התחדשתי..שוב..! *מעודכן!*
הבנתי כבר שכאשר נכנס לי לראש ניצוץ של רעיון בתחביב הזה שקשה לי לדחות סיפוקים..
במקרה ביום שפתחתי את הפוסט בתת פורום סטריאו מצאתי מציאה ביד 2 מאודיופיל מבוגר, שנכנס לי לתקציב.
האזנתי,התלהבתי וקניתי.
אז תודה רבה ל-Wharfedale 9.5 שליוו אותי בשנה וחצי האחרונות (הרמקולים הראשונים שקניתי מאז שנכנסתי לתחום, טרם החלטתי מה לעשות איתם).
ושלום ל-
Kef ls50!!!!
אעלה תמונות נוספות בהמשך, כרגע רק חיברתי למערכת ושמעתי קצת שירים על מצב direct, מחר אכייל. נשמע חלום!
במקרה ביום שפתחתי את הפוסט בתת פורום סטריאו מצאתי מציאה ביד 2 מאודיופיל מבוגר, שנכנס לי לתקציב.
האזנתי,התלהבתי וקניתי.
אז תודה רבה ל-Wharfedale 9.5 שליוו אותי בשנה וחצי האחרונות (הרמקולים הראשונים שקניתי מאז שנכנסתי לתחום, טרם החלטתי מה לעשות איתם).
ושלום ל-
Kef ls50!!!!
אעלה תמונות נוספות בהמשך, כרגע רק חיברתי למערכת ושמעתי קצת שירים על מצב direct, מחר אכייל. נשמע חלום!
נערך לאחרונה על ידי Sourc3 ב 05/07/2019 18:09, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5168
- נתן תודות: 1065 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
@Sourc3
·תתחדש ותהנה, בחירה לא פחות ממעולה, רמקול מדהים
·תתחדש ותהנה, בחירה לא פחות ממעולה, רמקול מדהים
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9032
- נתן תודות: 1581 פעמים
- קיבל תודות: 1350 פעמים
מעולים !!
מפורטים מאוד וברורים, תתחדש !!
מפורטים מאוד וברורים, תתחדש !!
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
תתחדש. אני מחשיב את ה LS50 שלי בתור הרכישה המוצלחת ביותר שלי בתחום האודיו ב 2017. מאז הם משרתים אותי נאמנה בפינת העבודה וטרם מצאתי משהו אחר המסוגל לתת במה ועומק כל כך טובים ממרחק כל כך קצר. הם גם לא ביישנים ומסוגלים למלא חלל גדול באופן מכובד.
הם מעולים למוזיקה ווקאלית, בעיקר עם קולות נשיים מאוד מפורטים, לא ממש סלחניים עם הקלטות גרועות. הפגם היחיד שמצאתי בהם בינתיים זה קושי להתמודד עם ריבוי כלים אבל אני לא מקשיב להרבה מוזיקה קלאסית סימפונית כך שעבורי זה די זניח.
אני בטוח שתהנה מהם מאוד ושהם יישארו אצלך הרבה מאוד זמן.
הם מעולים למוזיקה ווקאלית, בעיקר עם קולות נשיים מאוד מפורטים, לא ממש סלחניים עם הקלטות גרועות. הפגם היחיד שמצאתי בהם בינתיים זה קושי להתמודד עם ריבוי כלים אבל אני לא מקשיב להרבה מוזיקה קלאסית סימפונית כך שעבורי זה די זניח.
אני בטוח שתהנה מהם מאוד ושהם יישארו אצלך הרבה מאוד זמן.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
@Sourc3
לטעמי זה תלוי היכן אתה ממוקם בד"כ.
כלומר אם הסלון רחב, וחוץ מנקודת האמצע הקלאסית אתה גם רובץ על איזו כורסא בצד (רוב הזמן)
אז TOE IN אגרסיבי רק יגרע מהחוויה.
אצלי למשל הרמקולים ללא TOE IN וכך אני מצליח ליהנות כמעט בכל אחת מנקודות הישיבה בסלון, ואילו האמצעית היא הדומיננטית בסאונד.
לטעמי זה תלוי היכן אתה ממוקם בד"כ.
כלומר אם הסלון רחב, וחוץ מנקודת האמצע הקלאסית אתה גם רובץ על איזו כורסא בצד (רוב הזמן)
אז TOE IN אגרסיבי רק יגרע מהחוויה.
אצלי למשל הרמקולים ללא TOE IN וכך אני מצליח ליהנות כמעט בכל אחת מנקודות הישיבה בסלון, ואילו האמצעית היא הדומיננטית בסאונד.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
תתחדש ..... שוב!
רמקולים מעולים וסאב מדהים
המון הנאה
רמקולים מעולים וסאב מדהים
המון הנאה
חחחח מתנצל אם משתמע ככה.
האמת אפילו חברה שלי אמרה שהיא שמה לב להבדלים באיכות, אז זה ממש נחמד.
אתמול ראיתי Aquaman, לא גיבשתי החלטה לגבי הסנטר. אמנם אפקט הפאנטום נשמע טוב, אבל כנראה מעדיף עם סנטר.
אני יודע שלרוב מומלץ להתאים את השלישייה הקדמית מאותה החברה, (ואנשים לרוב שמים LS50 בודד על הצד).
Wharfedale evo center הוא מעולה...
אבל, אני דווקא פוזל לכיוון של morel octave signature, שנשמע מצויין בעיניי, רק צריך לחפש ביד 2
האמת אפילו חברה שלי אמרה שהיא שמה לב להבדלים באיכות, אז זה ממש נחמד.
אתמול ראיתי Aquaman, לא גיבשתי החלטה לגבי הסנטר. אמנם אפקט הפאנטום נשמע טוב, אבל כנראה מעדיף עם סנטר.
אני יודע שלרוב מומלץ להתאים את השלישייה הקדמית מאותה החברה, (ואנשים לרוב שמים LS50 בודד על הצד).
Wharfedale evo center הוא מעולה...
אבל, אני דווקא פוזל לכיוון של morel octave signature, שנשמע מצויין בעיניי, רק צריך לחפש ביד 2