תהיה לי אחריות אם אני מחבר לבד את הטלוויזיה?
הבנתי שסמליין מכריחים אותך לחכות לטכנאי שלהם.
אבל גם ככה לפי הסיפורים פה הם עושים עבודה גרועה, ומניחים את הטלוויזיה
על הקופסא. אני מעדיף לעשות את זה לבד, אני גם ככה לא תולה את זה על הקיר, כולה מחבר את הרגליים ושם על המזנון.
השאלה שלי היא מה אני מפסיד? לא תהיה לי אחריות בגלל זה?
ואם כן, לא עדיף לקנות מיבואן מקביל כבר? (הבנתי שיש כאלו שמספקים עם תמיכה בעברית).
אבל גם ככה לפי הסיפורים פה הם עושים עבודה גרועה, ומניחים את הטלוויזיה
על הקופסא. אני מעדיף לעשות את זה לבד, אני גם ככה לא תולה את זה על הקיר, כולה מחבר את הרגליים ושם על המזנון.
השאלה שלי היא מה אני מפסיד? לא תהיה לי אחריות בגלל זה?
ואם כן, לא עדיף לקנות מיבואן מקביל כבר? (הבנתי שיש כאלו שמספקים עם תמיכה בעברית).
@meidan321
·
א. אתה יכול לתאם התקנה עוד לפי שהביאו לך את הטלויזיה
ב. במרים מסוימים (מסכים קטנים או זמן הגעה ארוך) ניתן לדבר איתם והם מאשרים לך טלפונית לפתוח לבד.
בכל מקרה, עדיף לצלם בוידאו את כל תהליך הפתיחה.
·
ב. במרים מסוימים (מסכים קטנים או זמן הגעה ארוך) ניתן לדבר איתם והם מאשרים לך טלפונית לפתוח לבד.
בכל מקרה, עדיף לצלם בוידאו את כל תהליך הפתיחה.
מה אני מפסיד במידה ופתחתי לבד שלא אישרו לי? רק אחריות במידה וזה שבור, או אחריות על עוד משהו?mdk_25 כתב:@meidan321
·
בכל מקרה, עדיף לצלם בוידאו את כל תהליך הפתיחה....
ומה דעתך על יבואן מקביל (במידה והוא תומך גם בעברית), אני באמת מפסיד פה הרבה?
אני קונה את הnu7100 55, כמה בעייתי כבר זה יכול להיות עם יבואן מקביל?
·זה מה שאני רוצה להבין.mdk_25 כתב:@meidan321
·
רק אחריות. אבל מה תעשה אם הטלויזיה פתאום תמות עוד חצי שנה (בלי סיבה)?...
כמה סביר זה שהטלוויזיה תמות עוד חצי שנה?
כאילו אם זה בעיה יחסית נפוצה, אז אני אשקיע על יבואן רשמי. אבל אם זה לא קורה, מה עוד היבואן הרשמי נותן לי?
ויבואן מקביל לא יכסה את זה שהטלוויזיה תמות?
אתה יודע אם יש, או איפה בודקים בעיות נפוצות לnu7100?
@meidan321
·
דיברתי על זה:
·
דיברתי על זה:
זה לא קשור יבואן רשמי או מקביל. בכל מקרה נותן האחריות מחויב לפעול לפי כתב האחריות.מה אני מפסיד במידה ופתחתי לבד שלא אישרו לי? רק אחריות במידה וזה שבור, או אחריות על עוד משהו?...
חיפוש בגוגל או פה בפורום.אתה יודע אם יש, או איפה בודקים בעיות נפוצות לnu7100?...