Pre-Order דרך Amazon.co.uk: האם מצבי נורמלי?
מקווה שרלוונטי לפורום זה, אנא העבירו למקום מתאים יותר (או, המליצו על מקום שכזה) אם לאו: לא השתמשתי ב־Amazon על כל סניפיו הלאומיים מזה כמה שנים בשל שירות הלקוחות המחפיר, המתבסס על מיקור חוץ למקומות כמו פקיסטן ובנגלדש אל נציגים עם אנגלית קלוקלת, מה שמוביל לכך שבפועל, לא ניתן לפתור שום בעיה עם ההזמנות, שכן, אין דרך ליצור קשר עם אף נציג שירות שמטפל בהן in situ והדבר מוביל לאינספור בעיות. במיוחד זכורות לרעה הזמנות שנתקעות לנצח ב־preparing for dispatch וכדומה ובפועל לא נשלחות כשאין שום דרך, כאמור, לטפל בכך. באוקטובר, הזמנתי DVD שאני מחכה לו כבר חמש שנים (דרך AmazonGlobal Priority, אחרת, אין לחבילה סיכוי להגיע בכלל) ותאריך היציאה הרשמי שלו הינו מחר, 4 במרץ. ההזמנה תקועה מאתמול בבוקר ב־preparing for dispatch, כאמור, כשאין מי שיכול לסייע באמת בפועל, כשידוע לי בוודאות שאחרים שהזמינו כבר קיבלו מזמן. המצב נורמלי? יש סיכוי שישלחו מחר (או בכלל?)? תודה.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
מה זה אחרים שהזמינו?
הזמינו מחול לחול?
זה מצב נורמאלי תתאזר בסבלנות
כשיגיע תורך ויהיה מלאי ישלחו גם לך
מה גם שה 4 לחודש זה מחר אז מה הלחץ?
הזמינו מחול לחול?
מה גם שה 4 לחודש זה מחר אז מה הלחץ?
הזמינו מבריטניה למדינות אחרות וכבר קיבלו. והלחץ נובע מניסיון העבר, כמפורט דלעיל, ומהידיעה שבמקרה של בעיה, אף אחד לא יכול לסייע לי, כאמור דלעיל שוב: ועצם העובדה שההזמנה נכנסה כבר לסטטוס preparing for dispatch (וכאמור, העובדה שאחרים כבר קיבלו) משמעותה שכבר יש להם מלאי, לפחות מאז אתמול בבוקר, אם לא לפני.Borderline1 כתב:מה זה אחרים שהזמינו?
הזמינו מחול לחול?
מה גם שה 4 לחודש זה מחר אז מה הלחץ?...
- Borderline1
- חבר מביא חבר

ומאחר ואתה לא הראשון שהזמין מבצעים הזמנות לפי הסדר
ממילא לא חייבים אותך אלא כששולחים
אמזון יכולה ללמד מרבית המוכרים איך נותנים שרות .
קח אוויר לך לעשות דברים אחרים כמה ימים ותרגע אין צורך לשבת על סטטוס ההזמנה לרפרש ולכסוס ציפורניים.
קח אוויר לך לעשות דברים אחרים כמה ימים ותרגע אין צורך לשבת על סטטוס ההזמנה לרפרש ולכסוס ציפורניים.
ללמד אחרים איך נותנים שירות? כאמור, אין להם שירות לקוחות בכלל. יש להם אנשים שיושבים ביבשת אחרת, בקושי יודעים אנגלית ואינם מסוגלים לסייע בדבר, הואיל והם אינם נמצאים היכן שההזמנות מבוצעות ולכן, במקרה של בעיה, לא ניתן לבצע דבר. הכול כדי לחסוך כמה גרושים. למעשה, זהו שירות הלקוחות, אם ניתן לכנותו כך, מבין הגרועים בהם נתקלתי. מכאן הלחץ: אף אחד לא יוכל לסייע לי אם ההזמנה תיתקע בסטטוס לנצח, מה שקרה בעבר.Borderline1 כתב:ומאחר ואתה לא הראשון שהזמין מבצעים הזמנות לפי הסדר
קח אוויר לך לעשות דברים אחרים כמה ימים ותרגע אין צורך לשבת על סטטוס ההזמנה לרפרש ולכסוס ציפורניים....
- Borderline1
- חבר מביא חבר

אז תבטל ותקנה במקום אחר
אם זו דעתך אז למה אתה קונה שם?
אמזון זה כנראה לא בשבילך,
קנה רק במקום שתהיה שבע רצון מהשרות שתקבל בו
בטל וקנה היכן שתדע שתקבל שרות, אין יבואן למוצר בישראל? קנה אצלו ולא יהיו בעיות
בטל וקנה היכן שתדע שתקבל שרות, אין יבואן למוצר בישראל? קנה אצלו ולא יהיו בעיות
נערך לאחרונה על ידי Borderline1 ב 03/03/2019 23:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא, אין באמת מקום אחר: או שלא שולחים לארץ, או ששולחים רק דרך דואר רגיל (= שלא מגיע, או, שמגיע רק אחרי חודשים, בלי מספר מעקב). ובכל מקרה, כבר מאוחר מדי, לנסות עכשיו במקום אחר רק יאכל עוד כמה ימים. אולי יגיע מתישהו לאוזן השלישית, אבל, זה בטח יקח עוד הרבה זמן ודחוף לי לקבל עכשיו. חמש שנים חיכיתי. הבעיה העיקרית, שוב, הינה הגיהנום שעובר עד שהם אשכרה שולחים.Borderline1 כתב:אז תבטל ותקנה במקום אחר
בטל וקנה היכן שתדע שתקבל שרות, אין יבואן למוצר בישראל? קנה אצלו ולא יהיו בעיות...
- Borderline1
- חבר מביא חבר

אחרי שקראתי קצת את תלאותיך ברכישות באינטרנט, לפחות אלו כאן באתר, אני רק מתחזק בדעתי רכישות באינטרנט הן לא בשבילך, המתח יהרוג אותך, ותר על זה גש לחנות ליד מקום מגוריך וקנה שם כל מה שאתה צריך
החיים שלך יהיו הרבה יותר טובים ורגועים
החיים שלך יהיו הרבה יותר טובים ורגועים
ומה לעשות אם אין בארץ? לעלות על מטוס? זה לא דברים שניתן להשיג בארץ אך אני מתקמצן על כמה אגורות.Borderline1 כתב:אחרי שקראתי קצת את תלאותיך ברכישות באינטרנט, לפחות אלו כאן באתר, אני רק מתחזק בדעתי רכישות באינטרנט הן לא בשבילך, המתח יהרוג אותך, ותר על זה גש לחנות ליד מקום מגוריך וקנה שם כל מה שאתה צריך
החיים שלך יהיו הרבה יותר טובים ורגועים...
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10914
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
השירות של אמאזון פשוט מעולה,
גם כשאתה מתקשר עם נציגים ממדינות עולם שלישי.
יצא לי לתקשר איתם כמה פעמים.
זו חברה ענקית, ויש לפעמים בעיות.
קרה לי שמוצר נפגע בתוך האריזה,
קרה שפספסו את שלב שליחת החבילה מהמחסן שלהם ל- I-Parcel.
קרה שהציעו לשלוח משלוח שהתעכב מעבר לתאריך המסירה הסופי המשוער, כשהוא בוודאות כבר בארץ, והם הציעו לשלוח מייד מחדש את ההזמנה, בשילוח מהיר, ובחינם.
ולא נורא מבחינתם אם בסוף אקבל פעמיים את המוצר.
גם שלחתי להם הודעות על דיווחי מעקב שקריים של דואר ישראל, כאילו היה ניסיון מסירה, או שביקשתי "סידורי מסירה מיוחדים", ולכן יש עיכוב.
ואני יודע בוודאות שהם טיפלו בתלונה, וגם החליטו לזכות אותי על מחיר המשלוח לאותם משלוחים, למרות שהתעקשתי שלא צריך לזכות אותי, כי הרישומים האילו במעקב נועדו לרמות אותם, לא אותי.
אין שום בעיה עם "preparing for dispatch", שממתין כמה ימים, במיוחד אם המוכר הוא לא אמאזון עצמם.
זה לא צריך לעניין אותך, כל עוד לא מתקרב התאריך האחרון הצפוי למסירה.
קרה שהציעו לשלוח משלוח שהתעכב מעבר לתאריך המסירה הסופי המשוער, כשהוא בוודאות כבר בארץ, והם הציעו לשלוח מייד מחדש את ההזמנה, בשילוח מהיר, ובחינם.
גם שלחתי להם הודעות על דיווחי מעקב שקריים של דואר ישראל, כאילו היה ניסיון מסירה, או שביקשתי "סידורי מסירה מיוחדים", ולכן יש עיכוב.
ואני יודע בוודאות שהם טיפלו בתלונה, וגם החליטו לזכות אותי על מחיר המשלוח לאותם משלוחים, למרות שהתעקשתי שלא צריך לזכות אותי, כי הרישומים האילו במעקב נועדו לרמות אותם, לא אותי.
אין שום בעיה עם "preparing for dispatch", שממתין כמה ימים, במיוחד אם המוכר הוא לא אמאזון עצמם.
זה לא צריך לעניין אותך, כל עוד לא מתקרב התאריך האחרון הצפוי למסירה.
כמובן שבמקרה הנוכחי המוצר אמור להיות מסופק ישירות (ולא דרך מוכר צד שלישי) וכמובן שבחרתי באופציית המשלוח המהירה ביותר, כדי להימנע מדואר ישראל (כולל I-Parcel וכדומה): כל זה לא משנה את העובדה שאם חבילה נתקעת לנצח בסטטוס הזה, כמו שקרה לי בעבר וכמו שאולי קורה עכשיו, אף אחד לא יכול לעזור מכיוון שאין שירות לקוחות, לא מעולה ולא בטיח, אפילו לא גרוע, אין שירות לקוחות כלל. שירות לקוחות מבחינתי = מישהו שיכול להתעסק פיזית עם החבילה ולהגיד לי מה קורה איתה, לא מישהו שנמצא ביבשת אחרת ואינו יכול לעשות דבר פרט ללהסתכל על החשבון שלי ולהגיד לי מה כתוב שמה (שאת זה אני יכול לעשות לבד). לכל פיצוציה יש שירות לקוחות טוב יותר.Amir64 כתב:השירות של אמאזון פשוט מעולה,
זה לא צריך לעניין אותך, כל עוד לא מתקרב התאריך האחרון הצפוי למסירה....
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
סינפיל - נכון לא ניסית את שירות הלקוחות שלהם במייל?
בצ'ט אכן לרב עונים הודים, במייל תמיד, אבל תמיד ענו לי נציגים דוברי אנגלית רהוטה ותמיד מצאו לי פתרון לשביעות רצוני. שלח מייל, אל תפנה אליהם בצ'ט אם הוא לא לשביעות רצונך.
אני כמובן מניח שרכשת מוצר שהוא או נמכר ע"י אמזון או מינימום FULFILLED BY AMAZON.
בצ'ט אכן לרב עונים הודים, במייל תמיד, אבל תמיד ענו לי נציגים דוברי אנגלית רהוטה ותמיד מצאו לי פתרון לשביעות רצוני. שלח מייל, אל תפנה אליהם בצ'ט אם הוא לא לשביעות רצונך.
אני כמובן מניח שרכשת מוצר שהוא או נמכר ע"י אמזון או מינימום FULFILLED BY AMAZON.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
סינפיל,
לפני שבועיים - שלושה הייתה לי בעיה עם מחיר של מוצר, עליתי מולם בצ'אט, אמרו שיבררו ויחזרו אלי
ו...התקקשרו!
מספר בריטי ונציגה בריטית ואחרי שהסברתי את הבעיה אמרה שיחזרו במייל וזה מה שהיה
בסופו של דבר המחיר לא התאים לי ולא קניתי - אבל לפחות קיבלתי הסבר...
השירות של אמזון הוא בהחלט יוצא דופן לטובה
לפני שבועיים - שלושה הייתה לי בעיה עם מחיר של מוצר, עליתי מולם בצ'אט, אמרו שיבררו ויחזרו אלי
ו...התקקשרו!
השירות של אמזון הוא בהחלט יוצא דופן לטובה
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10914
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
אתה מדבר כאילו שבחברת משלוחים בארץ אתה כן תגיע לדבר עם המחסנאי לשאול על החבילה שלך.
כמו שאמרתי, תמיד קיבלתי שירות מעולה, תשובות אמיתיות, והצעה לפיצוי גם כשלא צריך.
המון אנשים חווים את אותה החוויה שלי.
אולי הציפיות שלך לא הגיוניות?
אולי אתה לא פונה בנימוס, או מבקש בקשות שהצד השני לא יכול לעמוד בהן (כמו לקשר אותך למחסנאי) ואז חש שלא מקבל שירות?
קרא את זה:
Preparing for dispatch is automatically set on third party orders after the pending period has expired and payment has been authorised (but not taken out of buyer’s account). It means the seller is now aware of the full buyer details for the order only, nothing else. That status then stays the same until the seller hits the Confirm Dispatch button on the order.
לפי זה, אם אתה מקבל סטטוס, Preparing for dispatch, ההזמנה שלך היא למוצר ממכירה של צד שלישי, לא אמאזון עצמה.
ואז אף אחד לא יכול להפנות אותך "למישהו שיכול להתעסק פיזית עם החבילה", פשוט כי החבילה עדיין לא קיימת באמאזון.
אחת הסיבות להזמנה להיתקע בשלב Preparing for dispatch, היא שנתוני האשראי שלך לא מעודכנים במערכת.
למשל כרטיס אשראי שתאריך התוקף פג.
אולי אתה לא פונה בנימוס, או מבקש בקשות שהצד השני לא יכול לעמוד בהן (כמו לקשר אותך למחסנאי) ואז חש שלא מקבל שירות?
קרא את זה:
Preparing for dispatch is automatically set on third party orders after the pending period has expired and payment has been authorised (but not taken out of buyer’s account). It means the seller is now aware of the full buyer details for the order only, nothing else. That status then stays the same until the seller hits the Confirm Dispatch button on the order.
לפי זה, אם אתה מקבל סטטוס, Preparing for dispatch, ההזמנה שלך היא למוצר ממכירה של צד שלישי, לא אמאזון עצמה.
ואז אף אחד לא יכול להפנות אותך "למישהו שיכול להתעסק פיזית עם החבילה", פשוט כי החבילה עדיין לא קיימת באמאזון.
אחת הסיבות להזמנה להיתקע בשלב Preparing for dispatch, היא שנתוני האשראי שלך לא מעודכנים במערכת.
למשל כרטיס אשראי שתאריך התוקף פג.
שוב, הוזמן ישירות מהאתר, לא משום מוכר צד שלישי. וממש אין לי שום בעיה עם הכרטיס אשראי. סתם אתר דפקטי ללא תודעת שירות. בינתיים לא מקבל שום תשובות אמיתיות, סתם הבטחות ריקות.Amir64 כתב:אתה מדבר כאילו שבחברת משלוחים בארץ אתה כן תגיע לדבר עם המחסנאי לשאול על החבילה שלך.
קרא את זה:
למשל כרטיס אשראי שתאריך התוקף פג....
כמובן שניסיתי לפנות בדואר אלקטרוני ותמיד ענו אנשים עם שמות פקיסטניים/בנגלדשיים עם תשובות רובוטיות ואוטומטיות, זהות אחת לשניה, שנראות מועתקות. סתם הבטחות ריקניות כששום דבר לא מתקדם.Huber כתב:סינפיל - נכון לא ניסית את שירות הלקוחות שלהם במייל?![]()
אני כמובן מניח שרכשת מוצר שהוא או נמכר ע"י אמזון או מינימום FULFILLED BY AMAZON....
נערך לאחרונה על ידי סינפיל ב 04/03/2019 11:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
אך מסתבר שלשים DVD בקופסה ולשלוח מהווה משימה בלתי אפשרית בעבורם. כבר משלשום מקבל הבטחות שתיכף ישלח. בינתיים כלום.guyezra כתב:סינפיל,
ו...התקקשרו!
השירות של אמזון הוא בהחלט יוצא דופן לטובה...
- Huber
- חבר במועדון HT

סינפיל - אמזון לא מתאים לכולם כנראה, בטל את ההזמנה והזמן באיביי, במקום סתם להתמרמר ולאכול את הלב.
אפשר לינק לדף המוצר ד"א? מסקרן אותי מה הוא המוצר שאתה כ"כ אוכל את עצמך בשבילו.
אפשר לינק לדף המוצר ד"א? מסקרן אותי מה הוא המוצר שאתה כ"כ אוכל את עצמך בשבילו.
אין לי שום כוונה להזמין מאתר ששולח דרך דואר רגיל (מה גם שכעת לא זמין באתר שציינת ושלהתחיל מחדש רק יאכל כמה ימים נוספים). וזה הסרט.Huber כתב:סינפיל - אמזון לא מתאים לכולם כנראה, בטל את ההזמנה והזמן באיביי, במקום סתם להתמרמר ולאכול את הלב.
אפשר לינק לדף המוצר ד"א? מסקרן אותי מה הוא המוצר שאתה כ"כ אוכל את עצמך בשבילו....
- Huber
- חבר במועדון HT

סינפיל - אתה לא רוצה לעבוד בשיטה שאמזון עובדים, אתה לא רוצה להזמין מאתר עם משלוחים סטנדרטיי, איך בדיוק נוכל לעזור לך? כי איך שזה מתפתח נראה לי שזה רק שרשור "אוי אוי אוי, קשה לי...".