THE GRINDHOUSE בקולנוע. למה רק סרט אחד???
מדובר בסרט פעולה שהוא DOUBLE FEATURE שני סרטים בכרטיס אחד. סרט DEATH PROOFE של טרנטינו ו PLANET TERROR של רודריגז. בארץ יוצא לקולנוע רק סרט אחד של טרנטינו. לפחות זה מה שמפרסמים. האם המפיצים בארץ החליטו לרמות את הקהל ולהפיץ את הסרט כשני חלקים במחיר של שני כרטיסים?
The more I see People the more like Pigs
דווקא לא.
טרנטינו ורודריגז הבינו שהסרטים כסרט אחד באורך 3 וחצי שעות (או משהו כזה) הוא נפילה, והם לא מרוויחים עליו מספיק.
אז הם התחילו להפיץ אותו כבר עכשיו בארצות הברית כשני סרטים ולא כסרט אחד.
נראה שהם דווקא (חברת ההפקה) קלטו את זה הרבה יותר מוקדם שהסרט לא כזה מביא בקופות, והחליטו להפיץ אותו לשאר היבשות כשני סרטים שונים כדי להרוויח עליו יותר (הפעם עליהם).
בכל מקרה זה נראה ככל הנראה כמשהו שבא מחברת ההפקה ולא מישראל.
טרנטינו ורודריגז הבינו שהסרטים כסרט אחד באורך 3 וחצי שעות (או משהו כזה) הוא נפילה, והם לא מרוויחים עליו מספיק.
אז הם התחילו להפיץ אותו כבר עכשיו בארצות הברית כשני סרטים ולא כסרט אחד.
נראה שהם דווקא (חברת ההפקה) קלטו את זה הרבה יותר מוקדם שהסרט לא כזה מביא בקופות, והחליטו להפיץ אותו לשאר היבשות כשני סרטים שונים כדי להרוויח עליו יותר (הפעם עליהם).
בכל מקרה זה נראה ככל הנראה כמשהו שבא מחברת ההפקה ולא מישראל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46365
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
עכשיו סיימתי לראות את Death Proof
לא מבין איך הוא עלה בכלל על מסכי הקולנוע, 90 דקות של ברבורי שכל ו-15 דקות של סצנת פעולה מוזרה.
איזה סרט גרוע... (לדעתי כמובן).
לא מבין איך הוא עלה בכלל על מסכי הקולנוע, 90 דקות של ברבורי שכל ו-15 דקות של סצנת פעולה מוזרה.
איזה סרט גרוע... (לדעתי כמובן).
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
לא רק לדעתך (ולדעת OferL...), אכזבה ענקית.ziv_r כתב:עכשיו סיימתי לראות את Death Proof
איזה סרט גרוע... (לדעתי כמובן)....
סרט קשקשת מטופשת
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
עוד לא ירד פלאנט טרור באמיול...אבל קניתי פוסטר שלו רק בגלל שאמרתם שזה סרט גאוני! [וגם אני חולה על הבחורה ששם]
דאת' פורף כבר ירד לי לפני חודשיים אבל די הוצאתם את החשק לראות
אאין לי כוח לראות סרטים גרועים..
ראיתי מעבר לכל דמיון עם וויל פארל במקום ואהבתי
דאת' פורף כבר ירד לי לפני חודשיים אבל די הוצאתם את החשק לראות
ראיתי מעבר לכל דמיון עם וויל פארל במקום ואהבתי
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?
- ds
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 570
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
לידיעתכם כאשר הסרטים הוצגו בקניון האופרה כל אחד שקנה כרטיס לאחד הסרטים קיבל בחינם כרטיס לסרט השני כך שאף אחד לא עבד על אף אחד. הסרט של טראנטינו טוב יותר בכמה דרגות מעל הסרט של רודריגז שניסה להרשים בכל מחיר.
דרך אגב על פי כמה מהתגובות אני מבין שכמה אנשים ראו את הסרטים או אחד מהם בבית. אם הייתם רואים אותם בקולנוע אולי היחס אליהם היה שונה
דרך אגב על פי כמה מהתגובות אני מבין שכמה אנשים ראו את הסרטים או אחד מהם בבית. אם הייתם רואים אותם בקולנוע אולי היחס אליהם היה שונה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
Death Proof - למה זה משנה?ds כתב:דרך אגב על פי כמה מהתגובות אני מבין שכמה אנשים ראו את הסרטים או אחד מהם בבית. אם הייתם רואים אותם בקולנוע אולי היחס אליהם היה שונה...
כל הסרט דיבורים ואת זה אפשר גם לראות על מסךמחשב 14 אינטש...
מצטער, ציפיתי לגדולות ומאוד התאכזבתי
אתה מגזים. חוץ מזה שסצינת המרדף מרשימה מאד(לא זכורות לי יותר מדי סצינות מרדף יותר מעניינות בקולנוע), הדיאלוגים, כמו תמיד אצל טרנטינו, מאד מעניינים.guyezra כתב:Death Proof - למה זה משנה?ds כתב:דרך אגב על פי כמה מהתגובות אני מבין שכמה אנשים ראו את הסרטים או אחד מהם בבית. אם הייתם רואים אותם בקולנוע אולי היחס אליהם היה שונה...
כל הסרט דיבורים ואת זה אפשר גם לראות על מסךמחשב 14 אינטש...
מצטער, ציפיתי לגדולות ומאוד התאכזבתי...
כמובן שלא מדובר בהברקה של טרנטינו בסטנדרטים שלו, אך עדיין מאד מומלץ לראות, כי בהחלט יכול להיות שתאהבו.
- ds
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 570
- קיבל תודות: 6 פעמים
אני מצטער, כמעט כל הסרטים של ברגמן, ברסון, דרייר, פליני וגדולים אחרים הם ברובם דיבורים ובטח לא סרטי פעולה. לא נתן להשוות בשום פנים ואופן צפיה בסרטים הללו על המסך הגדול לעומת צפיה בטלויזיה גדולה או קטנה. סרטים למסך הקולנוע לא מסתכמים במרדפים התפוצצויות ופירוטכניקה אחרת למינה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
ראיתי אתמוול את הסרט ברגשות מעורבים.
אין ספק שמדובר בסרט של טרנטינו. לא נהנתי מהתעלולים שלו בחלק הראשון של הסרט. האפקטים הגרועים, החתכים. כנראה שאני לא מספיק זקן בשביל לפתח לזה נוסטלגיה עדיין.
אהבתי את הערבוב של שנות השבעים עם שנות האלפיים (מכוניות ישנות, רקע אופייני של שנות השבעים, ואז פתאום SMS עם סלולרי של נוקיה, או iPod...).
בסה"כ מדובר בסרט טרנטינו אופייני - OVER THE TOP, מוגזם לחלוטין, הרבה קשקשת ולא מעט אקשן.
בחצי הראשון די סבלתי ולא כ"כ נהנתי (בעיקר לא נהנתי מהפרה עם שפתי הברווז המוזרקות ). החלק השני היה קליל יותר ומעניין ובסופו של הסרט ישבתי עם חיוך על הפרצוף ומת לדעת מה קרה ל-CHEERLEEDER שהושארה עם הבחור ההוא שחושב שהיא שחקנית פורנו ביישנית...
אין ספק שמדובר בסרט של טרנטינו. לא נהנתי מהתעלולים שלו בחלק הראשון של הסרט. האפקטים הגרועים, החתכים. כנראה שאני לא מספיק זקן בשביל לפתח לזה נוסטלגיה עדיין.
אהבתי את הערבוב של שנות השבעים עם שנות האלפיים (מכוניות ישנות, רקע אופייני של שנות השבעים, ואז פתאום SMS עם סלולרי של נוקיה, או iPod...).
בסה"כ מדובר בסרט טרנטינו אופייני - OVER THE TOP, מוגזם לחלוטין, הרבה קשקשת ולא מעט אקשן.
בחצי הראשון די סבלתי ולא כ"כ נהנתי (בעיקר לא נהנתי מהפרה עם שפתי הברווז המוזרקות ). החלק השני היה קליל יותר ומעניין ובסופו של הסרט ישבתי עם חיוך על הפרצוף ומת לדעת מה קרה ל-CHEERLEEDER שהושארה עם הבחור ההוא שחושב שהיא שחקנית פורנו ביישנית...
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- קיבל תודות: 22 פעמים
יש חלקים טובים ב-DEATH PROOF, כל הדיאלוגים המתוחכמים גרמו לי לחייך בקולנוע, לא סרט שכדאי ללכת לקולנוע אלה לראות בבית ולהתרכז, סרט נחמד לא יותר מזה, יש שמה כמה קטעים שקשורים לסרטיו הקודמים של טרנטינו כמו הקטע במסעדה מכלבי אשמורת וכמו הצלצולים בפלאפון ועוד קטעים נחמדים... PLANET TERROR לעומת זאת סרט מומלץ, סרט כיפי שמעלה חיוך בפנים.. המון דם וכמה דיאלוגים נחמדים .. המון בחורות וקטעים מצחיקים , לדעתי אחד מסרטי השנה.
ראיתי death prof עכשיו,פשוט קשקוש,אין עלילה אין כלום,ה40 דקות הראשונות פשוט דיבורים משעמים..כמו שעופר אמר החלק השני היה קצת יותר טוב מהראשון אבל עדיין סרט ממש גרוע..מחכה שירד לי באמיול פלאנט טרור....
דרך אגב השריטות האלה ממש מגניבות
דרך אגב השריטות האלה ממש מגניבות
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?