סטינג טי וי - שוחררה אפליקציה לאפל טי וי
-
Elad1409
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 298
זמינה בחנות האפליקציות בשם StingTv
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
ראיתי הודעה לעיתונות בערוץ הטלגרם של האתר אבל אני לא מוצא את זה פה...
הבנתי שבאפל TV יש תמיכה ב 4K - לא הבנתי במה זה בא לידי ביטוי כי גם בשילד יש תמיכה ב 4K בסטינג אבל כרגע יש רק ערוץ אחד שמשדר שם ב 4K (ערוץ הספורט) אז מה מיוחד בגרסא שעל האפל?
הבנתי שבאפל TV יש תמיכה ב 4K - לא הבנתי במה זה בא לידי ביטוי כי גם בשילד יש תמיכה ב 4K בסטינג אבל כרגע יש רק ערוץ אחד שמשדר שם ב 4K (ערוץ הספורט) אז מה מיוחד בגרסא שעל האפל?
-
Elad1409
-
- חבר פעיל מאוד

@oris74
עד עכשיו לא הייתה אפליקציה רשמית לסטינג טיוי ב-tvOs. עכשיו יש וזה מה שמיוחד.
דרך אגב, ערוץ הספורט 4K עדין לא נתמך באפליקציה של סטינג על אפל טיוי. גם מי שמנוי אליו לא יראה אותו ברשימת הערוצים.
עד עכשיו לא הייתה אפליקציה רשמית לסטינג טיוי ב-tvOs. עכשיו יש וזה מה שמיוחד.
דרך אגב, ערוץ הספורט 4K עדין לא נתמך באפליקציה של סטינג על אפל טיוי. גם מי שמנוי אליו לא יראה אותו ברשימת הערוצים.
- tomer953
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
פצצה!
מישהו יכול לרשום חוות דעת? איך הממשק ?
מישהו יכול לרשום חוות דעת? איך הממשק ?
- oris74
-
- חבר במועדון HT

אני יודע שלראשונה יש אפליקציה של סטינג לאפל TV (וזה מעולה). אני רק לא מבין למה ממתגים את זה כ 4K ?
גם השילד וגם מיבוקס תומכים ב 4K אבל זה לא ממש משנה כי יש רק ערוץ אחד סטינג שמשדר 4K וזה ערוץ הספורט.
בקיצור חוץ מזה שיש סוף סוף אפליקציה לאפל TV - משהו נוסף השתנה בשידור שלהם?
גם השילד וגם מיבוקס תומכים ב 4K אבל זה לא ממש משנה כי יש רק ערוץ אחד סטינג שמשדר 4K וזה ערוץ הספורט.
בקיצור חוץ מזה שיש סוף סוף אפליקציה לאפל TV - משהו נוסף השתנה בשידור שלהם?
- tomer953
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
אולי זה צעד \ הכנת הבסיס לקראת תכנים שיגיעו בהמשך
אם וכאשר זה יגיע, אני מאמין שקודם זה יגיע ב- VOD, למשל סדרות או סרטים שיגיעו ב- 4K, ולאו דווקא ערוצים חיים
אם וכאשר זה יגיע, אני מאמין שקודם זה יגיע ב- VOD, למשל סדרות או סרטים שיגיעו ב- 4K, ולאו דווקא ערוצים חיים
-
Elad1409
-
- חבר פעיל מאוד

@oris74
·
אני לא חושב שסטינג מיתגו את האפליקציה החדשה לאפל טיוי כ-4K.
אם הם עשו את זה אז זה היה טיפשי מכיוון שאין שום תוכן 4K באפליקציה שלהם באפל טיוי (למעשה, אפילו הערוץ היחיד בסטינג שתומך 4K (ערוץ הספורט) לא נתמך באפליקציה של אפל טיוי).
·
אני לא חושב שסטינג מיתגו את האפליקציה החדשה לאפל טיוי כ-4K.
אם הם עשו את זה אז זה היה טיפשי מכיוון שאין שום תוכן 4K באפליקציה שלהם באפל טיוי (למעשה, אפילו הערוץ היחיד בסטינג שתומך 4K (ערוץ הספורט) לא נתמך באפליקציה של אפל טיוי).
- oris74
-
- חבר במועדון HT

מצאתי את ההודעה - אולי אני לא הבנתי אותה נכון... לא יודע. בכל מקרה - מהלך מבורך
https://www.hometheater.co.il/article08838.html
https://www.hometheater.co.il/article08838.html
- AlexGelman
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
מישהו ניסה ויכול להגיד האם האפליקציה מרגישה זריזה יותר לעומת גרסת האנדרואיד?
- thaze
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
אין לי את גרסת האנדרויד, אבל בהתנסות ראשונית האפליקציה של סטינג טיוי באפל טיוי מרגישה זריזה למדי והשידור לא נתקע. פחות או יותר זהה לסלקום טיוי.
איכות השידור סבירה עד בינונית, שוב לא הרגשתי שינוי חד מול סלקום. אין 4K אבל ערוצי 4K בסלקום באיכות ירודה.
האפליקציה מלוטשת יחסת לגרסא ראשונה. חסרים מספר דברים כגון זה שאין דרך לסמן תוכן כמועדף ולחזור אליו בהמשך. אם מפסיקים צפייה בסרט באמצע לעתים האפליקציה שוכחת לאפשר המשך צפייה מאותו מקום. כשפותחים את האפליקציה יש ערוץ שמנגן אוטומטית ברקע - נחמד אבל זה לא הערוץ האחרון בו צפיתי כמו שמובטח.
הניווט הגיוני אבל קצת מיושן. כשלוחצים על MENU פשוט תוציאו אותי מהאפליקציה, לא צריך לשאול 'האם ברצונך לצאת'. כשאני בטאב 'ערוצים' לחיצה על MENU צריכה לשלוח אותי לערוץ שמתנגן ברקע.
מבחינת תכנים יש מבחר טוב יותר מסלקום, במיוחד סרטים. חבל שמכל ערוצי הסרטים דווקא YES 3 אין.
סה"כ ציון 'טוב +', במיחד ב30 שקלים לחודש (המחיר לשלושת החודשים הראשונים).
איכות השידור סבירה עד בינונית, שוב לא הרגשתי שינוי חד מול סלקום. אין 4K אבל ערוצי 4K בסלקום באיכות ירודה.
האפליקציה מלוטשת יחסת לגרסא ראשונה. חסרים מספר דברים כגון זה שאין דרך לסמן תוכן כמועדף ולחזור אליו בהמשך. אם מפסיקים צפייה בסרט באמצע לעתים האפליקציה שוכחת לאפשר המשך צפייה מאותו מקום. כשפותחים את האפליקציה יש ערוץ שמנגן אוטומטית ברקע - נחמד אבל זה לא הערוץ האחרון בו צפיתי כמו שמובטח.
הניווט הגיוני אבל קצת מיושן. כשלוחצים על MENU פשוט תוציאו אותי מהאפליקציה, לא צריך לשאול 'האם ברצונך לצאת'. כשאני בטאב 'ערוצים' לחיצה על MENU צריכה לשלוח אותי לערוץ שמתנגן ברקע.
מבחינת תכנים יש מבחר טוב יותר מסלקום, במיוחד סרטים. חבל שמכל ערוצי הסרטים דווקא YES 3 אין.
סה"כ ציון 'טוב +', במיחד ב30 שקלים לחודש (המחיר לשלושת החודשים הראשונים).