יציאה אופטית
מה זה אומר "חוזרת לסטריאו", בדיוק?
ברגע שאתה מגדיר בטלויזיה שהסאונד ייצא דרך היציאה האופטית - היא שולחת את הסאונד דרך אותה יציאה.
כמות הערוצים נקבעת ע"י מקור הסאונד, לא ע"י הטלויזיה. אאל"ט הטלוויזיה סה"כ עושה passtrhough לסאונד.
ברגע שאתה מגדיר בטלויזיה שהסאונד ייצא דרך היציאה האופטית - היא שולחת את הסאונד דרך אותה יציאה.
כמות הערוצים נקבעת ע"י מקור הסאונד, לא ע"י הטלויזיה. אאל"ט הטלוויזיה סה"כ עושה passtrhough לסאונד.
הוא צודק.
תקופה התחרפנתי מדוע המערכת שלי נשמעת מסורסת על כל רמקוליה.
בשישי הגיע לביתי חבר לחיים (שאותו הכרתי כאן בפורום לפני כשנתיים -גל כהן) והשתלט על המערכת שהיתה תמיד מחוברת באופטי והעביר לARC. מיד המערכת התעוררה לחיים והסאב,אוי הסאב!
לפותח השרשור,תעביר לARC.
ליאור
תקופה התחרפנתי מדוע המערכת שלי נשמעת מסורסת על כל רמקוליה.
בשישי הגיע לביתי חבר לחיים (שאותו הכרתי כאן בפורום לפני כשנתיים -גל כהן) והשתלט על המערכת שהיתה תמיד מחוברת באופטי והעביר לARC. מיד המערכת התעוררה לחיים והסאב,אוי הסאב!
לפותח השרשור,תעביר לARC.
ליאור
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
@תלתל
חברים יש רק באגד ובוועדים אדוני!
אכן, במסך הנ"ל ניתן היה לראות שדרך האופטי ניתן לקבל רק סטריאו משום מה.
העברה ל ARC פתרה את הבעיה ואיפשרה להעביר את הרסיבר למצב זיהוי AUTO של פורמטי השמע.
חברים יש רק באגד ובוועדים אדוני!
אכן, במסך הנ"ל ניתן היה לראות שדרך האופטי ניתן לקבל רק סטריאו משום מה.
העברה ל ARC פתרה את הבעיה ואיפשרה להעביר את הרסיבר למצב זיהוי AUTO של פורמטי השמע.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
@pessik
לדעתי וניסיוני, חוסר שיתוף הפעולה מגיע בגלל רצון המשתמש להגדיר שליטה מלאה (של השלט) ברסיבר ובמסך.
אצלי אני מגדיר ללא השליטה המלאה, אלא נטו חיבור ARC לצורכי שמע, וזה עובד נהדר וברצף של שנים.
כך הגדרתי גם אצל @תלתל ואני מניח שלא צריכה להיות אצלו בעיה.
ימים יגידו, בינתיים הכל בסדר.
לדעתי וניסיוני, חוסר שיתוף הפעולה מגיע בגלל רצון המשתמש להגדיר שליטה מלאה (של השלט) ברסיבר ובמסך.
אצלי אני מגדיר ללא השליטה המלאה, אלא נטו חיבור ARC לצורכי שמע, וזה עובד נהדר וברצף של שנים.
כך הגדרתי גם אצל @תלתל ואני מניח שלא צריכה להיות אצלו בעיה.
ימים יגידו, בינתיים הכל בסדר.