אם תהיה תאונה או משהו אז תהיה לך התעסקות מסוימת עם העיניין ללא קשר לאיזה ביטוחים יש לך
...
נו, ומה זה שונה מכל ביטוח או אי ביטוח אחר? אני רוצה שקט נפשי בעניין הכספי, ברור שצריך למלא דוחות, ורחמנא ליצלן
גם לדווח למשטרה אם יהיו בעיות או חס וחלילה נפגעים? אני לא מבין את הנקודה שלך! אני מדבר על כיסויים כספיים בלבד.
אם תיאלץ להתמודד על הסוגייה מי משלם, זה יהיה כבר אחרי שתחזור ארצה כך שאת הטיול זה לא יקלקל.
...
גם פה איבדת אותי! אני לא משלם כלום! לא צריך להתמודד עם כלום! זה בדיוק העניין הכל מכוסה, כולל ביטוח צג ג' עד $1M
שלא נדע ולא נצטרך, כן הוספתי הרחבת ביטוח לשמשות, נזק למצמד ומצבר הרכב כתוצאה משימוש שגוי ברכב, נזק למרכב התחתון ואובדן מפתח, כולה עוד $42, יכול לקרות? כן! יקרה? לא יודע אבל בשביל טיול של 21 יום שווה!
למשל אחד הביטוחים הבלתי סבירים והיקרים מאוד שמשום מה אנשין עושים זה ביטול או החזר השתתפות עצמית. מבטחים נזק קטן יחסית במחיר מופקע ביותר.
...
נזק קטן? במושגים של מי? כפי שכתבתי אם קראת בפוסטים הקודמים, נזק קטן עלה לי 245 אירו במינכן! ו 3 חודשים של התעסקות בהם הייתי חשוף פוטצניאלית ל 2600 אירו של תביעה מצד SIXST גרמניה, על כלום (שיפשוף בפלסטיק), לדעתי האישית הימנעות מביטוח של ביטול השתתפות עצמית (שבמקרה שלי היה כלול במחיר המלא פה!) הוא חוסר אחריות!
העיניין הוא שמסתכלים על המחיר המחלט על השכרה של שבוע-שבועיים
...
פה אנחנו מסכימים ב 100% וכפי שכתבתי המחיר של אלדן ל ALAMO היה זול יותר ב $900 לרכב מקלאס גבוה יותר, וכלל בתוכו את כל הביטוחים, על זה הוספתי עוד $42 (כאמור הרחבת ביטוח) ושלום על ישראל, הכי זול BY FAR.