בעיה בחיבור הכרטיס מסך מהHTPC שלי לרסיבר
אני מחבר את הכרטיס מסך שלי (RAEDON 9250) כאשר אני מחבר ישירות לטלוויזיה בSVIDEO רואים הכל מעולה וחלק ללא בעיה.
אני אבל רוצה לחבר הכל לרסיבר שלי של DENON ברגע שאני מחבר את הS-VIDEO לרסיבר התמונה מתחברת לחלוטין קויים לאורך המסך פסים אפורים המסך מממש משתגע.
יש לך רעיות למה? ניסיתי גם לחבר עם מתאם מSVIDEO לRCA ושוב אותה בעיה:\
אשמח אם תוכלו לעזור לי בהקדם:)
אני אבל רוצה לחבר הכל לרסיבר שלי של DENON ברגע שאני מחבר את הS-VIDEO לרסיבר התמונה מתחברת לחלוטין קויים לאורך המסך פסים אפורים המסך מממש משתגע.
יש לך רעיות למה? ניסיתי גם לחבר עם מתאם מSVIDEO לRCA ושוב אותה בעיה:\
אשמח אם תוכלו לעזור לי בהקדם:)
ניסית לחבר לערוץ וידאו אחר... אולי כניסה דפוקה.
האם וידאו מהממיר נראה טוב אם כן. אולי יש בעיה של עומסים ועוצמה.
הייתי מחבר אוסצילסקופ לפני ואחרי החיבור ומשווה למה קורה לאותו דבר לכניסת הממיר.
הייתי מחבר אוסצילסקופ לפני ואחרי החיבור ומשווה למה קורה לאותו דבר לכניסת הממיר.
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
תודה על התגובה:
ניסית בכמה כניסות שונות ובכולם הוא גורם כאילו למגבר להשתגע מבחינת התצוגה הכל מהבהב כזה:\ ,יכול להיות אולי בגלל שהמחשב יושב כיבכול על המגבר? לא ממש אלא על מדף עץ בגובהה של 20 סמ כאשר יש עוד מדף בינהם יכול להיות זה משפיע?AdiLev כתב:ניסית לחבר לערוץ וידאו אחר... אולי כניסה דפוקה.
הייתי מחבר אוסצילסקופ לפני ואחרי החיבור ומשווה למה קורה לאותו דבר לכניסת הממיר....
מה זה אוסצילסקופ סליחה על הבורות
אוסצילוסקופ זה מכשיר המציג אותות לאורך זמן (בניגוד לולמטר שממצע ערך)
היתרון שלו שניתן להשוות בקלות שני אותות שונים וביחוד האם משתנים כתוצאה מהחיבור - שזה מראה על בעיית עומסים או תחות מתחים לא מתאימים. שווה גם להסתכל על היציאה ולראות מה ההבדל - אולי מבוצע קיטום של האות בגלל תחום מתחים גבוה מדי. שימוש בוולמטר יכול לעזור כי יכול להיות שתראה שהמתח הממוצע (AC) שונה מהותי.
היתרון שלו שניתן להשוות בקלות שני אותות שונים וביחוד האם משתנים כתוצאה מהחיבור - שזה מראה על בעיית עומסים או תחות מתחים לא מתאימים. שווה גם להסתכל על היציאה ולראות מה ההבדל - אולי מבוצע קיטום של האות בגלל תחום מתחים גבוה מדי. שימוש בוולמטר יכול לעזור כי יכול להיות שתראה שהמתח הממוצע (AC) שונה מהותי.
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: