מעוניין בהמלצות למסך 65'

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
penpel פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

נכנסתי לדירה חדשה ואני מחפש טלויזיה חדשה שתתאים לי בסלון.
מרחק הצפייה הוא כ3 מטר והשימושים הם בעיקר yes, xbox והנטפליקס מהאפליקציה המובנית בטלויזיה החדשה.

זווית הצפייה פחות קריטית לי ואני מעדיף שאיכות הצפייה מול הטלויזיה תהיה כמה שיותר טובה, לכן אני נוטה יותר לכיוון הסמסונג כי להבנתי במסכי lg השחור הוא יותר אפור למרות שהזווית צפייה רחבה יותר. (ייתכן וזה לא נכון בדגמי oled ו qled, תקנו אותי אם אני טועה).

התקציב הוא סביב ה7 אלף אבל גמיש למעלה וכמובן שלמטה.
ראיתי שלמרות ההבהובים והנקישות אנשים פה ממליצים על הnu8000 אבל היא led בעוד שהq6fn היא qled ועדיין במסגרת התקציב.

אשמח לקבל את דעותיכם והמלצותיכם על ההבדלים בין דגמים אלו, ואולי אף תחכימו אותי יותר לגבי דגמים אחרים שיתאימו לי ואוכל ללכת לראות אותם בתצוגה.

תודה רבה לכל העוזרים!

penpel פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

אני רוצה להגיב לעצמי ולהדגיש שראיתי את כל הפרסומים על בעיית התאורה עם כתוביות בתכנים כהים שיש לסדרת הq של סמסונג, אבל בין הבעיות האלו, לנקישות ולהבהובים בnu8000, לשחורים שהם לא שחורים בכמעט כל סדרות lg, לסכנת הצריבות בoled, ולעובדה שהסוני x900f היא מעל התקציב שלי, אני כבר לא יודע מה לקנות בלי להתפשר על פאק כזה או אחר..

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #3 

אתה יודע מה לקנות רק לא מוכן לשלם את המחיר....

קח TLC ב 2200 ש"ח לפחות במחיר הזה אין איך ליפול!

penpel פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

@ahersko
·

כן אני יודע שאני צריך לקנות q9fn כי שם בעיית התרגום הבהיר זניחה לפי מה שכותבים כאן בפורום, אבל אין לי 14 אלף להוציא על זה. ):
אפילו הx900f עולה סביב ה9 אלף, שזה הרבה מעל התקציב שלי, אבל גם היא ככל הנראה נופלת מסדרת הq של סמסונג כשמדובר בצפייה בספורט ו/או משחק באקס בוקס.

אז כנראה מה שנשאר לי זה להבין איזה מהבעיות פחות מפריעה לי, הבעיות של nu8000 או הבעיות של הq6/7fn, כי סביב אותו מחיר לא הצלחתי לאתר כאן בפורום חלופה ראויה בלי בעיות רציניות.

r1pe
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #5 

רק תשים לב שגם הnu8000 וגם הQ6/7 סובלים מתקתוקים- אתה מוזמן לחפש על זה בגוגל.
בכל הדגמים האלה הפלסטיק מאחורה מורכב ללא ברגים והפלסטיק מתחמם ומתקרר ויוצר את הרעש.

זה לא קורה בכל הטלוויזיות ואיכות התמונה אכן מעולה אבל זה משהו שצריך לקחת בחשבון.

penpel פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

@r1pe
·

כן קראתי על זה אבל למען האמת זה לדעתי פחות יפריע לי.
לשני זוגות שאני מכיר יש את הnu8000 ואצלם לא שומעים תקתוקים כלל אז אם באמת אלך על סדרת הq אני מקווה שגם אצלי התופעה לא תתרחש.

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #7 

@penpel
·
הביצועים של NU8000 ו-Q6 הם זהים לחלוטין. למרות שאחת היא LED והשניה QLED:
https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... eshold=0.1

לכן אני לא יודע אם שווה לשלם יותר...

Q7 אמנם יותר טובה, וכנראה תכנים בהירים יראו בה יותר טוב.
אבל אנשים פה רשמו שבעיית ההבהובים בה היא ממש בלתי נסבלת.
אם ב-nu8000 היא קוראת רק בנטפליקס, רק בתכני HDR, רק בתכנים מאוד כהים, ורק אם הכתוביות בבהירות מקסימלית... אז ב-Q7 (לפי הדיווחים) היא קוראת בכל סוגי התכנים הכהים.
אציין שלי אישית אין ניסיון איתה, וזה רק מידע מסיפורים של אנשים אחרים בפורום.

אגב, גם לי יש nu8000, וגם לי אין טקטוקים.

penpel פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

תודה לכל העוזרים!

לבסוף לאחר התכתבות פרטית קצרה עם אייל, יוצר הפוסט על בעיית ההבהובים בq7, החלטתי בכל זאת לרכוש אותה.
אומנם הבעיה נוראית אך השימוש היומיומי שלי לא יכלול תכנים כהים עם כתוביות מבלי שאיזה לוגו של ערוץ יופיע שם, בתוספת העובדה שיש לנו ויטרינה 4 מטר בסלון שמאוד תשפיע על ההשתקפות בnu8000, הם שגרמו לי ללכת עליה למרות זאת.

אוסיף שבתצוגה עצמה עבור אותו ערוץ, הרבה פחות התחברתי לצבעים של הx900f ואפילו של הoled, אולי כבר התרגלתי מדי למסכי סמסונג..

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”