לסדר שירים בדיסק און קי
-
Lior98
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1457
- שם מלא: ליאור אהרון
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
שלום יש לי דיסק און קי עם 130 שירים שאני מנגן דרך מערכת בלי מסך רק רמקולים אני רוצה לבחור נניח שירים ספציפים שיהיו ראשונים איך עושים את זה? ניסיתי בעבר לעשות בקבצים של המוזיקה 01 ואז השם של השיר לפעמים ניסיתי לפי abc גם לא עובד זה משתנה איך אני מגדיר אותם ספציפית יש דרך תוכנה?
ואגב אחרי כל פרמוט הדיסק און קי והעברת השירים מחדש זה משנה שוב את הסדר של הניגון במערכת אז אשמח לדעת על דרך
נ.ב השירים לא מסודרים לפי תיקיות הם פשוט 130 שירים בתוך התיקייה של הדיסק און קי
ואגב אחרי כל פרמוט הדיסק און קי והעברת השירים מחדש זה משנה שוב את הסדר של הניגון במערכת אז אשמח לדעת על דרך
נ.ב השירים לא מסודרים לפי תיקיות הם פשוט 130 שירים בתוך התיקייה של הדיסק און קי
@Lior98
אני מניח שהמערכת קוראת את הmeta-data שלהם (לדוגמה mp3 tags), ומנגנת אותם לפי הסדר של הtrack number. אז אם אין שום דרך לשלוט על סדר הניגון במערכת צריך לשנות את אותו הmeta data. תוכנה כמו foobar2000 יכולה לעשות את זה לדוגמה, אבל יש עוד המון תוכנות שונות שעושות את זה.
אני מניח שהמערכת קוראת את הmeta-data שלהם (לדוגמה mp3 tags), ומנגנת אותם לפי הסדר של הtrack number. אז אם אין שום דרך לשלוט על סדר הניגון במערכת צריך לשנות את אותו הmeta data. תוכנה כמו foobar2000 יכולה לעשות את זה לדוגמה, אבל יש עוד המון תוכנות שונות שעושות את זה.
-
Lior98
-
- חבר ותיק

·אשמח יותר פירוט על הדרך הכי מהירהevgenetic כתב:@Lior98
אני מניח שהמערכת קוראת את הmeta-data שלהם (לדוגמה mp3 tags), ומנגנת אותם לפי הסדר של הtrack number. אז אם אין שום דרך לשלוט על סדר הניגון במערכת צריך לשנות את אותו הmeta data. תוכנה כמו foobar2000 יכולה לעשות את זה לדוגמה, אבל יש עוד המון תוכנות שונות שעושות את זה....
ואם נניח המערכת קוראת לפי tags זה עדיין מוזר כי בכל פעם שאני עושה פרמוט לדיסק און קי ומכניס את אותם שירים הסדר שלהם שוב משתנה בכל פרמוט הסדר של הניגון שלהם משתנה
יש אפשרות במערכת עצמה שהשירים יתנגנו לפי abc? דרך השלט אןלי יש כפתור של ניגון לפי אותיות?
-
Lior98
-
- חבר ותיק

·בפועל המערכת היאevgenetic כתב:באיזו מערכת מדובר?...
panasonic scxh333
אבל אשמח בכללי לדעת על דרכים
ועד עכשיו לא הבנתי למה בכל פעם שאני עושה פירמוט ומכניס את אותם שירים הם מתנגנים פתאום בסדר שונה.
ואם נניח אני שם בדיסק און קי 10 שירים ואחרי זה אני מוסיף עוד שיר אחד אז השיר הזה הוא יתנגן בסוף בגלל שכל השירים האחרים כבר היו בדיסק און קי או שזה לא עובד ככה? כי תמיד הייתי עושה פרמוט לדיסק און קי שהייתי מוסיף שירים כי חשבתי שהשירים האלו תמיד יתנגנו בסוף כי הם הכי חדשים אז הישנים יהיו יותר למעלה והחדשים למטה
@Lior98
כל מערכת והסיפור שלה.
במערכת שלך אני רואה שיש אופציה לבחור את סדר ניגון השירים, תסתכל בעמוד 9 במדריך ("Set the playback order of music tracks"):
http://www.panasonic.ae/EN/Manuals/SC-XH333-English.pdf
כל מערכת והסיפור שלה.
במערכת שלך אני רואה שיש אופציה לבחור את סדר ניגון השירים, תסתכל בעמוד 9 במדריך ("Set the playback order of music tracks"):
http://www.panasonic.ae/EN/Manuals/SC-XH333-English.pdf
-
Lior98
-
- חבר ותיק

·האמת שמקודם הסתכלתי בקובץ הזה של המערכת וראיתי את ההסבר הזה אבל לא הבנתי set playback order מ0 עד 9 זה כאילו אפשרויות של סדר בשירים נניח לפי תאריך/שם/מיקום?evgenetic כתב:@Lior98
כל מערכת והסיפור שלה.
http://www.panasonic.ae/EN/Manuals/SC-XH333-English.pdf...
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
המדריך קובע שיש תמיכה ב- id3
תערוך את הרשימה שלך בtag של ה track
ותתן לשירים שלך מספרים עולים לפי הסדר שאתה רוצה שינוגנו
וזה אמור לפתור את הביעה.
תערוך את זה בספרייה שלך במחשב
כי אם אתה מוחק מהדיסק און קי זה לא ישמר לפעמים הבאות
וזה אמור לפתור את הביעה.
כי אם אתה מוחק מהדיסק און קי זה לא ישמר לפעמים הבאות
-
Lior98
-
- חבר ותיק

·לא הבנתי איך אני משנה tag בקובץ שיר מסויים? את כל השירים בעבר הגדרתי דרך 01 02 03 וזה לא עבד מה שכן ביום חמישי אבדוק על ה playback order לראות אם אפשר לשנות שם משהו שיעזור אני חושד שהמערכת שם מוגדרת על תאריך ולא לפי מספר/שםBorderline1 כתב:המדריך קובע שיש תמיכה ב- id3
וזה אמור לפתור את הביעה.
כי אם אתה מוחק מהדיסק און קי זה לא ישמר לפעמים הבאות...
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
לא בשם השיר
בכל תוכנה שיודעת להציג ולערוך id3
בקיצור כמעט כל נגן שמכבד את עצמו במחשב
בכל תוכנה שיודעת להציג ולערוך id3
בקיצור כמעט כל נגן שמכבד את עצמו במחשב
-
Lior98
-
- חבר ותיק

הגעתי לפה במערכת זה לא מגיב אני לוחץ על לחצן manu בשלט ובמערכת לא עולה כלום (שמתנגן שיר ואני לוחץ על manu השיר נעצר) מה צריך לעשות מבחינת הלחצניםevgenetic כתב:@Lior98
כל מערכת והסיפור שלה.
http://www.panasonic.ae/EN/Manuals/SC-XH333-English.pdf...
-
Lior98
-
- חבר ותיק

·טלויזייה זה בעייתי אבל הצג תקין ועובד כי בדברים כמו של setup/bluetooth זה מופיע בצג את המידע הרלוונטי אני מאמין שאני מפספס משהו לפי המדריך שראינוevgenetic כתב:@Lior98
יכול להיות שהצג שבמערכת לא ממש מציג את כל הפרטים הדרושים. אתה יכול לחבר אליו את הטלוויזיה כדי שתראה את התפריטים שלו כמו שצריך?...
אמרו register broadcast אולי צריך לעשות משהו?
-
Lior98
-
- חבר ותיק

דבר איתי יותר בפשטות איך מוחקים id3 data? עשיתי בעבר לפי 01 ואז שם של שיר וזה עדיין לא עבד תנסה לפרט יותרshmizan כתב:אני דווקא הייתי מוחק את כל ה-id3 data מהקבצים, ואז הנגן חייב לנגן לפי שמות הקבצים, תן להם מספור 001 עד 130 ובא לציון גואל......
אני נתקלתי במקרה בתיאור של סדר השירים בנגן מתבצע לא לפי שם ולא לפי תג אלה לפי סדר העתקת השירים לדיסק און קי.....
פשוט הסדר שהם נכנסים לרשימת הקבצים ב FAT/FAT32.
כדי לקבוע סדר צריך לפרמט את הדיסק ולהעתיק את הקבצים אחד אחד.
יכול להיות שגם אם ממינים במקור את הספרייה ומעתיקים windows יעתיק לפי הסדר, אבל זה לא תמיד קורה ולפעמים הוא מתחיל דווקא מהסוף.
יכול להיות שגם אם ממינים במקור את הספרייה ומעתיקים windows יעתיק לפי הסדר, אבל זה לא תמיד קורה ולפעמים הוא מתחיל דווקא מהסוף.
-
Lior98
-
- חבר ותיק

·למה כתבת דווקא fat/fat32? יש סיכוי ש ntfs יעבוד אחרת? בגלל שיש לי 130 שירים זה בעייתי לעשות שיר שיר וגם הסדר בתיקייה של הדיסק און לפי איך שהוא מופיע בספרייה הוא לא מופיע ככה בנגן עצמו לא ידעתי זה כזה מסובך לקבוע סדר של שירים בנגןrm1 כתב:אני נתקלתי במקרה בתיאור של סדר השירים בנגן מתבצע לא לפי שם ולא לפי תג אלה לפי סדר העתקת השירים לדיסק און קי.....
יכול להיות שגם אם ממינים במקור את הספרייה ומעתיקים windows יעתיק לפי הסדר, אבל זה לא תמיד קורה ולפעמים הוא מתחיל דווקא מהסוף....