https://www.imdb.com/title/tt7221388/
Cobra Kai - עונה 2 (מבוססת על קרטה קיד, תשודר בנטפליקס)
-
Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11509
- נתן תודות: 1193 פעמים
- קיבל תודות: 2422 פעמים
-
Kondo10

יש תרגום לעונה ראשונה. עונה שנייה עדיין לא יצאה.
-
Kondo10

נכון צודק.
הכאב לא מרפה, התקווה מתפוגגת, יש אולי אופטימיות, אך הצלקת תישאר לעד.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78817
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
-
Kondo10

היא משודרת ביוטיוב פרימיום,אבל כפי הידוע לי אין אפשרות להירשם אליה מישראל.
אני משער, שמי שצפה בה, ראה אותה ללא תרגום?
אני משער, שמי שצפה בה, ראה אותה ללא תרגום?
סיימתי עונה ראשונה, מאוד נהנתי, עשויה היטב, הומור משונן.
לקחו את כל העלילה והמשחק בדרך שונה וקלילה, הפסקול הוא כזה אייטי עם להקות כמו REO SPEEDWAGON, FOREIGNER וכו...
יש הרבה למה לצפות בעונה שניה, חיכיתי לרגע שמרטין קוב יופיע ומי יודע... אולי גם אליזבת שו תראה נוכחות.
לקחו את כל העלילה והמשחק בדרך שונה וקלילה, הפסקול הוא כזה אייטי עם להקות כמו REO SPEEDWAGON, FOREIGNER וכו...
יש הרבה למה לצפות בעונה שניה, חיכיתי לרגע שמרטין קוב יופיע ומי יודע... אולי גם אליזבת שו תראה נוכחות.
עונה ממש מיותרת, חבל. הכל ממש מצוץ מהאצבע וכל כך מאולץ.
ולגבי הדמויות, אני לא יודע אם זה רק אני אבל דניאל ממש דמות מעצבנת. לפחות בעונה ראשונה הלכו קצת על זה ועשו שג'וני הוא הדמות שמתחברים עליה ודניאל קצת דושבג מעצבן כזה למרות שהוא לא באמת הרע בסיפור וזה עבד סבבה. בעונה שניה ממש דחפו לגרון שלנו איזה דמות טובה וחיובית הדניאל הזה עם המיאגי שלו בכל משפט שני. אני אישית לא יכולתי להתחבר עליו, הוא היה ממש מעצבן ועדיין דושבג רציני. אבל בלי קשר לדמויות עונה די מיותרת וילדותית
ולגבי הדמויות, אני לא יודע אם זה רק אני אבל דניאל ממש דמות מעצבנת. לפחות בעונה ראשונה הלכו קצת על זה ועשו שג'וני הוא הדמות שמתחברים עליה ודניאל קצת דושבג מעצבן כזה למרות שהוא לא באמת הרע בסיפור וזה עבד סבבה. בעונה שניה ממש דחפו לגרון שלנו איזה דמות טובה וחיובית הדניאל הזה עם המיאגי שלו בכל משפט שני. אני אישית לא יכולתי להתחבר עליו, הוא היה ממש מעצבן ועדיין דושבג רציני. אבל בלי קשר לדמויות עונה די מיותרת וילדותית
היכולת של הוליווד להרוס כל מה שהיא נוגעת בו מדהימה.
העונה הראשונה היתה פנינה שזרקה את הPC שדוחפים לנו לגרון לפח. חוץ מעיישה שהורגשה יותר כטוקן מאשר דמות רצינית.
בעונה הזו פשוט דחפו לנו בכח את כל הבולשיט הקבוע.
פשוט חבל.
העונה הראשונה היתה פנינה שזרקה את הPC שדוחפים לנו לגרון לפח. חוץ מעיישה שהורגשה יותר כטוקן מאשר דמות רצינית.
בעונה הזו פשוט דחפו לנו בכח את כל הבולשיט הקבוע.
פשוט חבל.