA.
אני רוצה לחבר אותו גם למקרן שנמצא בסלון באמצעות כבל VGA באורך 15 מטר.
הבעיה הראשונה: המסך הLCD זקוק לרזולוציה 1080P והמקרן בסלון זקוק לרזולוציה 720P.
מבחינת הXBOX אין בעיה בתוכו לשנות את ההגדרות כל פעם של הרזולוציה הבעיה איך אני יכול לחבר אותו לשניהם בו זמנית במקום כל פעם לנתק ולחבר.
הבעיה השנייה: אותו כבל VGA באורך 15 מטר מחובר כבר לכרטיס מסך במחשב לשם צפייה בסרטים במקרן בסלון.
אין לי אפשרות לחבר את הXBOX למקרן בצורה אחרת כמו קומפוננט כיוון שזה צורך הרבה עבודה בהרחבה של התעלה בתוך הקיר + אצטרך כל פעם לנתק ולהחליף את הכבל שמחוב
(לXBOX אין חיבורים עליו, יש לו כבל שמתחבר ממנו ומהכבל עצמו יוצאים חיבור VGA וחיבור סטריאו ואפשר לנתק אותו ולחבר במקומו כבל אחר שממנו יוצאים חיבור קומפוננט וקומפוזיט וסטריאו.)
כן אני יודע שאני נמצא בבעיה דיי סבוכה בעניין הזה.אבל אותו דבר יש לי בקשר לבעיה עם איך להעביר את הסאונד. אני קניתי רסיבר יד שנייה של JVC שנמצא בחדר. אליו חיברתי את הכרטיס קול של המחשב וגם את הXBOX. לכרטיס קול מחובר כבל אודיו SPDIF קואקסיאלי באורך 10 מטר הוא מתחבר מהמחשב לרסיבר אחר שנמצא בסלון לכניסת SPDIF שלו (הצורה של פלג הכבל דומה לחיבור RCA רגיל רק עם עיגול סביבו - מדובר בכבל אוניברסלי איכותי שיכול לשמש גם לחיבור קומפוננט או קומפוזיט). עכשיו פה הכל טוב ויפה, השאלה איך אני יכול לחבר את הXBOX חוץ מלרסיבר הJVC גם לכבל הSPDIF שמחובר כרגע למחשב?
יש לציין שלרסיבר הJVC אין חיבורי SPDIF עליו.
אני צריך שהפתרונות יקלו עליי כמה שיותר את החיבור הXBOX שבחדר למקרן שבסלון, שברגע שארצה לשחק בסלון אז אוכל לעשות זאת בצורה כמה שיותר מהירה וקלה.
קיצור - צרות של עשירים