מה דעתכם על רמקולים של חברת MISSION
חשבתי לקנות שני רמקולים רצפתיים של חברת WHARFEDALE יד שנייה, אבל הבחור גר רחוק ואין לי איך להגיע אליו..
בחנות מציעים לי לרכוש רמקולים רצפתיים של חברת MISSION יד שנייה במחיר של סביבות 1000 שקל. הם עדיין לא יודעים מה הדגם של הרמקולים כיוון שעדיין לא קיבלו אותם. אני לא שמעתי על החברה הזאת לעולם וחיפוש בזאפ רמקולים מצאתי שרק חנות אחת מוכרת דגם אחד בכל הארץ... אז מה דעתכם שווה או לא שווה?
בחנות אמרו שזאת חברהוידועה של רמקולים
בחנות מציעים לי לרכוש רמקולים רצפתיים של חברת MISSION יד שנייה במחיר של סביבות 1000 שקל. הם עדיין לא יודעים מה הדגם של הרמקולים כיוון שעדיין לא קיבלו אותם. אני לא שמעתי על החברה הזאת לעולם וחיפוש בזאפ רמקולים מצאתי שרק חנות אחת מוכרת דגם אחד בכל הארץ... אז מה דעתכם שווה או לא שווה?
בחנות אמרו שזאת חברהוידועה של רמקולים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
למיטב ידיעתי MISSION זו חברה יותר ותיקה, יותר ידועה ויותר נחשבת מוורפדדייל.... לפחות כך היה בעבר, אין לי מידע לגבי המצב בשנים האחרונות (לא מעט חברות ידועות ומכובדות מן העבר ירדו ל...ת).
לי יש רמקולים שלהם (נרכשו באנגליה), בני כ 23 שנים 770S נראים ונשמעים כמו חדשים..אבל זה אני, לא יודע איך אחרים שמרו על שלהם.
לי יש רמקולים שלהם (נרכשו באנגליה), בני כ 23 שנים 770S נראים ונשמעים כמו חדשים..אבל זה אני, לא יודע איך אחרים שמרו על שלהם.
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
') javascript:emoticon('
')אז מה שאתם אומרים זה שאפילו שאנחנו עדיין לא יודעים מה הדגם של הMISSION הרצפתיים מיד שנייה שיביאו, רוב הסיכויים שהם יהיו טובים יותר מהVALDUS 500 של הWHARFEDALE?
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לא הייתי מזלזל ב-WHARFEDALE כלל וכלל. סדרות ה-EVO וה-OPUS שלה מצויינות ונותנות תמורה מעולה לכסף. ל-MISSION יש הרבה יותר דגמי רמקולים אך אין זה מעיד על איכותם.
לגבי שאלתך הספציפית, לדעתי סדרת ה-VALDUS של WHARFEDALE אינה בן הטובות שלה וישנו סיכוי טוב כי ה-MISSION יהיה טוב יותר, אך מהו הדגם המדוייק שלו?
לגבי שאלתך הספציפית, לדעתי סדרת ה-VALDUS של WHARFEDALE אינה בן הטובות שלה וישנו סיכוי טוב כי ה-MISSION יהיה טוב יותר, אך מהו הדגם המדוייק שלו?
MISSION מצוינים - אפילו ב ENTRY LEVEL, מנסיון.
צריך לבדוק את מצב הרמקולים...
צריך לבדוק את מצב הרמקולים...
- moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
המישן הם רמקולים פשוטים מבחינה טכנולוגית,אין בהם קרוס רציני או משהו,אלמנטים פשוטים יחסית, יש שם קבל פשוט וסליל בתור הקרוס.
לעומת זאת, הם נשמעים פשוט טוב,הרבה יותר מהמחיר שהם שווים...
בהשוואה אם ניקח דגם כמו 302I שעולה בסביבות ה 1500-2000 ונשווה אותו לרמקולים שעולים 5000 שקל, הוא יהיה באותה רמה.
צריך לשים לב, בדגמים יותר ישנים של המישן, הוופרים נוטים להתפורר ולהיסדק.
לעומת זאת, הם נשמעים פשוט טוב,הרבה יותר מהמחיר שהם שווים...
בהשוואה אם ניקח דגם כמו 302I שעולה בסביבות ה 1500-2000 ונשווה אותו לרמקולים שעולים 5000 שקל, הוא יהיה באותה רמה.
צריך לשים לב, בדגמים יותר ישנים של המישן, הוופרים נוטים להתפורר ולהיסדק.