שרשור תגובות: אוזניות Bluetooth מדגם Audio-Technica ATH-M50xBT

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46389
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5079 פעמים

שליחה #1 

למאמר: אוזניות Bluetooth מדגם Audio-Technica ATH-M50xBT

תמונה

אחת מאוזניות הסטודיו האייקוניות ביותר מקבלת גרסת Bluetooth, היצרן גם מבטיח כי איכות האודיו נשמרת. אודיו מקצועי נייד, אלו הן ה- ATH-M50xBT.

legopart
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4951
נתן תודות: 878 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #2 

תודה על הכתבה!

OMG לא ציפיתי לזה בשום אופן 8O
האזניות האלו שירתו אותי יותר משנתיים, צריך גם לשמור עליהן, אני מהדור ה M50 לפני ה M50x
אני גם עשיתי לשלי כבל ניתק כי לא היה בהן, זה היה אחד המודינגים הכי נפוצים ל M50
עכשיו הם בכלל וויתרו על הכבל.
דווקה את ה M50X הפכו ל BT ... פשוט יש להם סדרה שלמה של M30 M40 M50 M70 (כבר לא זוכר)

אני כחלק ממוד הכבל הניתק, שפעם דיברו עליו רבות, חייב לציין שאין בפנים כמאט מקום, למרות שאחרי שעשו ל M50x כבל ניתק אז זה שינה את דעתי.
אני גם זוכר איזו אריזה יפייפיה הייתה ל M50 שכנראה לעולם לא ייצרו עוד כאלו (כולה קרטון, אבל הרושם נשאר ). https://encrypted-tbn0.gstatic.com/imag ... Me2WnOf-71

-- משום מה זה מרגיש שה TYPE C עוד לא נכנס לשוק, לאור העובדה שיש דיי סיבוך שלא כל כבל TYPE C זה אותו הכבל לאור ההטענה המהירה ו USB3
MICRO USB היה כבל הרבה יותר פשוט (אם כי נראה לי שאוטוטו יהיה לו עשור, וזה שלא החליפו אותו זה ממש משונה)
-- החיבור החוטי הוא כנראה 3.5mm רגיל ולא ה 2.5mm המיוחד עם הנעילה שיש ב ATH-M50X הרגילות, למרות זאת באזניות BT חיבור קווי לא נחוץ למי שקונה אותן
-- אחלה מחיר בשביל טכנולוגיית BT ועבור משהו שרק שווק (ה ATH-M50X קפצו למחיר הזה כשרק יצאו)
-- יש אותן בצבע לבן?

כתבה טובה ומקיפה, מי שרוצה עוד כתבות בנושא, אז פורסמו המון כתבות על ATH-M50x בעבר

עצה שלי: למי שמשקיע בהן, אז לשמור עליהן טוב באריזה איכותית ולא עם הנרתיק שהן מגיעות איתן.

fLy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813
נתן תודות: 528 פעמים
קיבל תודות: 272 פעמים

שליחה #3 

עלו למכירה בMassdrop ב140.62$ כולל משלוח(לא כולל מיסים).
https://www.massdrop.com/buy/audio-tech ... 4008082423

דורון.

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4288
נתן תודות: 87 פעמים
קיבל תודות: 477 פעמים

שליחה #4 

מעניין

שלח תגובה