אהלן חברים אני בדרך להיכנס לבית ולפני שאני נכנס אנימעונין לקנות ראוטר שיספק גלישה בכל הביית בסביבות 140 מטר .
וראיתי את הדגם החדש של Xiaomi r3p
US $76.49 15%OFF | Original Xiaomi Mi R3P 2600Mbps Smart Wireless Router Pro 4 Antenna Dual-band 2.4GHz + 5.0GHz WiFi Network Device Priority Mail
https://s.click.aliexpress.com/e/bmr5vxmZ
מה אתם אומרים?
דרך אגב המודם/ראוטר של הוט כנראה ישב בארון תקשורתהראוטר ישב בסלון .
יש לי בכל הבית נקודות תקשורת העברתי כבלים של cat6 , האם ניתן לחבר את הראוטר עם כבל תקשורת או שהוא מתחבר אלחוטית למודם ?
חברים מה אומרים על הראוטר החדש של xiaomi?
-
ErezPerets
- חבר פעיל

- תגובות: 95
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
·ErezPerets כתב:יש לי בכל הבית נקודות תקשורת העברתי כבלים של cat6 , האם ניתן לחבר את הראוטר עם כבל תקשורת או שהוא מתחבר אלחוטית למודם ?...
הראוטר שציינת, כמו כמעט כל ראוטר אחר, יש לו כניסת WAN אליו אתה מחבר את המודם בצורה קווית. שם לב שאת שאר המכשירים אתה צריך לחבר ל"יציאות" של הראוטר (כלומר לפורטי ה-LAN שלו). בהנחה שיש לך, או שתתקין במידת הצורך, סוויץ בארון תקשורת אז תצטרך בסה"כ שני כבלי רשת מהארון תקשורת לסלון:
המודם מתחבר לפורט WAN של הראוטר (וזה החיבור היחיד של המודם). אחד מפורטי ה-LAN של הראוטר מתחבר ל-switch בארון תקשורת ואז אתה יכול לחבר את שאר נקודות הרשת בבית ל-switch. מכשירים שאתה יכול לחבר קווית בסלון יתחברו לפורטי ה-LAN האחרים של הראוטר (או ל-switch נוסף שישב בסלון אם אין מספיק פורטי LAN בראוטר).
---
לגבי הראוטר אני לא באמת מכיר (אישית אני לא מתלהב מציוד סיני זול אבל מודה שאין לי ניסיון עם שיאומי ובטח לא עם הדגם הספציפי הזה). אני מציע לך לחפש ביקורות ודעות באינטרנט ולהשוואות עם דגמים אחרים שאתה יכול להשיג במחירים דומים (במיוחד מול מבצעים באמזונים השונים וב-newegg).
בנוסף חשוב לשם לב שראוטר חזק/יקר זה בעיקר אומר מהירות יותר גבוה בחיבור אלחוטי ו/או תמיכה ביותר מכשירים בחיבור אלחוטי. זה לא אומר שהוא יכסה לך יותר שטח. אם הראוטר הנ"ל לא יכסה לך את כל השטח של הדירה זה די חבל לקנות אותו כי עדיף בהרבה פתרון שתומך ב-roaming עם חיבור קווי בין היחידות כגון פתרון mesh.
-
ErezPerets
- חבר פעיל

- תגובות: 95
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
·eran405 כתב:היי תודה על התשובה המפורטת.......
אם ככה מכיוון שיש לי יציאה אחת שלי כבל תקשורת מהארון לסלון אז עדיף לי אולי לקנות מודם/ראוטר איכותי שיהיה בארון תקשורת ואליו לחבר אליו סויץ ומהסויץ עצמו להוציא לסלון ולהתחבר שם לראוטר אם זה אפשרי כמובן? ואז הראוטר יכסה לי את רוב הבית ואם לא אז אני ישים בעוד נקודה באחד החדרים עוד נקודת גישה.
בנוסף אני רוצה לקנות סט 8 מצלמות nvr שגם להם יש הכנה של כבלי cat 5 ולחבר את ה nvr לראוטר .
·
הראוטר שציינת, כמו כמעט כל ראוטר אחר, יש לו כניסת WAN אליו אתה מחבר את המודם בצורה קווית. שם לב שאת שאר המכשירים אתה צריך לחבר ל"יציאות" של הראוטר (כלומר לפורטי ה-LAN שלו). בהנחה שיש לך, או שתתקין במידת הצורך, סוויץ בארון תקשורת אז תצטרך בסה"כ שני כבלי רשת מהארון תקשורת לסלון:
המודם מתחבר לפורט WAN של הראוטר (וזה החיבור היחיד של המודם). אחד מפורטי ה-LAN של הראוטר מתחבר ל-switch בארון תקשורת ואז אתה יכול לחבר את שאר נקודות הרשת בבית ל-switch. מכשירים שאתה יכול לחבר קווית בסלון יתחברו לפורטי ה-LAN האחרים של הראוטר (או ל-switch נוסף שישב בסלון אם אין מספיק פורטי LAN בראוטר).
---
לגבי הראוטר אני לא באמת מכיר (אישית אני לא מתלהב מציוד סיני זול אבל מודה שאין לי ניסיון עם שיאומי ובטח לא עם הדגם הספציפי הזה). אני מציע לך לחפש ביקורות ודעות באינטרנט ולהשוואות עם דגמים אחרים שאתה יכול להשיג במחירים דומים (במיוחד מול מבצעים באמזונים השונים וב-newegg).
בנוסף חשוב לשם לב שראוטר חזק/יקר זה בעיקר אומר מהירות יותר גבוה בחיבור אלחוטי ו/או תמיכה ביותר מכשירים בחיבור אלחוטי. זה לא אומר שהוא יכסה לך יותר שטח. אם הראוטר הנ"ל לא יכסה לך את כל השטח של הדירה זה די חבל לקנות אותו כי עדיף בהרבה פתרון שתומך ב-roaming עם חיבור קווי בין היחידות כגון פתרון mesh....