שאלה לגבי PS4

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
ellevy12 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 95
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

הי

האם זה זמן טוב לרכוש PS4 ?

לאחרונה קיבלתי PS3 והתחלתי לחזור ולשחק בקונסולות. שוקל לרכוש PS4 (סלים - אין לי 4K)

לאחרונה יש דיווחים ש PS5 נמצאת כבר מעבר לפינה.. מצד אחד שוקל למצות את ה PS3 ולעבור ישר ל PS5 אבל מצד שני - PS5 - גם אם תוכרז , ייקח הרבה זמן עד שתושק ויהיו משחקים, ובהתחלה המחיר יהיה גבוה מאוד ...

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #2 

זה בדיוק ה זמן
לרכוש מכשיר בזול
לרכוש משחקים בזיל הזול ולהנות

ellevy12 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

תגובה

שליחה #3 

בחנויות זה לא כ"כ זיל הזול - 1TB SLIM מייבוא "לא רשמי" עם שלט אחד - עולה בערך 1300 ש"ח (או שאולי זה כן נחשב זול?)
ביד 2 ראיתי גם ב 800-900 אבל לא יודע מה עבר על הקונסולה.

serg90
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 143
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #4 

קודם כל גם אם אין לך מסך 4K, עדיין לא רואה ממש טעם לרכוש סלים במקום פרו, אלא אם יש עדיין מחסור חמור במלאי, או שההפרש במחירים מאוד משמעותי לך.
לא רק שגם עבור FullHD יש אופציה לשפר את איכות התמונה, אתה גם תקבל שיפור בביצועים.

ובנוגע לאם כדאי לקנות או לא, הייתי אומר תלוי עד כמה אתה רוצה עכשיו לשחק במשחקים האקסקלוסיבים שהוא מציע, ואין לך כוח לחכות ליציאתו של ה-PS5.
יש שמועות בנוגע לאפשרות של-PS5 תהיה תמיכה לאחור במשחקים של PS4, ובמקרה וזה נכון, זה די הופך את ה-PS4 ללא רלווננטי, גם אם ה-PS5 יהיה יקר בהתחלה. אם זה יתברר כלא נכון, שכח מכל מה שאמרתי עכשיו ותמצא לעצמך PS4 לקנות.

והמחירים עבור הקונסולה לא ירדו כבר כמה שנים טובות, אפילו את הפרו קניתי לפני כמה שנים ב--150 שקל פחות ממחיר הכי זול בזאפ, אז קשה לי להגיד שהקונסולה זולה, ובשביל לחסוך 300-400 שקל לא הייתי קונה ביד שניה, במויחד אם אין יותר אחריות.
נערך לאחרונה על ידי serg90 ב 18/03/2019 10:39, נערך 2 פעמים בסך הכל.

DANBR22
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 797
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #5 

יחסית לתחילת חיי המוצר זה אכן נחשב זול אם תיקח בחשבון שבמקור עלה 400 $ ותוסיף מעמ ורווח שהיה פה לחנויות.
הפלייסטיישן הבא כנראה יעלה גם לפחות 400 $ בהתחלת השיווק.

בנוסף המון משחקים מעולים שהתחילו עם הקונסולה עולים עכשיו גרושים.

ellevy12 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

אני משחק עכשיו על PS3 והגרפיקה פחות קריטית לי כמו המשחקיות ... ככה שאני לא רואה כ"כ טעם לשלם את המס על PS4 PRO

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”