שלום אנשים טובים,
אני רוצה לקנות מסך, אבל לא לחוץ לי מייד.
מקריאה כאן הבנתי שבקרוב מגיעים דגמי 2019 (ולכן, למשל, יש מחסור בדגמים מסוימים - לא הבנתי למה, אבל אני מניח שיש הסבר טוב).
השאלה היא מתי צפויים הדגמים החדשים להגיע ומה קורה כשהם מגיעים - יש נפילה "פתאומית" של המחירים של הדגמים הנוכחיים? יש למה לצפות בדגמים החדשים? בקיצור - איך כדאי לתזמן את הקניה למי שלא חייב לקנות מייד?
תודה.
מתי לקנות
השוק יחסית יציב ואין הורדות פיתאומיות, כרגע הכיוון של דגמי 2019 זה עוד חודשיים\שלוש, אין בשורה גדולה באיכות (בדגמי 19) ולא תזכה באיזה הנחה משמעותית על דגמי שנה קודמת.
כל המקומות שרושמים ניקוי מגפים\מחסנים זה סתם פיקציה הם לא מזמינים יותר ממה שהם מוכרים ואף ספק לא ניתקע עם סחורה.
אם אתה צריך טלויזיה תקנה כל סוף שנה\תחילת. שנה\בלאק פריידי וכו... זה לא אמיתי.
תנהל מו"מ טוב מול חנות או מול אתר אינטרנט ותקבל מחירים יותר זולים אפילו מזאפ.
בהצלחה
כל המקומות שרושמים ניקוי מגפים\מחסנים זה סתם פיקציה הם לא מזמינים יותר ממה שהם מוכרים ואף ספק לא ניתקע עם סחורה.
אם אתה צריך טלויזיה תקנה כל סוף שנה\תחילת. שנה\בלאק פריידי וכו... זה לא אמיתי.
תנהל מו"מ טוב מול חנות או מול אתר אינטרנט ותקבל מחירים יותר זולים אפילו מזאפ.
בהצלחה
@zubumufu
·
כמו שרשמו פה לפני, המחירים הם מחזוריים.
כלומר יש מחיר (מינימלי) מסויים, הוא נשאר קבוע תקופה (יכול להיות גם חצי שנה) ואז יורד קצת. ואז שוב נשאר קבוע תקופה.
לדוגמא: קניתי nu8000 בגודל ״65 אינצ׳ בקיץ 2018 ב-6,100 ש״ח.
כיום הוא נמכר בכ-5,600 ש״ח. (יבואן רשמי)
אבל גם MU9000, הדגם של שנת 2017, נמכר בערך באותו מחיר, למרות שהוא שנתון קודם.
כך שאין באמת מבצעים שלא חוזרים,
ואם מחכים מספיק זמן, המחירים תמיד ירדו, אבל תמיד בקצת.
לשאלתך לגבי מלאי:
אז יכול להיות שהיבואן פשוט לא רוצה להזמין מלאי של דגם ישן, אם אוטוטו יקבל דגם חדש ויתקע עם מלאי שאף אחד לא רוצה (ובכל מקרה המחיר ירד כשיהיה דגם חדש). במקרה כזה ליבואנים מקבילים כנראה כן יהיה מלאי.
ויכול להיות שהיצרן הפסיק לייצר את הדגם הישן, בגלל שהוא כבר מייצר את הדגם החדש, ופשוט נגמר לו המלאי.
אני חייב לציין שסמסונג עשו הימור מוצלח על פאנלי VA, בעוד שכל השאר עדיין מייצרים פאנלי IPS.
OLED עדיין לא תפס חזק (ואנשים עדיין חוששים קצת מעניין הצריבות).
כך שיצא שסמסונג מייצרים מסכים באותה איכות כמו השאר, ומוכרים אותם יותר זול (או לחלופין מייצרים מסכים עדיפים ומוכרים באותו מחיר).
כך שזה לא פלא שדגמי הסמסונג הרגילים (לא QLED, היקרים יותר) אוזלים מהמלאי...
·
כמו שרשמו פה לפני, המחירים הם מחזוריים.
כלומר יש מחיר (מינימלי) מסויים, הוא נשאר קבוע תקופה (יכול להיות גם חצי שנה) ואז יורד קצת. ואז שוב נשאר קבוע תקופה.
לדוגמא: קניתי nu8000 בגודל ״65 אינצ׳ בקיץ 2018 ב-6,100 ש״ח.
כיום הוא נמכר בכ-5,600 ש״ח. (יבואן רשמי)
אבל גם MU9000, הדגם של שנת 2017, נמכר בערך באותו מחיר, למרות שהוא שנתון קודם.
כך שאין באמת מבצעים שלא חוזרים,
ואם מחכים מספיק זמן, המחירים תמיד ירדו, אבל תמיד בקצת.
לשאלתך לגבי מלאי:
אז יכול להיות שהיבואן פשוט לא רוצה להזמין מלאי של דגם ישן, אם אוטוטו יקבל דגם חדש ויתקע עם מלאי שאף אחד לא רוצה (ובכל מקרה המחיר ירד כשיהיה דגם חדש). במקרה כזה ליבואנים מקבילים כנראה כן יהיה מלאי.
ויכול להיות שהיצרן הפסיק לייצר את הדגם הישן, בגלל שהוא כבר מייצר את הדגם החדש, ופשוט נגמר לו המלאי.
אני חייב לציין שסמסונג עשו הימור מוצלח על פאנלי VA, בעוד שכל השאר עדיין מייצרים פאנלי IPS.
OLED עדיין לא תפס חזק (ואנשים עדיין חוששים קצת מעניין הצריבות).
כך שיצא שסמסונג מייצרים מסכים באותה איכות כמו השאר, ומוכרים אותם יותר זול (או לחלופין מייצרים מסכים עדיפים ומוכרים באותו מחיר).
כך שזה לא פלא שדגמי הסמסונג הרגילים (לא QLED, היקרים יותר) אוזלים מהמלאי...