סלקום TV על טלוויזית סמסונג
-
ArielOhayon
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 26
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
רכשתי טלוויזיה חדשה של סמסונג מדגם NU7400, ולא מצאתי את האפליקצייה של סלקום TV בחנות שלה,
רציתי לדעת אם למישהו יש מושג איך אפשר להתקין אותה על הטלויזיה מהסוג הזה?
או האם יש תכנון מבחינת סלקום להתאים את האפליקצייה שלה לסמסונג?
במידה ואין דרך להתקין את האפליקצייה, האם יש תמיכה בשלט החכם של סמסונג לMi Box S?
רציתי לדעת אם למישהו יש מושג איך אפשר להתקין אותה על הטלויזיה מהסוג הזה?
או האם יש תכנון מבחינת סלקום להתאים את האפליקצייה שלה לסמסונג?
במידה ואין דרך להתקין את האפליקצייה, האם יש תמיכה בשלט החכם של סמסונג לMi Box S?
לדעתי אין סלקום בסמסונג.
סלקום אם תבחר לפתח אפליקציה לסמסונג זה רק באחריותה
אצלי ב MU9000 השלט של הטלויזיה שולט באופן חלקי ב MI BOX אך ייתכן וזה רק אצלי ככה כי ה MI BOX תקוע במגירה בלי זויית טובה של IR אז אולי בגלל זה זה עובד חלקי...
סלקום אם תבחר לפתח אפליקציה לסמסונג זה רק באחריותה
אצלי ב MU9000 השלט של הטלויזיה שולט באופן חלקי ב MI BOX אך ייתכן וזה רק אצלי ככה כי ה MI BOX תקוע במגירה בלי זויית טובה של IR אז אולי בגלל זה זה עובד חלקי...
-
ArielOhayon
- חבר שרק התחיל

@mosheva
·לפי מיטב ידיעתי המי בוקס תומך בתקשורת בלוטוס אז כך שאין בעיה אם זה יהיה במגירה או מאחורי קיר
פשוט בתהליך הגדרת שלט אוניברסלי בטלויזיה כשאני בוחר את שיאומי אז הפעולות לא עובדות ואז אין תאימות
·לפי מיטב ידיעתי המי בוקס תומך בתקשורת בלוטוס אז כך שאין בעיה אם זה יהיה במגירה או מאחורי קיר
פשוט בתהליך הגדרת שלט אוניברסלי בטלויזיה כשאני בוחר את שיאומי אז הפעולות לא עובדות ואז אין תאימות
-
ArielOhayon
- חבר שרק התחיל

@rjking
·הבנתי, אבדוק באמת שהוא מאופשר ואראה אם עובד, לאחר שזה מאופשר הגדרת את המי בוקס S רגיל דרך המדריך בטלויזיה?
תודה
·הבנתי, אבדוק באמת שהוא מאופשר ואראה אם עובד, לאחר שזה מאופשר הגדרת את המי בוקס S רגיל דרך המדריך בטלויזיה?
תודה
·כאשר המגירה סגורה כל כמה זמן המי בוקס מבקש ממני לעשות PAIR.. ולכן אני יוצא מנק' הנחה שחייב גם להיות קליטת IR זמינה.ArielOhayon כתב:@mosheva
פשוט בתהליך הגדרת שלט אוניברסלי בטלויזיה כשאני בוחר את שיאומי אז הפעולות לא עובדות ואז אין תאימות...
לא הצלחתי לעשות זאת, אתם יכולים להסביר עוד הפעם איך אני מפעיל את המיבוקס עם השלט של הסמסונג?
בגדול הפעלתי חיפוש בהגדרות המיבוקס עבור עזרים/שלטים והוא רשם לי לוודא שהשלט במצב התאמה.
איך מעבירים את השלט של סמסונג למצב התאמה?
בגדול הפעלתי חיפוש בהגדרות המיבוקס עבור עזרים/שלטים והוא רשם לי לוודא שהשלט במצב התאמה.
איך מעבירים את השלט של סמסונג למצב התאמה?