- 1. שהסאונד מהמקורות יעבור דרך ה-HDMI. כיום ברסיבר ימאהה הישן שלי ה-HDMI מעביר רק תמונה.
- 2. ZONE2 - מחבר לרסיבר רמקולים במרפסת, ומעוניין שתהיה לי עליהם שליטה נפרדת. כברירת מחדל כבויים ואז במידת הצורך לשדר אליהם כל מקור שארצה. לדוגמא בסלון יראו טלוויזיה, ובמרפסת לשמוע מוזיקה ממקור בלוטות' או רדיו או מהמיניקס.
- 3. ARC - אני רונה טלוויזיה חכמה ומעוניין שבמידה ורואה נטפליקס דרך הטלוויזיה לשמוע את הסאונד דרך הרמקולים של המערכת.
- 4. מחיר - עד 3,000 ש"ח.
- 5. מספר ערוצים: 5 בסלון + 2 למרפסת.
המלצה לרסיבר חדש
-
UriYaffe
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
- שם מלא: Uri Yaffe
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
שלום, יודע שיש כבר המון שרשורים כאלה, אך אני אפרט את הפרמטרים שחשובים לי ברסיבר ואשמח לקבל המלצות על מכשירים מתאימים:
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
1. לא תמצא היום רסיבר שלא עושה את זה
2. כל רסיבר 7.1 נותך לך אפשרות zone 2
3. לכל הרסיברים יש תמיכה ב- ARC.
קח בחשבון, שלא כולם מצליחים להפעיל את זה, מסיבות שונות, ומתפשרים על חיבור SPDIF.
בקיצור, אתה לא מבקש שום דבר מיוחד, שמשנה את ההמלצות שאולי כבר ראית בשרשורים האחרים.
2. כל רסיבר 7.1 נותך לך אפשרות zone 2
3. לכל הרסיברים יש תמיכה ב- ARC.
קח בחשבון, שלא כולם מצליחים להפעיל את זה, מסיבות שונות, ומתפשרים על חיבור SPDIF.
בקיצור, אתה לא מבקש שום דבר מיוחד, שמשנה את ההמלצות שאולי כבר ראית בשרשורים האחרים.
-
UriYaffe
- חבר שרק התחיל

תודה רבה.
אשמח לשמוע תגובות ספציפיות על רסיברים שמבחינת תקציב אופציונלים עבורי.
אחד מהם הוא Denon- X2500.
קראתי שניתן לחלק לאזור 2 רק כניסות אנלוגיות - זה לא באמת פתרון - או שאני לא הבנתי נכון.
אשמח לקבל המלצות מותאמות אחרות.
אשמח לשמוע תגובות ספציפיות על רסיברים שמבחינת תקציב אופציונלים עבורי.
אחד מהם הוא Denon- X2500.
קראתי שניתן לחלק לאזור 2 רק כניסות אנלוגיות - זה לא באמת פתרון - או שאני לא הבנתי נכון.
אשמח לקבל המלצות מותאמות אחרות.
הגיע הזמן להפסיק להגיד את השטות הזו.ahersko כתב:כמו שכתב קודמי ה ARC לפעמים עובד, לפעמים לא ולפעמים אף גורם לבעיות בתפעול.
אם יש צימוד ספציפי אפשר לבדוק אם ספציפית זה עובד טוב אבל בעיקרון לא הייתי בונה על זה....
אנחנו ב-2019 ARC הוא פיצ'ר יציב שעובד בכל מותגי הטלוויזיות והרסיברים והוא כן צריך לבנות עליו. נכון, לפעמים יש בעיות של לחיצת יד, אבל ברוב המקרים אם הפיצ'ר לא עובד זה עקב שימוש \ הגדרה לא נכונה ולא חסרים פתרונות.
מי שישקיע את הזמן לחקור ולבדוק את הכל מסביב, הכל יעבוד אצלו טוב.
נערך לאחרונה על ידי Zachn ב 06/03/2019 16:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
·adidas1 כתב:יש את ה Sony STR-DN1080 שרכשתי דרך אמזון ועולה כ 2600 ש"ח, קיבל ביקורות מעולות ואני מאוד מרוצה ממנו.
אני רק לא יודע לגבי הפיצ'רים שביקשת האם הוא תומך....
אז מה זה עזר לו בדיוק?
הוא שאל על רסיבר שכן תומך בזה
אני יודע שרק הרסיברים של ה3 אזורים תומכים בדיגיטל לזון 2 (ולא לזון 3), אבל הם עולים הרבה יותר מהתקציב שלו
יותר פשוט זה לחבר את הזון 2 עם מתאם דיגיטל - אנלוג
במקרה (או שלא?), אלה שני הרסיברים המומלצים בסקירה הזאת . ה-Denon לטעמם יותר טוב. אבל הוא גם יותר יקר, אז זה תלוי כמה התקציב שלך גמיש (הוא עולה כ-3800 ש"ח).UriYaffe כתב:הגעתי לשני פיינליסטים.
אשמח לקבל חוות דעת עליהם והמלצה על מי ללכת:
1. YAMAHA RX-V685
2. DENON - X3500
תודה....
אין בכלל התלבטות כאן, X3500H ללא ספק הבחירה האיכותית יותר. אם היית משווה לימאהה מסדרת RX-A הייתי אומר לך לחשוב פעמיים.UriYaffe כתב:הגעתי לשני פיינליסטים.
אשמח לקבל חוות דעת עליהם והמלצה על מי ללכת:
1. YAMAHA RX-V685
2. DENON - X3500
תודה....
-
UriYaffe
- חבר שרק התחיל

@Zachn
·רק שאלה אחרונה על מנת לוודא ולהיות בטוח, בדנון 3500, אזור 2, אפשר לשים עליו כל כניסה שאני רוצה גם HDMI, גם מוזיקה דרך הטלפון וכו'?
(בדגם 2500 לא ניתן למתג כניסות דיגיטליות אלא רק אנלוגיות בגלל זה אני שואל).
·רק שאלה אחרונה על מנת לוודא ולהיות בטוח, בדנון 3500, אזור 2, אפשר לשים עליו כל כניסה שאני רוצה גם HDMI, גם מוזיקה דרך הטלפון וכו'?
(בדגם 2500 לא ניתן למתג כניסות דיגיטליות אלא רק אנלוגיות בגלל זה אני שואל).
למיטב ידיעתי כן, ויותר מזה, בנוסף ל Z2, ל-3500H יש שתי יציאות HDMI OUT למקור הראשי, כלומר אתה יכול לחבר נגיד גם טלויזיה וגם מסך מחשב או מקרן ולקבל אאוטפוט לשניהם במקביל.
ההבדל הכי קריטי הוא שה-3500 של דנון הוא הרסיבר הראשון בסדרת ה-X שמכיל את גרסת הדגל של מערכת הכיול Audyssey, והסאונד שיתקבל לך ממנו בהשוואה לימאהה 685 יהיה טוב כמה מונים.
ההבדל הכי קריטי הוא שה-3500 של דנון הוא הרסיבר הראשון בסדרת ה-X שמכיל את גרסת הדגל של מערכת הכיול Audyssey, והסאונד שיתקבל לך ממנו בהשוואה לימאהה 685 יהיה טוב כמה מונים.