מנעול חכם- התקנת מתאם
שלום לכולם,
אני מעוניין להתקין את המנעול החכם של nuki בגרסתו החדשה.
יש לי דלת פלדלת רגילה עם צילינדר פרפר פנימי.
בגרסה החדשה של nuki מקבלים מתאם אשר יכול לעבוד עם מנעולי פרפר כאלה ואחרים.
העניין הוא שיש סוגי מתאמים שאני לא יודע אם יתאימו לדלת שלי. אשמח לעזרה איזה מתאם לדעתכם יתאים..
רצ"ב הצילינדר ורשימת המתאמים.
תודה לעונים...
אני מעוניין להתקין את המנעול החכם של nuki בגרסתו החדשה.
יש לי דלת פלדלת רגילה עם צילינדר פרפר פנימי.
בגרסה החדשה של nuki מקבלים מתאם אשר יכול לעבוד עם מנעולי פרפר כאלה ואחרים.
העניין הוא שיש סוגי מתאמים שאני לא יודע אם יתאימו לדלת שלי. אשמח לעזרה איזה מתאם לדעתכם יתאים..
רצ"ב הצילינדר ורשימת המתאמים.
תודה לעונים...
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2186
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
מה הקוטר של החור בראשון ובאחרון?
אני משער שמדובר על חיבור ללא הפרפר עצמו. בשביל בסיס הפרפר ברב בריח (ולדעתי גם במולטילוק) צריך חור בקוטר 8mm.
השאלה היא גם אם יש איך לקבע את המתאם, כי הפרפר מחובר בבורג אלן מהצד.
אני משער שמדובר על חיבור ללא הפרפר עצמו. בשביל בסיס הפרפר ברב בריח (ולדעתי גם במולטילוק) צריך חור בקוטר 8mm.
השאלה היא גם אם יש איך לקבע את המתאם, כי הפרפר מחובר בבורג אלן מהצד.
- dr0r
-
- חבר ותיק

ברור, בגלל זה רציתי לקבל עוד פרטים. על פניו לא ברור איך מתאם עם חור עגול אמור לתפוס את הצילינדר בלי קידוח.morgi23 כתב:@dr0r
אי זה מתאם חיצוני כמו בdanalock, אפשר לקדוח חור קטן בצד המתאם ולקבע את בורג האלן....
Re: nuki adapter
@guybn
נראה שכבר מגיע עם החור לבורג האלן. תיקח את השחור והירוק. מקסימום תעשה התאמה קטנה בקוטר עם מקדח כדי שיתאים.
נראה שכבר מגיע עם החור לבורג האלן. תיקח את השחור והירוק. מקסימום תעשה התאמה קטנה בקוטר עם מקדח כדי שיתאים.
יש לך פה את כל מה שצריך לדעת:
https://nuki.io/en/shop/nuki-adapter/
האמת שנראה ממבט ראשון אחלה פתרון.
אני אחקור את זה לעומק
https://nuki.io/en/shop/nuki-adapter/
האמת שנראה ממבט ראשון אחלה פתרון.
אני אחקור את זה לעומק
- dr0r
-
- חבר ותיק

הירוק נראה בול מתאים, כולל החור לאלן. מקסימום תצטרך לעשות קצת הרחבות עם מקדחה, כדי שהאלן יעבור.guybn כתב:@dr0r
אני לא מצליח למצוא פרטים נוספים על המתאמים......
@guybn
ראיתי שאפשר להזמין בתוספת תשלום עוד מתאם.
לפני הזמנה כדאי לוודא מול הספק שהמנעול יודע להתמודד עם סיבוב מלא (אולי אפילו סיבוב וחצי) ועם ההתנגדות של דלתות עם מנעול פלדלת. בדנהלוק שיש לי זה מתבטא בחיי סוללה דיי קצרים (6-8 חודשים).
ראיתי שאפשר להזמין בתוספת תשלום עוד מתאם.
לפני הזמנה כדאי לוודא מול הספק שהמנעול יודע להתמודד עם סיבוב מלא (אולי אפילו סיבוב וחצי) ועם ההתנגדות של דלתות עם מנעול פלדלת. בדנהלוק שיש לי זה מתבטא בחיי סוללה דיי קצרים (6-8 חודשים).
@ahiel
·לא קניתי עדיין.. קראתי ביקורות לא טובות על גרסה 2... אני מתלבט. מניח שזה עניין תוכנית פתיר אבל עדיין...
·לא קניתי עדיין.. קראתי ביקורות לא טובות על גרסה 2... אני מתלבט. מניח שזה עניין תוכנית פתיר אבל עדיין...