אוקי התקנתי את MEGAEPG לפי האתר PVR.CO.IL כמו שצריך יש לי PVR150
כשאני רוצה להוריד את ה GUIDE ה MCE 2005 רושם שהוא לא יכול להוריד את ה GUIDE בגלל תעות מספר 52 אני מנוי HOT ואין לי בעית אינטרנט אז מה הבעיה או שזו בעיה אחרת כלשהי
תקרא טוב טוב את ההוראות. לפני שאתה מעדכן את MCE, אתה צריך להריץ את "megaepg.exe" מתוך התיקיה של התוכנה.
זה קובץ אשר מוריד את הEPG עצמו, ולפיו מתעדכן ה-MCE. לכן צריך להריץ אותו בעיקרון אחת ליום כדי ש-MCE תמיד יוכל להיות מסונכרן מולו.
הרצתי את ה MEGAEPG ניסיתי להןריד את ה GUIDE ועדין הוא מראה את אותה התקל 52 וגם הוא כותב שזו בעיה בסרבר שלהם העם גם לכם יש את אןתה התקלה בימים האחרונים אשמח לתגובות
אוקי אחרי שהבנתי אך להסיג את ה GIUDE ב MEGAEPG ואחרי שאני מוריד את זה אני מנסה לראות טלויזיה יש GIUDE ומידע והכול אבל כול ערוץ שאני בוחר לראות אני רואה רק שלג מה הבעיה אם זה אני מנוי HOT ומשתמש ב PVR150KIT וMCE 2005
אני מחובר מה שקע של הקיו לספליטר ישיר לכרטיס טלויזיה ולממיר עצמו
אבל זה לא הענין כשאני מבצע חיפוש ערוצים (אחרי שהרצתי MEGAEPG) הוא מוצא לי ערוצים אבל כותב לי באנגלית שהם לא ידועים אני יכול לראות TV אבל ללא מידע ויש ערוצים שאני רואה בהם רק שלג (מנוי HOT)
מיפוי ידני - בדיוק איך שזה נשמע, אתה מגדיר ידנית לאיזה מספר ערוץ ישתייך הערוץ שנמצא.
אם אתה רוצה להשתמש ב-EPG בצורה נורמלית אז אתה צריך להעביר את האות דרך הממיר. הערוצים שזה מוצא זה את הערוצים האנלוגיים הרגילים. אין עליהם שום מידע.
תחבר את הממיר שלך לכ.טלויזיה ואז ב-TV SETUP תגדיר שיש לך CABLE ו-SET TOP BOX.
אתה מתכוון שבאופן ידני אני ארשום כול ערןץ ב MCE נגיד HOT3, HOT AXN, HOT ACIONE
ואז להוריד את ה GUIDE בעזרת MEGAEPG ואז MCE 2005 מיצר סינכרון ביניהם כשאני עושה דרך המדריך של אתר www.PVR.co.il לזה אתה מתכוון
עשיתי דרך SET UP BOX בחרתי ממיר באפשרויות הוא נותן לי את כול הערוצים כמו שיש ב HOT אבל כשאני רוצה לראות טלויזיה אני רואה רק שחור ללא קול אין תמונה אפילו אין שלג מה יכולה להיות הבעיה