בזק בינלאומי מבקשים כסף על מעבר דירה
·or_y כתב:יש משהו לעשות נגד זה?...
כרגיל. לאיים בניתוק בגיבוי הטיעונים (הלגיטימיים) כמו: "אני כבר שילמתי לכם מספיק כסף כדי שלא תדרשו ממני לשלם עוד על שטויות" ו/או "יש מולכם מתחרים שמחברים בחינם". לחכות כמה ימים עד שיתקשר אלייך איש שימור הלקוחות/נציג בכיר/בעל תפקיד מומצא כלשהו, ויבטל בחגיגיות את החיוב עבור המעבר.
אכן כך היה. אמרתי שאני אאלץ לעזוב אותם, חזרו אלי מקשרי לקוחות ושם כבר הציעו זיכוי של כ130 שקלים עבור התשלום.
המשכתי להגיד שאני לא חושב שצריך לשלם על זה, לאחר כמה דקות המתנה הציעו זיכוי מלא. שאלתי אם המחיר ישאר כמו שהוא, גם כאן המחיר מיד ירד (לא משמעותי אבל גם משהו).
מעצבן שזאת הדרך היחידה לקבל הצעה טובה.
המשכתי להגיד שאני לא חושב שצריך לשלם על זה, לאחר כמה דקות המתנה הציעו זיכוי מלא. שאלתי אם המחיר ישאר כמו שהוא, גם כאן המחיר מיד ירד (לא משמעותי אבל גם משהו).
מעצבן שזאת הדרך היחידה לקבל הצעה טובה.
·mp3lll כתב:זה כמו שאקספון דורשים תשלום על טכנאי שלהם......
לא נכון (או לפחות לא היה ככה בעבר).
אני יודע שיש דיווח אחד פה בפורום על מקרה שהם ביקשו כסף על טכנאי, אני לא מכיר את פרטי המקרה וכנראה שבאמת במקרה הזה אקספון לא היו בסדר אבל באופן כללי אקספון נותנים טכנאי ללא תשלום. גם אני וגם קרובים שלי קיבלנו טכנאי ללא תשלום בחבילת שוק סיטונאי שלהם, גם לפני וגם אחרי המקרה הנ"ל.
לצערינו שיטות דומות למה שמתואר לעיל במקרה של בזב"ל נפוצות באופן כללי אצל כל ספקי התקשורת בארץ. כל אחד והשיטות שלו ויש תקופות שחברה מסויימת יותר אגרסיבית מאחרות. זה לגטימי לגמרי לעבור מחברה מסוימת אחרי ש"נכווים" אבל חשוב להיות עם ציפיות ראליות וסביר להיתקל בטכניקות מלוכלכות בכל חברה במוקדם או מאוחר.