האם אחריות סמליין יורדת במקרה של הורדה עצמאית מהקיר?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
lior1995 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

אני כרגע מתכנן לקנות את הNU8000, ואני מתלבט על איזה יבואן לקנות, כי כרגע לא ליבואן הרשמי ולא לשום יבואן אחר יש ביקורות טובות פה בפורום.
במקרה שאני מתקין על הקיר ומרחיב אחריות סמליין ל4 שנים- אם אני עובר דירה ומוריד מהקיר בעצמי האם האחריות מבוטלת?
בנוסף, האם למישהו יש המלצה חיובית על אחד היבואנים של סמסונג (האופציות שהן לא סמליין הן י. שלום; תמוז; אלקטרו קובי; ד' אלקטריק)

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5002
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #2 

lior1995 כתב:אני כרגע מתכנן לקנות את הNU8000, ואני מתלבט על איזה יבואן לקנות, כי כרגע לא ליבואן הרשמי ולא לשום יבואן אחר יש ביקורות טובות פה בפורום.
במקרה שאני מתקין על הקיר ומרחיב אחריות סמליין ל4 שנים- אם אני עובר דירה ומוריד מהקיר בעצמי האם האחריות מבוטלת?
בנוסף, האם למישהו יש המלצה חיובית על אחד היבואנים של סמסונג (האופציות שהן לא סמליין הן י. שלום; תמוז; אלקטרו קובי; ד' אלקטריק)
...
·
כל עוד אין שבר ב-TV לא צריכה להיות בעיה עם האחריות ל ה- TV.
אבל - אני מציע לך לבדוק את הנושא מול סמסונג עצמם (אלקטרוניקס פרו) יש מצב שהם "יכריחו" אותך להזמין טכנאי לפירוק והתקנת ה-TV .

dael
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 89
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #3 

באם לא תחליט על יבואן רשמי אז ניראה לי ש י.שלום הוא היבואן המקבלי היחידי שהטלויזיות שלו מגיעות עם עברית.

lior1995 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

ביררתי איתם היום בטלפון. הסרה עצמאית מהקיר לא פוגעת באחריות, כל עוד כמובן לא נגרם שבר לטלוויזיה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”