שאלה חשובה מאד על LCD לפני רכישה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
cluber77 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 232
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

היי אני חדש כאן וכיף להיות בקהילה הזאת גם כחבר פעיל החל מעכשיו.
אני ואישתי נכנסים בקרוב לבית חדש אחרי שנישאנו לפני כחודשיים, אין כיף יותר גדול מלהיכנס לבית חדש כשהכל כולל ריהוט ומוצרי החשמל חדשים.

הוריה של אישתי רכשו מסך LCD של סוני 32 אינץ' מסדרת הבראבייה, נראית מדהים והיא הראשונה שבעצם התנסינו באמת בצפיה במסך LCD

נבהלתי, ידעתי שכשמחברים ממיר של יס למסך כזה מקבלים תמונה מגורענת אבל עד כדי כך? כנראה באמת נצטרך לחכות לשידורי HD

מה שבאמת הפריע לנו ובגלל הסוגיה הזאת אנו מתלבטים האם לרכוש 37 אינץ LCD או CRT זה עניין עיוות התמונה.

ראינו את החתונה שלנו אתמול בLCD וכמו ברוב מסכי ה LCD גם בסוני יש אופציה של מספר מצבי צפיה אבל כשצופים ב WIDE התמונה נמתחת אנו נראים כאילו כיווצו אותנו והעלנו 8 קילו

במצב סטאנדרט רואים טוב אבל הבעיה היא שזה בא על חשבון חלק מהתמונה, לא רואים 20 אחוז מהתמונה למעלה או למטה תלוי בהגדרה, נניח אני עומד אז או שלא רואים את הרגליים או את ראש כאילו התמונה נבלעה.

האם יש פיתרון לכך? שמעתי על מסכי ה LG עם טכנולוגיית ה XD-R שמעבדת תמונה, האם היא פותרת את בעיית עיוות התמונה, מה אתם ממליצים? עוד דבר שצריך לקחת בחשבון הוא שאני הולך לחבר למסך שאני אקנה XBOX 360 וDVD מקליט עם הארד דיסק של פיוניר.

אישתי מאד רוצה ללכת על טלוויזיה רגילה רק בגלל נושא עיוות התמונה, אשמח אם תעזרו לי בסוגיה הזאת.

תודה.

uknowmy
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

יש מסכי LCD ופלאזמה בגודל 3:4 שלא ימרח לך את התמונה בכלל למרות שרוב המסכים היום יודעים לעבוד יפה עם העיבוד של התמונה תלוי איזה מסך אתה קונה
תחליט מה את רוצה 16:9 שזה מסך רחב ורוב המסכים הדקים הם כאלה או מסך דק 4:3 שאני לא הייתי קונה מסך דק כזה במקרה כזה הייתי קונה CRT יש היום הרבה טלויזיות שיודעות לעבד תמונה יפה ודרך אגב DVD ויס/הוט רואים יותר טוב בפלאזמה במיוחד בגדלים 42 אינצ ומעלה

cluber77 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

תוכלו להמליץ לי על דגם של LCD 37 אינץ שמעוות הכי פחות?

olie
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 622
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

אין דבר כזה מעוות פחות מעוות יותר, יש מעוות "שונה", כל אחד מעוות בצורה שלו, אי אפשר להגדיר מי פחות או מי יותר, זה מה שיותר נעים לך. הכי טוב במצבים כאלה שחשוב לך שלא יהיה עוות (כמו צפייה בחתונה שלכם) זה להציג מצב 4:3 עם פסים בצדדים, ואז לא יהיה עוות. אחרת תמיד יהיה לך עוות כלשהוא (או לחילופין קיצוץ לגמרי של החלק העליון ותחתון של התמונה, שזה הכי נורא לדעתי).

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

מזל טוב וברוך הבא !
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

cluber77 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

אז מה הקטע של טכנולוגית ה XD-R ש LG משתמשת בו?

ותודה על קבלת הפנים :D

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”