סטינג טי וי - מה דעתכם? איך השלט? ממיר? יש ניתוקים? כמה אתם משלמים?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
הממיר- קטסטרופה. כבר הוחלפו 3, עושה מה שהוא רוצה כולל כיבוי/הפסקת סיגנל/אי רצון להיכבות וכד'.
השלט- הסידור לחצנים טוב, השאר גרוע. תגובות איטיות. אין תאורה אחורית. פשוט.
ניתוקים- יש. בעיקר סיגנל שמפסיק פתאום ומתחדש שבא לו ו/או אחרי אתחול.
התוכן- מצויין, כמו YES.
האיכות- טובה מאוד, כמו YES.
מחיר- ללא תחרות. 9 עד 99 ש"ח בבחירת חבילות באופן עצמאי באתר שלהם. נוח מאוד.
התוכן- מצויין, כמו YES.
מחיר- ללא תחרות. 9 עד 99 ש"ח בבחירת חבילות באופן עצמאי באתר שלהם. נוח מאוד.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
אני מריץ על מיבוקס, מאוד מרוצה..
כמובן שיש עוד מלא דברים לשפר ובכללי טלויזיה על-גבי אינטרנט זה משהו שצריך תשתית מאוד יציבה בשבילו, אבל הבסיס של המוצר מצוין (תכנים, פונקציונאליות, שירות אינטרנטי, מחיר וכו')
כמובן שיש עוד מלא דברים לשפר ובכללי טלויזיה על-גבי אינטרנט זה משהו שצריך תשתית מאוד יציבה בשבילו, אבל הבסיס של המוצר מצוין (תכנים, פונקציונאליות, שירות אינטרנטי, מחיר וכו')
·טלHD כתב:הממיר- קטסטרופה. כבר הוחלפו 3, עושה מה שהוא רוצה כולל כיבוי/הפסקת סיגנל/אי רצון להיכבות וכד'.
התוכן- מצויין, כמו YES.
מחיר- ללא תחרות. 9 עד 99 ש"ח בבחירת חבילות באופן עצמאי באתר שלהם. נוח מאוד....
בגדול אם אני מבין נכון, ברגע שיש לי סטרימר ולא אהיה תלוי בהם, זה יהיה מדהים?
לא יודע אם מדהים אבל כן, לא תלוי בהם.doronhn כתב:·......
בגדול אם אני מבין נכון, ברגע שיש לי סטרימר ולא אהיה תלוי בהם, זה יהיה מדהים?...
בכללי, היופי בכל הסיפור זה היכולת לבחור ולא להיות תלוי.
תקנה סטרימר. תתקין סטינג לחודש ניסיון. תתקין סלקום לחודש ניסיון. תשחק עם שניהם.
תבין את הצרכים שלך, של המשפחה וכו' ותקבל החלטה עם מה להמשיך.
אין התחייבויות כשאין לך ציוד של החברות.
לי בהתחלה היו את כל החבילות בסטינג. הורדתי את הסרטים ונשארתי עם הסדרות בגלל אשתי ועם הילדים בגלל הילדים.
חשוב לי לציין שזה לא מושלם. לפעמים איטי. לפעמים לא מגיב. אבל בתמורה למחיר שהייתי משלם בעבר לYES, זה משהו משהו.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
·doronhn כתב:·......
בגדול אם אני מבין נכון, ברגע שיש לי סטרימר ולא אהיה תלוי בהם, זה יהיה מדהים?...
בשביל התמורה שאתה מקבל למחיר המנוי? לדעתי בהחלט כן.
אם הם יעשו אפליקציה לטלוויזיות חכמות זה יהיה מושלם.
אני כבר למעלה משנה אצלהם. האפליקציה של סטינג סבירה, קצת איטית, לא משהו מיוחד, אין מה להשוות לעומת נטפליקס לדוגמא.
איכות הוידאו טובה (HD).
אני בסטינג בחבילת הסרטים בלבד (40 ש"ח) בשביל הסרטים ועידן פלוס ובנטפליקס (40 ש"ח) בשביל הסדרות.
אצלי זה רץ על מיבוקסים שקניתי בעצמי.
איכות הוידאו טובה (HD).
אני בסטינג בחבילת הסרטים בלבד (40 ש"ח) בשביל הסרטים ועידן פלוס ובנטפליקס (40 ש"ח) בשביל הסדרות.
אצלי זה רץ על מיבוקסים שקניתי בעצמי.
@doronhn
אני יכול להשוות סטינג טי וי שהזמנתי לחמי לפני חודש לסלקום טי וי שיש לי בבית כמעט שנתיים:
מחיר:
סטינג טי וי כתחליף לעידן+ זה הדיל הכי טוב בשוק: 30 ש"ח לחודש לחבילת טבע ללא עלויות נוספות.
חבילת סרטים 40 ש"ח לחודש - עדיין משתלם.
ז"א: למי שהדגש אצלו הוא המחיר והצרכים שלו מינימליים ויש לו תשתית אינטרנט יציבה ולא צריך טלפון קווי: כדאי.
למי שרוצה טלפון קווי וכמות התכנים חשובה, הטריפל של סלקום טי וי משתלם.
ממיר:
חמי אדם מבוגר בלי חוש טכנולוגי ומסתדר עם הממיר של סטינג טי וי. עדיין לא נתקלנו בבעיות.
אבל אין מה להשוות לממיר של סלקום טיוי שהוא הרבה יותר טוב וגם עם שלט טוב יותר משמעותית.
תכנים:
בחודש בראשון החבילה המלאה (של 100 ש"ח) בחינם אז הייתה לי הזדמנות להשוות.
כמו כן, נתתי לילדים שלי משתמש/סיסמא לצפות תכנים דרך הסמארטפון שלהם.
לדעתי סלקום טי וי עולים עליהם בכמה רמות. עיניין של טעם אישי. עובדה שאף אחד אצלנו במשפחה לא ניצל את התכנים האלה מהמכשיר שלו חודש שלם.
התקנה: למי שאין נק' אינטרנט ליד הטלוויזיה שולחים טכנאי של יס במחיר 100 ש"ח.
סה"כ בנאדם שעשה את העבודה, העביר כבל צמוד לפינות ברחבי הבית אבל לא התאמץ להשתמש בתשתית קיימת של הוט ע"מ לחסוך חיווט חיצוני. טען שזה מסובך.
בסלקום טי וי ההתקנה כוללת גם טלפון על אותה תשתית ועלולה להיות מורכבת יותר. הטכנאי היה אצלי למעלה משעתיים בבית עד לפעולה תקינה של הכל.
שירות לקוחות: בסטינג טי וי התשרשמתי משירות קשוב יותר ללקוח, פחות המתנה וטרטורים בין מחלקות. בכל אופן, זה לא שיקול מהותי בשבילי.
שורה תחתונה: אני אישית אשאר עם סלקום ולא אעבור לסטינג טי וי במצב הקיים (למרות שהם הוסיפו עכשיו ל VOD קטגוריית סרטים בתשלום של 20 ש"ח וזו מגמה מרגיזה, נראה לאן זה יתפתח)
אני יכול להשוות סטינג טי וי שהזמנתי לחמי לפני חודש לסלקום טי וי שיש לי בבית כמעט שנתיים:
מחיר:
סטינג טי וי כתחליף לעידן+ זה הדיל הכי טוב בשוק: 30 ש"ח לחודש לחבילת טבע ללא עלויות נוספות.
חבילת סרטים 40 ש"ח לחודש - עדיין משתלם.
ז"א: למי שהדגש אצלו הוא המחיר והצרכים שלו מינימליים ויש לו תשתית אינטרנט יציבה ולא צריך טלפון קווי: כדאי.
למי שרוצה טלפון קווי וכמות התכנים חשובה, הטריפל של סלקום טי וי משתלם.
ממיר:
חמי אדם מבוגר בלי חוש טכנולוגי ומסתדר עם הממיר של סטינג טי וי. עדיין לא נתקלנו בבעיות.
אבל אין מה להשוות לממיר של סלקום טיוי שהוא הרבה יותר טוב וגם עם שלט טוב יותר משמעותית.
תכנים:
בחודש בראשון החבילה המלאה (של 100 ש"ח) בחינם אז הייתה לי הזדמנות להשוות.
כמו כן, נתתי לילדים שלי משתמש/סיסמא לצפות תכנים דרך הסמארטפון שלהם.
לדעתי סלקום טי וי עולים עליהם בכמה רמות. עיניין של טעם אישי. עובדה שאף אחד אצלנו במשפחה לא ניצל את התכנים האלה מהמכשיר שלו חודש שלם.
התקנה: למי שאין נק' אינטרנט ליד הטלוויזיה שולחים טכנאי של יס במחיר 100 ש"ח.
סה"כ בנאדם שעשה את העבודה, העביר כבל צמוד לפינות ברחבי הבית אבל לא התאמץ להשתמש בתשתית קיימת של הוט ע"מ לחסוך חיווט חיצוני. טען שזה מסובך.
בסלקום טי וי ההתקנה כוללת גם טלפון על אותה תשתית ועלולה להיות מורכבת יותר. הטכנאי היה אצלי למעלה משעתיים בבית עד לפעולה תקינה של הכל.
שירות לקוחות: בסטינג טי וי התשרשמתי משירות קשוב יותר ללקוח, פחות המתנה וטרטורים בין מחלקות. בכל אופן, זה לא שיקול מהותי בשבילי.
שורה תחתונה: אני אישית אשאר עם סלקום ולא אעבור לסטינג טי וי במצב הקיים (למרות שהם הוסיפו עכשיו ל VOD קטגוריית סרטים בתשלום של 20 ש"ח וזו מגמה מרגיזה, נראה לאן זה יתפתח)
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
גם אני ניסיתי אותם ל-2-3 חודשים והתנתקתי לאחרונה אחרי שנמאס לי מכל הניתוקים וההפרעות בשידור, מה זה שווה שהמחיר זול ומשתלם אבל כל כמה דקות יש לך מסך שחור לכמה שניות ? ולי יש סיב אופטי אז הבעיה לא הייתה באינטרנט אלא לדעתי בסטרימר שהם מספקים לך. אתה יכול לנסות להשתמש בסטרימר של שיאומי אבל מקריאת דעות של אנשים שהשתמשו בו, לא היה ברור לי לגמרי אם זה אכן פותר את בעיית הניתוקים וההפרעות בשידור לכן זה נראה לי כמו הימור אז ירדתי מכל הסטינג טיוי הזה.
- thevinylguy
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
@liorp
· מה שאמרתי, שאין לי ספק שהמקור של הניתוקים שחוויתי זה הסטרימר פח שהם נתנו לי. חבל שהם לא מספקים את המיבוקס כחלק מהשירות שלהם ושלום על ישראל.
· מה שאמרתי, שאין לי ספק שהמקור של הניתוקים שחוויתי זה הסטרימר פח שהם נתנו לי. חבל שהם לא מספקים את המיבוקס כחלק מהשירות שלהם ושלום על ישראל.
@thevinylguy
אם אתה בעניין של שירותי טלוויזיה בסטרימינג, אמליץ לך לקנות את המיבוקס בעצמך. עלותו היא סביב 200 ש"ח.
ברגע שיש לך אותו אתה יכול להתחבר ולהתנתק בעצמך לנטפליקס/סטינג/סלקום וכו' ללא צורך בהחזרה או החלפת ציוד.
יש בו גם יוטיוב ואפשר להתקין גם קודי.
לי הוא משמש גם לנטפליקס וגם לסטינג.
אם אתה בעניין של שירותי טלוויזיה בסטרימינג, אמליץ לך לקנות את המיבוקס בעצמך. עלותו היא סביב 200 ש"ח.
ברגע שיש לך אותו אתה יכול להתחבר ולהתנתק בעצמך לנטפליקס/סטינג/סלקום וכו' ללא צורך בהחזרה או החלפת ציוד.
יש בו גם יוטיוב ואפשר להתקין גם קודי.
לי הוא משמש גם לנטפליקס וגם לסטינג.