סינון מים למכונת Rocket Giotto
היי,
קניתי את המכונת אספרסו הראשונה שלי - Rocket Giotto Premium Plus (דיי בטוח לגבי הplus)
הבעלים הקודמים (יד 1) אמר שהוא סינן עם בריטה את המים פעמיים כל ה5 שנים שהייתה אצלו.
שאלה 1 - יכול להיות שהמכונה במצב לא טוב עכשיו מבחינת אבנית? כדאי ללכת לבדוק את זה?
אם כן, יש טכנאי טוב באזור ירושלים שמגיע הביתה או שחייבים להביא את המכונה למעבדה?
שאלה 2- ניסיתי לקרוא את כל השרשורים פה לגבי סינון מים ולא הצלחתי להגיע למסקנה, מה האופציות שעומדות לפניי אם אני רוצה לסנן כמו שצריך את המים כדי לשמור על המכונה אבל לא רוצה להתקין כרגע את הסנן 8 ליטר שקראתי עליו פה כי אני בדירה שכורה, בנוסף יש לי תמי 4.
אני מבין שיש סנן רזין שזורקים לתוך המיכל מים, קצת מפריע לי שאם אני ממלא מים חדשים במיכל כדאי לחכות בערך 20 דקות (נדמה לי שקראתי פה בפורום).
האם יש סנן שדומה לבריטה באופן פעולתו (או הבריטה עצמו), כלומר קנקן שהמים עוברים דרכו וברגע שעברו דרכו אני יודע בוודאות שהוא עשה את פעולתו אבל שמרכך את המים בצורה מספקת?
יש עוד אופציות שלא כוללות התקנה שאני לא מכיר?
תודה רבה לכולם!
קניתי את המכונת אספרסו הראשונה שלי - Rocket Giotto Premium Plus (דיי בטוח לגבי הplus)
הבעלים הקודמים (יד 1) אמר שהוא סינן עם בריטה את המים פעמיים כל ה5 שנים שהייתה אצלו.
שאלה 1 - יכול להיות שהמכונה במצב לא טוב עכשיו מבחינת אבנית? כדאי ללכת לבדוק את זה?
אם כן, יש טכנאי טוב באזור ירושלים שמגיע הביתה או שחייבים להביא את המכונה למעבדה?
שאלה 2- ניסיתי לקרוא את כל השרשורים פה לגבי סינון מים ולא הצלחתי להגיע למסקנה, מה האופציות שעומדות לפניי אם אני רוצה לסנן כמו שצריך את המים כדי לשמור על המכונה אבל לא רוצה להתקין כרגע את הסנן 8 ליטר שקראתי עליו פה כי אני בדירה שכורה, בנוסף יש לי תמי 4.
אני מבין שיש סנן רזין שזורקים לתוך המיכל מים, קצת מפריע לי שאם אני ממלא מים חדשים במיכל כדאי לחכות בערך 20 דקות (נדמה לי שקראתי פה בפורום).
האם יש סנן שדומה לבריטה באופן פעולתו (או הבריטה עצמו), כלומר קנקן שהמים עוברים דרכו וברגע שעברו דרכו אני יודע בוודאות שהוא עשה את פעולתו אבל שמרכך את המים בצורה מספקת?
יש עוד אופציות שלא כוללות התקנה שאני לא מכיר?
תודה רבה לכולם!
לגבי שאלה 1 - ב-5 שנים בהחלט יכולה להצטבר אבנית משמעותית אבל אם המכונה עובדת והכל תקין אז לא הייתי נוגע. כאשר תהיה תקלה, תבדוק כל מה שאתה רוצה על הדרך...
שאלה 2 - כמו שבטח ראית, מרכך 8 ליטר זה הפתרון הכי מומלץ. אני אישית משתמש בבריטה + שקית ריכוך (הסנן עליו דיברת) ובודק בשוטף את קשיות המים - התוצאות של הקומבינציה הזאת מספיק טובות עבורי.
כמו כן, אני מקפיד למלא מים בכל ערב לאחר סגירת המכונה וזה משאיר כמה שעות טובות לשקית הריכוך לבצע עבודתה עד להפעלה הבאה של המכונה.
תמי 4 לא מסנן אבנית.
לגבי המכונה, תתחדש, גם לי יש GIOTTO PID והיא מוציאה פשוט אספרסו מצוין, אתה תהנה ממנה!
שאלה 2 - כמו שבטח ראית, מרכך 8 ליטר זה הפתרון הכי מומלץ. אני אישית משתמש בבריטה + שקית ריכוך (הסנן עליו דיברת) ובודק בשוטף את קשיות המים - התוצאות של הקומבינציה הזאת מספיק טובות עבורי.
כמו כן, אני מקפיד למלא מים בכל ערב לאחר סגירת המכונה וזה משאיר כמה שעות טובות לשקית הריכוך לבצע עבודתה עד להפעלה הבאה של המכונה.
תמי 4 לא מסנן אבנית.
לגבי המכונה, תתחדש, גם לי יש GIOTTO PID והיא מוציאה פשוט אספרסו מצוין, אתה תהנה ממנה!
@buttercup
·
https://www.coffee-express.co.il/oscar- ... 4%D7%94-90
את המוצר הזה המון חנויות קפה מוכרות ובכולם המחיר זהה - 49 ש"ח וזה אמור להחזיק לחצי שנה (אני בודק אחת לחודש קשיות לוודא שהמרכך עדיין אפקטיבי)
·
https://www.coffee-express.co.il/oscar- ... 4%D7%94-90
את המוצר הזה המון חנויות קפה מוכרות ובכולם המחיר זהה - 49 ש"ח וזה אמור להחזיק לחצי שנה (אני בודק אחת לחודש קשיות לוודא שהמרכך עדיין אפקטיבי)
@ofirbl
·
כך אני מסנן מעל 7 שנים, בשילוב עם פילטר רזין במיכל
שאותו אני מרענן מדי חודש או חודשיים (כשאני זוכר...)
עם כפית מלח ומחליף פעמיים בשנה (איכשהו נוצרים בו גושים
של לכלוך).
בדיוק לפני שנה החלפתי גומית אטם לדוד והדוד כמו גם גוף החימום
היו נקיים לחלוטין מאבנית, להבדיל מהקומקום שמתמלא באבנית
כל שבועיים (אינדיקציה לכמות האבנית במים באיזור שלי).
ועל אף האמור - זה תמיד מרגיש לי לא מספיק.....
·
כך אני מסנן מעל 7 שנים, בשילוב עם פילטר רזין במיכל
שאותו אני מרענן מדי חודש או חודשיים (כשאני זוכר...)
עם כפית מלח ומחליף פעמיים בשנה (איכשהו נוצרים בו גושים
של לכלוך).
בדיוק לפני שנה החלפתי גומית אטם לדוד והדוד כמו גם גוף החימום
היו נקיים לחלוטין מאבנית, להבדיל מהקומקום שמתמלא באבנית
כל שבועיים (אינדיקציה לכמות האבנית במים באיזור שלי).
ועל אף האמור - זה תמיד מרגיש לי לא מספיק.....
ואם אני הולך בכיוון של המרכך 8 ליטר, זה המוצר שאתם ממליצים עליו?
https://www.coffee-express.co.il/מרכך-מים-dva-איטליה
יש עוד מוצרים? יש עוד חנויות שמוכרות אותו? מצאתי רק את זאת.
תודה
https://www.coffee-express.co.il/מרכך-מים-dva-איטליה
יש עוד מוצרים? יש עוד חנויות שמוכרות אותו? מצאתי רק את זאת.
תודה