שלום לכולם
אשמח אם תוכלו לעזור לי
יש לי רסיבר אונקיו tx8270 ורמקולים וורפידל אטלנטיק 500
המקור העיקרי שלי זה קבצי mp3 שאני משתדל שיהיו 320
1. דרך חיבור ה usb ברסיבר הצליל נשמע לא משהו (סוג של רדיו מוגבר)
האופציה של השיפור צליל קצת עוזרת אבל לא תמיד
2. דררך בלוטוס ממחשב נייד סטנדרטי נשמע קצת יותר טוב.
ועכשיו השאלות הם כאלה:
1. למה באוטו קבצי אםפי נשמעים סבבה ובחיבור למגבר בבית הרבה יותר גרוע.
2. האם נגן ייעודי כדוגמת fiio m6 יוציא סאונד יותר טוב הן מהusb והן מהמחשב.
3. האם לקבצי mp3 יהיה הבדל אם יוזרמו דרך בלוטוס או aux-rca .
4. היכן אפשר למצוא תוכנה שמשווה עוצמת שמע אחידה לכל הקבצים.
5. איזה נגן במחשב הכי מומלץ ? כרגע אני עם aimp
ועוד שאלה שקשורה לרמקולים שלי :
זה רמקולים יד שנייה שקיבלתי מחבר . הייתה להם בעיה שהפלסטיק של הטרמינלים יצא מהמקום והחזרתי אותו עם דבק מגע. אבל מום מה גם במגבר הישן (ימהה htr 5930) וגם באונקיו הוופרים בקושי זזים . יש צליל של בס אבל בלי נפח .
מישהו יודע למה זה?
תודה רבה לכל מי שיוכל לענות ולעזור
עזרה בניגון קבצי mp3
היי,
1. יש לך איזשהי תקלה (בDAC של הרסיבר..) . לא אמורים להיות הבדלים כאלה. נסה לחבר את המחשב עם RCA.
2. אם זה FIIO יש סיכוי טוב שכן יהיה שיפור, אבל אם כל הקבצים שלך הם MP3 לא תגיע לאיכות מדהימה בכל אופן אז לדעתי חבל על הכסף. פשוט תפתור את הבעיה שיש לך. במידה והלפטופ דרך RCA לא נשמע משהו הייתי משקיע בDAC חיצוני לא יקר ולא בנגן.
3.תלוי איזה BLUETOOTH. יש את התקנים החדשים שהם LOSSLESS שזה אחלה, אבל רק מכשירים חדשים יחסית תומכים בזה. אם זה מכשיר ישן עדיף RCA, במידה והכבל לא ארוך מדי (מעל ל3-4 מטר..)
4. תחפש ברשת מידע על ReplayGain, בעקרון זו טכנולוגיה שתארפשר לך לנתח את הקבצים שלך ולאחר מכן נגנים שתומכים בזה יוכלו להשוות את עוצמת השמע בין שירים שונים.
5. אני עם FooBar2000. הבנתי שגם Beets הוא טוב...
בנוגע לבעיה עם הרמקולים אני פחות מבין בזה אבל לפי מידע ברשת גם על הרמקולים וגם על הרסיבר נראה שמשהו לא בסדר...
1. יש לך איזשהי תקלה (בDAC של הרסיבר..) . לא אמורים להיות הבדלים כאלה. נסה לחבר את המחשב עם RCA.
2. אם זה FIIO יש סיכוי טוב שכן יהיה שיפור, אבל אם כל הקבצים שלך הם MP3 לא תגיע לאיכות מדהימה בכל אופן אז לדעתי חבל על הכסף. פשוט תפתור את הבעיה שיש לך. במידה והלפטופ דרך RCA לא נשמע משהו הייתי משקיע בDAC חיצוני לא יקר ולא בנגן.
3.תלוי איזה BLUETOOTH. יש את התקנים החדשים שהם LOSSLESS שזה אחלה, אבל רק מכשירים חדשים יחסית תומכים בזה. אם זה מכשיר ישן עדיף RCA, במידה והכבל לא ארוך מדי (מעל ל3-4 מטר..)
4. תחפש ברשת מידע על ReplayGain, בעקרון זו טכנולוגיה שתארפשר לך לנתח את הקבצים שלך ולאחר מכן נגנים שתומכים בזה יוכלו להשוות את עוצמת השמע בין שירים שונים.
5. אני עם FooBar2000. הבנתי שגם Beets הוא טוב...
בנוגע לבעיה עם הרמקולים אני פחות מבין בזה אבל לפי מידע ברשת גם על הרמקולים וגם על הרסיבר נראה שמשהו לא בסדר...
תודה רבה
ניסיתי דרך rca ולא ראיתי שינוי מיוחד
מה שעניין אותי ב- piio שיש לו גם יציאת אוזניות וגם ליין אאוט .
לא הבנתי למה את המגבר בבלוטוס המחשב מזהה בתור אוזניות ואת הrca הוא מחשיב כמו הרמקולים של המחשב.
ראיתי שגם בaimp יש התאמת ווליום
ניסיתי דרך rca ולא ראיתי שינוי מיוחד
מה שעניין אותי ב- piio שיש לו גם יציאת אוזניות וגם ליין אאוט .
לא הבנתי למה את המגבר בבלוטוס המחשב מזהה בתור אוזניות ואת הrca הוא מחשיב כמו הרמקולים של המחשב.
ראיתי שגם בaimp יש התאמת ווליום