שלום לכולם בהתלבטות לגבי ROCKET -MILANO

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
שלח תגובה
OHADI555 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 388
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #1 

אז קודם כל אני חדש בענין של המכונות הידניות
כרגע קיים אצלי מכונות נספרסו עם מקציף חלב Creatista Plus J520 מרוצה מהמכונה ברשותי חצי שנה
אבל ההיתי בעולם הקפה ואני שותה רק עם חלב ופשוט חוויה אחרת לגמרי הכינו לי באמצעות מכונה רוקט מילאנו
עכשיו רציתי התיעצות שלכם
אני שותה 2 כוסות קפה ביום והאישה גם 2 הולך 4 קפסלות השאלה לגבי הבוקר
שקמים לעבודה כמה זמן לוקח להכין כוס קפה? כי הבנתי שלוקח קצת זמן העם חייב לנקות אחרי זה או אפשר שחוזרים מעבודה התקציב כרגע עומד על 5000 השאלה עם אפשר להביא רוקט?במחיר הזה מחול עם כן מאיפה מזמנים?תודה לעוזרים (:

moshez
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 360
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #2 

שלום

נראה שעניין הזמן הוא הדבר שחשוב לך ואם ככה אז אתה צריך לקחות בחשבון -
(1)את זמן ההכנה של החליטה וההקצפה שהוא יותר ארוך ממכונה אוטומטית (2)הניקיון לאחר ההכנה של הקפה שלא קיים במכונה אוטומטית ואתה הזכרת אותו אבל לדעתי הוא זניח ולא צריך להיות שיקול
מה שכן צריך לקחת בחשבון שמכונה ידנית צריכה (3) זמן חימום ארוך יותר כדי להגיע לטמפרטורה יציבה וזה יכול לקחת חצי שעה (לא פחות)
ולדעתי הכל מסתכם בשאלה של כמה אתה אוהב את ההתעסקות, אם תתאהב אז כל העיסוק מסביב וההמתנה נהיה סלחני לעומת כוס קפה טובה
לגביי השעה בבוקר אפשר להגדיר טיימר להדלקה מראש ולחסוך את זמן ההמתנה, מה שרובנו עושים ...

לגביי התקציב זה מספיק טוב כדי להתחיל, אני אישית קניתי סט משומש אבל כמעט חדש ומשם התקדמתי והחלפתי לרוקט גם משומשת בת חצי שנה והזמנתי מטחנה מחול
יש המון שרשורים בנושא שתוכל לקרוא ולקבל הרבה מידע אם תרצה עוד
קח בחשבון שאיכות הקפה נגזרת גם ממטחנה טובה (ואולי צריך להגיד שבעיקר ממטחנה טובה)
אז זאת שאלה איך לחלק תקציב של 5000 ש"ח שיהיו פה כמה תשובות שונות
אבל אתה צריך להתמקד קצת יותר ולהגיד אם ציוד יד שניה בא בחשבון, האם אתה יכול לעלות בתקציב, למה חשוב לך דווקא רוקט ואולי יהיה קל למקד אותך יותר

בנסיון ראשון הייתי מציע לך לקנות מכונה משומשת ב~3000 ומטחנה חדשה ב2000
יש מספר אפשרויות שיענו לך על הצורך לקפה טוב בתקציב הזה

OHADI555 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 388
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #3 

קודם כל תודה על התשובה המנוסחת אני חושב שעם אשקיע הלך על הTHE BEST
כרגע יש לי נספרסו ולעבור עוד פעם למשהו בינוני ולהתקדם אני כנראה אחכה עם זה ואביא מכונה כמו שצריך אז לפי דעתך רוקט מילאנו תהיה מכונה טובה אמינה אני פשוט מכיר רק מכונות של נספרסו

אני אקרא שירשורים ואבדוק לעומק תודה המכל הלב

moshez
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 360
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #4 

@OHADI555

אף פעם אל תגיד אף פעם
וזה בהקשר שלמרות שהבנתי אותך אני אגיד שללכת על הדה בסט יעלה לך הרבה מעבר ממה שאתה מקציב...

לדעתי רוקט ודומות לה הן מכונות קפה מעולות, המילאנו יקרה משמעותית מהתקציב שלך ואתה יכול להסתפק במכונת מחליף חום.
חשוב שזאת לא תהיה מכונת "SINGLE BOILER" שהן הזולות בקטגוריה אלא מכונת "מחליף חום" שזה מה שאתה צריך או "דוד כפול" שזה יותר יקר ומיותר עבורך

אני חושב שהמכונות מחליף חום נעות סביב 6-7K בארץ ואלי בחול תמצא מחיר טוב, יש כמה חנויות בחול שמככבות כאן תמיד אז חפש שרשורים אחרונים ובדוק עלויות שילוח, מכס ומעמ

אני גם בעד לעשות שדרוג בפעם אחת אבל הכל תלוי ביכולת הקנייה כמובן...

הצלחה

·

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”