טלוויזיה חדשה בתקציב של 8000-9000 ש"ח.

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Benor פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 40
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

כרגע, יש בבית סלקום TV המחובר לטלוויזית טושיבה 42" HD-READY. את ערוצי הבסיס רואים מצוין.

מס' שאלות ברשותכם:
1. איזה גודל מקסימלי מתאים לצפייה ממרחק 3.5 מ'?
2. הטלוויזיה צריכה להראות היטב את הערוצים העיקריים (11,12,13,) למרות שאינם משדרים ב-4K ואולי אפילו לא ב-HD.
3. הטלוויזיה צריכה להיות 4K.

המחיר עד 8000-9000 ש"ח.

אשמח להמלצות והצעות.
תודה!

gabbytec
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 92
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

אני ממליץ לך על 75 אינץ'

אם החלטת על פחות, ממליץ על sony x9005f 65 אינץ, לאחר ירידת מחיר בשבוע האחרון נמכרת ב 8600 ש"ח ב זאפ יבואן רשמי.

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #3 

@Benor
·
1. כמה שיותר - יותר טוב.
זה כמו שישאלו אותך בראיון עבודה: מה המשכורת המקסימלית שהיית מעוניין להרוויח?

2. קודם כל צריך להביו שגודל ״65 אינצ׳ כבר נהיה גודל סטנדרטי - לכן תוכל למצוא בו אתה המגוון המקסימלי של הדגמים, במחירים מאוד משתלמים.
גדלים יותר גדולים: ״70, ״75, ״82 וכו׳ עדיין לא סטנדרטיים, לכן מגוון הדגמים יהיה מצומצם והמחיר יהיה בשמיים.

אם נסתכל על מסכים בגודל מעל ״65:
אז יש לך את NU8000 של סמסונג בגודל ״75 אינצ׳ באזור ה-9000 בערך. מסך ביניים מצוין, אבל לא יותר.

אם נסתכל על גודל ״65 אינצ׳ מצד שני, אז כבר יש לך את:
1. x9005f של סוני, כפי שרשמו לפני, מסך FALD מעולה.
2. טלויזיות OLED של LG. זה כבר הרמה הבאה של הטלויזיות, ואין מה להשוות אפילו לסוני שהכזנו פה.
מה שכן, צריך לקחת בחשבון את הסיכון לצריבות (ממליץ לך לקרוא על זה קצת, ולהחליט לבד)

Uori6919
טרול
טרול
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

@Benor
·1. הגודל האופטימלי למרחק צפייה זה הינו 55-65". גודל גדול יותר יהווה לך בעיה מבחינת איכות הצפייה וכמו מריחה של התמונה מאחר ויחסית הינך קרוב למסך.
2. בטווח מחיר זה אני ממליץ לך על סדרת ה qled של המותג סמסונג. הטלוויזיה בעלת מנגנון החלקת תמונה כך שגם בערוצים הסטנדרטיים האיכות לא יורדת, הדגשת הגוון השחור שבסרטים רצוי ואף יותר נעים בעין. איכות שמע וצפייה ברמה גבוהה לפי דרישתך וכמובן מחיר בהתאם.
כחבר בקהילת סמסונג הענפה אני ממליץ לך מנסיוני האישי על טלויזיה ממותג זה לרבות רכישתה מהיבואן הרשמי כך שאחריות ואיכות מובטחת.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”