התחברתי לסלקום פיבר ומאד שירותי VPN לא עובדים יותר!

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
BARBIE פותח השרשור
טרול
טרול
תגובות: 858
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #1 

שלום

היום לאחר המתנה של כמעט חודש חיברו אותי לסלקום פייבר. אני לא משתמש בראוטר שלהם. קבלתי מהם מודם קטן עם יתיאת WAN שמחוברת לכניסת WAN של הראוטר שלי C7. החיבור לאינטרנטר הוא PPPOE שאני מכניס שם מתמש וססמה לראוטר עצמו וזה מתחבר.

לא שירות NORD VPN פרטי עובד יותר (נכשל בכל נסיון להתחבר), ולא שירות VPN מקצועי של האוניברסיטה שעובד מדפדפן עי אפלקצית JAVA והזנת קוד מכרטיס אלקטרוני שמייצר קודים אקראיים. שם אני מקבל שם משתמש וססמה שגויים.

דברתי עם המחלקה הטכנית של האוניברסיטה ואמרו לי שספק ה ISP שלי חוסם שימוש ב VPN. התקשרתי לסלקום אבל זה היה בשעה מאוחרת והטכנאי שירות אמר שאכן הם חסימה של שירותים כאלו ושאני צריך לפנות לשירות לקוחות, אבל הוא לא בטוח שהם יכולים לעקוף את החסימה, לפחות לא במנוי בו אני נמצא, כי למיטב ידיעתו שירותי VPN זמינים רק ללקוחות עסקיים וזה שירות שסלקום נותנים ולא שירותי צג ג'. אבל אמר שעדיף שאני אברר מולם כי הוא לא בטוח.

משהו נתקל בזה? מה הקטע לחסום VPN לכל הלקוחות מבלי לציין זאת מראש?

אשמח לעזרה

תודה

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #2 

עוקב...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

amirn
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1067
נתן תודות: 70 פעמים
קיבל תודות: 44 פעמים

שליחה #3 

איזה פרוטוקול של vpn ניסית? openvpn udp אתה יכול לשנות את הפורט הדיפולטי או להשתמש בפרוטוקול כגון shadowsocks שקשה יותר לחסום

BARBIE פותח השרשור
טרול
טרול
תגובות: 858
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #4 

amirn כתב:איזה פרוטוקול של vpn ניסית? openvpn udp אתה יכול לשנות את הפורט הדיפולטי או להשתמש בפרוטוקול כגון shadowsocks שקשה יותר לחסום
...
·
תודה. לא ממש בקיא בפרוטוקולים. אני משתמש בשני שירותי VPN שונים בנפרד למטרות שונות. שירות NORDVPN בתשלום מופעל לפי בקשה מתוך האפלקציה שלהם. אפשר לבחור שם שתי אפשרויות UDP ברירת מחדל או TCP. שניהם לא מתחברים. השירות השני הוא שניתן לי עי האונברסיטה כמרצה בכדי שאוכל להריץ תוכנות עם רשיון שלהם שנמצא על שרתים שלהם. כאן אני פותח חלון ב IE ומכניס כתובת של שרת ה VPN. זה מנוהל עי חברת CHECKPOINT ומגיעה עם אפלקציה מבוסס JAVA שה IE מריץ. היא מבקשת שם ומשתמש ו SECURE ID שזה מס בן 6 ספרות אקראי שאני לוקח מכרטיס אלקטרוני שסופק לי (המספר משתנה אחת לשעה). יש להם גם אפלקציה לאנדרויד שמיצרת את אותו הקוד.

כאן בנסיון להתחבר זה אומר לי שם משתמש וססמה שגויים. ב NORDVPN זה מנסה כמה פעמים ונכשל.

אתמול פתחתי צ'אט מול NORDVPN והם הריצו כל מיני סקריפטי דיאגנוסטיקה אצלי במחשב וניסו לבצע איפוסים ל SOCK אבל לא עזר. הם אמרו שיחזרו אלי אחרי שהמחלקה ההנדסית שלהם תנתח את הדוח שהתקבל בנסיון להבין מה מונע את התחברות לשרתים שלהם ואם ניתן לעקוף את זה.

ככל הנראה בסלקום יש זיהוי וסינון של כתובות שרתים של VPNים שונים. אני בראשון אצור קשר מול סלקום ואם לא ימצא פתרון ללא ספק אני אתנתק מהם (גיליתי שגם חברת פרנטנר מציעה שירות פייבר בבניין שלי, על אותה התשתית עד לארון התקשורת בכניסה. אבל מכל מקרה זה מצריך התקנת קו סיב אופטי חדש כי אסור להם להשתמש בקו שסלקום התקינו אתמול..).

אין כאן אף אחד עם סלקום פייבר שעובד עם VPN?

Shasoosh
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1858
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #5 

אין לי בעיה להתחבר ל VPN של העבודה

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #6 

איזה VPN עובד?
Cisco AnyConnect עובד?
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

rm1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1589
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #7 

תבדוק בהגדרות הנתב שלך שמסומן: VPN Passthrough
https://www.tp-link.com/us/faq-558.html

shlomis1zzz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1577
נתן תודות: 912 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #8 

היי חברים :D
עשיתי פייבר 500מגה
שמתי לב שה NORD מוריד לי את המהירות ל 100 מגה (בלחץ)
רק כאשר אני סוגר את התוכנה אני מקבל קרוב ל 500
אני עם הנתב שלהם , מה ניתן לעשות / לשנות עמ שה NORD יעבוד עם סיב אופטי של סלקום .
עזרה / תמיכה / הגדרות יתקבלו בברכה .
תודה רבה ושבת שלום (l)

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”