מחפש המלצה לטלוויזיה 32 אינץ לחדר
-
holyj
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
כבר דיפדפתי פה בתראדים על טלוויזיות בגודל הזה וראיתי שמדברים עליהם לא מעט אבל לא הצלחתי להגיע לרשימה של דגמים מומלצים.
התקציב שלי הוא באיזור ה4000 ש"ח ואני לא יכול לעבור אותו בהרבה, אני מחפש טלוויזית LCD
עם כניסת DVI או HDMI כדי שאני יוכל לחבר למחשב וגם כמובן עדיף לפחות שתי כניסות RGB
לממיר של YES וplaystation וכו.
אם בבקשה אתם יכולים להמליץ לי על דגמים מומלצים בתקציב של 4000 ואם אפשר אז גם חנויות מומלצות שאפשר לקנות מהם את הטלוויזיות הנ"ל
תודה רבה,
אור
התקציב שלי הוא באיזור ה4000 ש"ח ואני לא יכול לעבור אותו בהרבה, אני מחפש טלוויזית LCD
עם כניסת DVI או HDMI כדי שאני יוכל לחבר למחשב וגם כמובן עדיף לפחות שתי כניסות RGB
לממיר של YES וplaystation וכו.
אם בבקשה אתם יכולים להמליץ לי על דגמים מומלצים בתקציב של 4000 ואם אפשר אז גם חנויות מומלצות שאפשר לקנות מהם את הטלוויזיות הנ"ל
תודה רבה,
אור
-
holyj
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
זה נורא נחמד שאתם ממליצים על טלוויזיות הרבה מעבר לתקציב שלי, הסמסונג זה הדגם היחידי שאני איכשהו יכול להרשות לעצמי (וגם זה בלחץ ובא על חשבון דברים אחרים)
אבל הסוני וההיטצ'י ממש יקרות.. אז אני חוזר על השאלה שלי, איזה דגמים מומלצים יש בתקציב שלי? כי אני חייב כבר טלוויזיה
אבל הסוני וההיטצ'י ממש יקרות.. אז אני חוזר על השאלה שלי, איזה דגמים מומלצים יש בתקציב שלי? כי אני חייב כבר טלוויזיה
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אני חושבת שבגודל הזה ובתקציב הנ"ל CRT תתן תמורה הרבה יותר טובה למחיר (אפילו מחיר זול יותר) ואם היא מיועדת לשידורי טלויזיה אז אני בספק רב שLCD תתן לך תמורה טובה בתקציב הזה
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
InbarHovav - כלל לא מסכים
נכון ש CRT נותן תמורה יותר טובה לשקל היום, אבל מסך לא קונים לשנה או שנתיים ומצד שני מסך CRT רחב גם אין להשיג במכיר הזה.
נכון שהתקציב לא ממש מאפשר לרכוש מסכים מהשורה הראשונה - אבל זה עדיין לא אומר לפסול לגמרי את הכיוון.
נכון ש CRT נותן תמורה יותר טובה לשקל היום, אבל מסך לא קונים לשנה או שנתיים ומצד שני מסך CRT רחב גם אין להשיג במכיר הזה.
נכון שהתקציב לא ממש מאפשר לרכוש מסכים מהשורה הראשונה - אבל זה עדיין לא אומר לפסול לגמרי את הכיוון.
החיים זה מה שקורה לנו,
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
אני זכיתי ב- sharp sa1 ב-4500
במכרז לפני כמה ימים ב- getit (מכרז שיש לו מחיר מינימום).. - יש כאלו מכרזים כל הזמן
פשוט הצעתי 4500 (היה רשום לי לא זוכה) - למחרת קיבלתי מייל שזכיתי...
היום היא הגיעה...
תומר
פשוט הצעתי 4500 (היה רשום לי לא זוכה) - למחרת קיבלתי מייל שזכיתי...
היום היא הגיעה...
תומר
לפי דעתי הסמסונג היא האפשרות הכי טובה. טלוויזיה מדהימה עם כניסת native rate ב HDMI כך שתוכל לראות את המסך מחשב בדיוק כמו שהוא. גם כתב קטן יופיע לך טוב.
אך אם אתה לא מעוניין לבצע חיפוש ארוך במחירות פומביות (כדי להשיג אותו ב4400 ש"ח), אפשרות נוספת היא הטושיבה WL66. בזאפ היא עולה 4200 ש"ח, אך אנשים באתר תמיד טוענים כי ניתן להשיג טלוויזיות יותר זול מאשר בזאפ אם הולכים לחנויות ומתמקחים עם המוחרים.לי אין ניסיון בזה.
אבל הדבר הכי חשוב זה ללכת לראות את הטלוויזיות לפני שקונים, ולהשוואת בין הדגמים שהצעיו לך פה או שמצאת בזאפ.
בהצלחה בקניה
אך אם אתה לא מעוניין לבצע חיפוש ארוך במחירות פומביות (כדי להשיג אותו ב4400 ש"ח), אפשרות נוספת היא הטושיבה WL66. בזאפ היא עולה 4200 ש"ח, אך אנשים באתר תמיד טוענים כי ניתן להשיג טלוויזיות יותר זול מאשר בזאפ אם הולכים לחנויות ומתמקחים עם המוחרים.לי אין ניסיון בזה.
אבל הדבר הכי חשוב זה ללכת לראות את הטלוויזיות לפני שקונים, ולהשוואת בין הדגמים שהצעיו לך פה או שמצאת בזאפ.
בהצלחה בקניה
-אור-