צריך את עזרת המומחים פה,
הזמנתי מהאתר של "קארל" את הבד למסך, ואת הסרט הדבקה השחור למסגרת בעובי 2 אינץ...
מה שאני רוצה לדעת זה, כשאלך לנגר כדי שיחתוך לי את העץ למסגרת שארכיב, איזה מידות/סוג/עובי של עץ אני צריך לבקש ממנו לחתוך לי כדי שאחרי הבד ימתח על המסגרת ואדביק את המסגרת השחורה יהיה לי גודל מסך 92 אינץ נטו.
Carl’s FlexiWhite Projector Screen Material (16:9 | 71x126 | 144-in | Rolled) 4K, HD, Active 3D, Matte White
בניית מסך 92 אינץ קבוע
-
silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 521
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
הסתכלת על סעיף 3 במדריך באתר שלהם ? עשיתי מה שמתואר שם רק בלי המסגרת הנוספת (back band trim).
מסך של 92 אינץ' נטו הוא ברוחב של 80.2 אינץ'. עם הסרט הדבקה השחור המסך יהיה ברוחב של 84.2 אינץ' ובגובה של 47.4 אינץ'.
לגבי סוג העץ, השתמשתי בקורות 10x2 ס"מ. צריך לוודא שהן 100 אחוז ישרות לחלוטין. אני קצת פישלתי בקטע הזה, והייתי צריך לקבע את המסגרת לקיר בכל ארבעת הפינות על מנת ליצור לחץ על המסגרת שתתיישר.
בהצלחה
מסך של 92 אינץ' נטו הוא ברוחב של 80.2 אינץ'. עם הסרט הדבקה השחור המסך יהיה ברוחב של 84.2 אינץ' ובגובה של 47.4 אינץ'.
לגבי סוג העץ, השתמשתי בקורות 10x2 ס"מ. צריך לוודא שהן 100 אחוז ישרות לחלוטין. אני קצת פישלתי בקטע הזה, והייתי צריך לקבע את המסגרת לקיר בכל ארבעת הפינות על מנת ליצור לחץ על המסגרת שתתיישר.
בהצלחה
-
silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 521
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
תודה על התשובה, באיזה סוג עץ השתמשת ?leyaniv כתב:הסתכלת על סעיף 3 במדריך באתר שלהם ? עשיתי מה שמתואר שם רק בלי המסגרת הנוספת (back band trim).
בהצלחה...
איך לוודא שהקורות עץ ישרות 100% ?
מצטער על התגובה המאוחרת.
אני לא יודע בדיוק איזה סוג עץ זה, אני חושב שבנגריה התיחסו לזה בתור "קורות לבניה". נראה לי שזה עץ אורן, אבל לא בטוח.
במקרה שלי היה קל לשים לב לכיפוף בעץ בעין. היו לי קרשים ישרים יותר שהייתי יכול להשוות אליהם. אולי שווה לבדוק עם פלס ארוך.
אני לא יודע בדיוק איזה סוג עץ זה, אני חושב שבנגריה התיחסו לזה בתור "קורות לבניה". נראה לי שזה עץ אורן, אבל לא בטוח.
במקרה שלי היה קל לשים לב לכיפוף בעץ בעין. היו לי קרשים ישרים יותר שהייתי יכול להשוות אליהם. אולי שווה לבדוק עם פלס ארוך.