מכיוון שהמרנץ נמכר תוך שעה בערך לא יכלתי לעשות השוואה ראש בראש אחד לאחד אבל בהחלט אני יכל לספק אינפורמציה מועילה/ מבלבלת.
שני הרסיברים שימשו כפרוססורים, הכל מוגבר חיצונית.
נתחיל מהנקודה האחרונה, שניהם פרוססורים באותה מידה מבחינתי , לא ראיתי יתרון לאף מערכת כיול בתוצאה הסופית שתיהן דרשו התערבות ידנית בכדי שהתוצאה הסופי תהייה לרוחי, מה הכוונה , לדוגמא שני הרסיברים הנחיתו את אות המוצא למגברים מה שגרם לכך שבווליום גבוה הרגשתי איך כאילו נגמר הכח למגברים מה שכמובן לא נכון אבל בגלל שהם הפחיתו את אות המוצא שהוא גם ככה נמוך מאד אזי מגיעים למצב הנל.
שניהם חתכו את הקדמים שלי שבהחלט יורדים נמוך ובקלות ל 40 באזור ה 60 לפעמים 80 וכו ונדרשה התערבות שלי.
היתרון באנטאם שהכל נעשה על מחשב אז אתה יכל עוד לפני הכיול לשחק עם ה gain של כל מגבר ולהביא אותם לעוצמה זהה ואז הפרופסור לא ינמיך את אות מוצא, במרנץ אי אפשר לדעת ורק אחרי הכיול אתה מגביר.
המרנץ פחות אהוב עלי בצורתו החיצונית אבל מכוער הוא לא ויש שאוהבים מאד את המראה.אני מעדיף את האנטאם.
המרנץ מתחמם יותר אבל לא משהו שמפריע.
מערכת הכיול של האנטאם נחמדה אבל לא באמת מאפשרת לנתח ולהשפיע על התוצאה יותר מידי שכן הגרפים ברזולוציה נמוכה מידי קשה להבין מה התוצאה בדיוק בנקודות החיתוך וחבל.
עוד יתרון לאנטאם זאת היכולת להחליף תוך כדי בדיקה של כל רמקול את הכבילה ולהשוות את הגרפים וההכנות לתדרים ונחשו מה ? אפס השפעה , בדקתי ארבע סוגי אינטרונקטים וכן כבלים לרמקולים כולם מאד יקרים אל מול כבל טוב אבל זול מאד והתוצאה פשוט זהה.....
למרנץ הרבה יותר קשקושים כמו בלוטות ורדיו אינטרנטי מובנה ועוד ועד אבל תכלס באנטאם לא חסר משהו מיוחד שכן בעזרת אפליקציה play אתה מזרים מוסיקה אינטרנטית.
אז מה בסוף ? מה שבא לכם
בטח עוד שנה אחליף שוב השאלה מה הפעם