מדיה סנטר של מיקרוסופט - בארץ ובעברית בשנת 2006
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
"ישראל שור ממיקרוסופט ישראל מסביר שההחדרה לשוק תיקח כשנה, בין היתר בשל הצורך לעבוד מול ספקי התוכן המקומיים ולבנות לוח שידורים שיתאים טכנולוגית למערכת."
שנה כדי ליצור EPG???
ז"א רק ב-2007???
טוב, אז לא נזרוק עדיין את SAGETV
אורן.
שנה כדי ליצור EPG???
ז"א רק ב-2007???
טוב, אז לא נזרוק עדיין את SAGETV
אורן.
-
oferlaor
- מנהל

oshapir,
דבר ראשון, עד כמה שאני יודע, הבעיה שלהם היא בעיקר בגלל שהם לא רוצים להשקיע בגירסא של MCE שמבוססת על XP, אלא בזו של VISTA.
לגבי ה-EPG, לפי הבנתי, ההשקה צפוייה ב-2006, כלומר, אם יקח כשנה - אז מדובר על יולי 2006.
דבר ראשון, עד כמה שאני יודע, הבעיה שלהם היא בעיקר בגלל שהם לא רוצים להשקיע בגירסא של MCE שמבוססת על XP, אלא בזו של VISTA.
לגבי ה-EPG, לפי הבנתי, ההשקה צפוייה ב-2006, כלומר, אם יקח כשנה - אז מדובר על יולי 2006.
יום רביעי, שיחה עם שירות לקוחות מיקרוסופט ישראל:
אין תמיכה בMCE2005 בישראל
ולא ניתן לרכוש בארץ.
רציתי להחליף את ערכת XP המקורית (ועדיין בניילון) שיש לי בMCE.
מישהו מעוניין לקנות XP ?
אין תמיכה בMCE2005 בישראל
ולא ניתן לרכוש בארץ.
רציתי להחליף את ערכת XP המקורית (ועדיין בניילון) שיש לי בMCE.
מישהו מעוניין לקנות XP ?
הפשע לא משתלם... האם זה אומר שהעבודה שלי היא פשע ?
נבואה קטנה...ושחורה...
ספק ה-EPG יהיה ככל הנראה - TV2DAY - הייתי קורא לזה ניחוש מחושב.
לקוחות MCE2006 יוכלו להיות מנויים על שירות אינטרנטי של הורדת לוח משדרים אוטומטית למחשב - בתשלום נמוך לדעתי כ-10-15 ש"ח לחודש.
השירות גם יכלול נתונים לגבי סרטים/טריילרים/בתי קולנוע/אולי גם הזמנת כרטיסים ועוד נתונים - שוב, ניחוש.
אבל פה הנקודה וזה התשריט השחור - האם השירות יהיה פתוח לכולם? אם לא, ולדעתי זה יהיה המצב, TV2DAY תדאג להקשות עלינו את החיים בקבלת EPG. (כדי למנוע מלקוחות להשתמש בMCE2006 ללא התשלום).
לעומת זאת, אם יוסדר עניין לוח המשדרים באופן כוללני - שכל אדם יוכל לרכוש מנוי ולא משנה לאיזו תוכנה- אז באמת יגיעו ימות המשיח
.
נשאר לנו רק לחכות...
אורן.
ספק ה-EPG יהיה ככל הנראה - TV2DAY - הייתי קורא לזה ניחוש מחושב.
לקוחות MCE2006 יוכלו להיות מנויים על שירות אינטרנטי של הורדת לוח משדרים אוטומטית למחשב - בתשלום נמוך לדעתי כ-10-15 ש"ח לחודש.
השירות גם יכלול נתונים לגבי סרטים/טריילרים/בתי קולנוע/אולי גם הזמנת כרטיסים ועוד נתונים - שוב, ניחוש.
אבל פה הנקודה וזה התשריט השחור - האם השירות יהיה פתוח לכולם? אם לא, ולדעתי זה יהיה המצב, TV2DAY תדאג להקשות עלינו את החיים בקבלת EPG. (כדי למנוע מלקוחות להשתמש בMCE2006 ללא התשלום).
לעומת זאת, אם יוסדר עניין לוח המשדרים באופן כוללני - שכל אדם יוכל לרכוש מנוי ולא משנה לאיזו תוכנה- אז באמת יגיעו ימות המשיח
נשאר לנו רק לחכות...
אורן.
יש לי שאלה די כללית לגבי כל הנושא של EPG וזכויות יוצרים - מהיכן TV2DAY מקבלת את הנתונים שלה? אני מניח שמהאתרים המקוריים של הערוצים (אני מדבר על תחנות זרות לדוגמא) ואח"כ מתרגמת את האינפורמציה - האם TV2DAY משלמת לכל תחנה? אני בספק - כיוון שהשרות הזה ניתן בחינם ברוב העולם. כלומר עם היה לי SAGE בארה"ב כל מה שהייתי צריך לעשות זה להכניס את המיקוד, את שם חברת הכבלים/לווין וזהו - יש לי EPG - אז למה שתחנה כמו BBC WORLD - תיקח כסף רק מישראל??? משהו פשוט לא נראה לי כאן - ואני מתנצל עם אני נשמע אידיוט -כל מה שאמרתי מתבסס על ההגיון שלי - ללא כל ידע בנושא...
איתי
איתי
החברות עצמן שמפתחות את התוכנה - SAGETV, SnapStream וכיו"ב משלמות לחברות שמפיצות את ה-EPG כסף תמורת ה"תענוג" כאשר אתה רוכש את התוכנה, חלק מסכום הרכישה מיועד ללוח המשדרים שבא מחברה אחרת.
ידוע כבר כי תוכנת PVR ללא EPG היא תוכנה "מסורסת" וחייבים את ה-EPG כדי באמת להשתמש בה.
הגדילה לעשות SAGETV עם גרסת ה-OEM המופצת עם חומרה של PLEXTOR - המאפשרת EPG בחינם אבל רק לארבעה ימים. אם רוצים שבועיים - כמו בכל תוכנה - צריך לרכוש את הגרסה המלאה של SAGETV.
SnapStream הלכו לכיוון של 30 יום ניסיון עם EPG מלא ולאחר מכן צריך לשלם על התוכנה כדי לקבל EPG לשבועיים מראש.
אין בארץ חברה שכל מה שהיא עושה היא מכירת EPG עבור חברות המפתחות מכשירים/חומרה/תוכנה לשוק ה-PVR. ל-TV2DAY יש את האפשרות להיות ספק כזה.
שוב, ימים יגידו...
אורן.
ידוע כבר כי תוכנת PVR ללא EPG היא תוכנה "מסורסת" וחייבים את ה-EPG כדי באמת להשתמש בה.
הגדילה לעשות SAGETV עם גרסת ה-OEM המופצת עם חומרה של PLEXTOR - המאפשרת EPG בחינם אבל רק לארבעה ימים. אם רוצים שבועיים - כמו בכל תוכנה - צריך לרכוש את הגרסה המלאה של SAGETV.
SnapStream הלכו לכיוון של 30 יום ניסיון עם EPG מלא ולאחר מכן צריך לשלם על התוכנה כדי לקבל EPG לשבועיים מראש.
אין בארץ חברה שכל מה שהיא עושה היא מכירת EPG עבור חברות המפתחות מכשירים/חומרה/תוכנה לשוק ה-PVR. ל-TV2DAY יש את האפשרות להיות ספק כזה.
שוב, ימים יגידו...
אורן.
-
oferlaor
- מנהל

oshapir,
בעלי הזכויות הם הכבלים והלויין אשר יוצרים את התכנים ומעבירים ל-TV2DAY. הם יכולים להפוך את החברה לזכיינית שתמכור או תעביר את התכנים, הם גם יכולים לספק אותם בעצמם.
בעלי הזכויות הם הכבלים והלויין אשר יוצרים את התכנים ומעבירים ל-TV2DAY. הם יכולים להפוך את החברה לזכיינית שתמכור או תעביר את התכנים, הם גם יכולים לספק אותם בעצמם.
התקנת מדיה סנטר
נתחיל בזה שאני שמח להיצטרך לאתר ולפורומים
שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור יש ברשותי מערכת הפעלה של מדיה סנטר
מס' פעמים רב שאני מנסה להתקינה אבל ללא הצלחה מה גם שבמהלך ההתקנה מופיעה שגיאה שחוזרת על עצמה|
ובסופו של דבר אני נשאר עם מערכת התקנה רגילה ללא המדיה סנטר
אשמח אם מישהו יוכל להדריך או להפנות אותי למדריך התקנה
(האם מתקינים את המערכת לאחר פירמוט המחשב או על המערכת שקיימת)
תודה יניב
שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור יש ברשותי מערכת הפעלה של מדיה סנטר
מס' פעמים רב שאני מנסה להתקינה אבל ללא הצלחה מה גם שבמהלך ההתקנה מופיעה שגיאה שחוזרת על עצמה|
ובסופו של דבר אני נשאר עם מערכת התקנה רגילה ללא המדיה סנטר
אשמח אם מישהו יוכל להדריך או להפנות אותי למדריך התקנה
(האם מתקינים את המערכת לאחר פירמוט המחשב או על המערכת שקיימת)
תודה יניב
אני התקנתי במחיצה ריקה
ואני לא זוכר שהיו בעיות קשות בעת ההתקנה.
תתאר מה הבעיה ואולי נמצא יחד (יש כאן קהילה מספיק גדולה) פתרון
תתאר מה הבעיה ואולי נמצא יחד (יש כאן קהילה מספיק גדולה) פתרון
אורן,ספק ה-EPG יהיה ככל הנראה - TV2DAY - הייתי קורא לזה ניחוש מחושב...
למיקרוסופט אין שום צורך בTV2DAY שעוסקת בהצגת EPG באתרי האינטרנט. גם לנו אין צורך במערכות ו"סקריפטים" של TV2DAY מכיוון שבSAGE וMCE הצגת הEPG היא חלק פנימי של התוכנה. היום EPG GRABBERS משתמשים בTV2DAY רק בגלל המידע, וכל מה שעושה TV2DAY להצגה נוחה ויפה רק מפריע לקבלת מידע "נטו"
מה שקורה עכשיו זה הכי קשהתדאג להקשות עלינו את החיים בקבלת EPG. (כדי למנוע מלקוחות להשתמש בMCE2006 ללא התשלום)...
דרך אגב, מה שמפריע לי בEPG ישראלי (ומיקרוסופט לא תוכל לשפר דבר) - זה איכות של EPG. שגיאות ותירגום לא טוב, מיספור לא מסודר של סידרות, חוסר אינדיקציה על שידורים חוזרים (ובכלל 80% מהשדות של XMLTV וMCE XML). על שדות כמו TV FORMAT, SOUND וריטינג אני אפילו לא חולם...