האם יש אפליקציה/תוכנה אמינה ויציבה שתחליף את הפקס הביתי?
- אוהב-טכנלוגיה
-
- חבר פעיל

- תגובות: 55
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
אני עובד עם פקס למייל וזה מאפשר גם שליחה וגם קבלה של פקסים (לקוח עסקי דרך החברה של המרכזיות) אבל אני חושב שיש היום את השירות הזה גם לחברות הסלולר בחינם או בכמה שקלים
אני משתמש ב-MyFax. השירות עובד, אבל אני נזקק לו רק לעיתים נדירות מאוד, בשביל עסקים שעדיין לא מוכנים לקבל אימיילים (כמו הבנק שלי, למרבה הצער).
https://www.myfax.co.il
https://www.myfax.co.il
-
shshmul
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 730
- שם מלא: שמוליק
- נתן תודות: 143 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אחלה,אנסה אותם ואם יהיו תחליף ראוי אעיף את בזק ואת מכשיר הפקס.
RECIVER-------------- DENON 6500H
FR. SPEAKERS---------- B&W 703 S2
CENTER------------- B&W HTM71 S2
SUR. SPEAKERS------------ KEF T301
ATM. SPEAKERS----------- KEF T101
SUBWOOFER---- SVS SB-16 ULTRA
SCREEN --------------LG OLED C9 "77
FR. SPEAKERS---------- B&W 703 S2
CENTER------------- B&W HTM71 S2
SUR. SPEAKERS------------ KEF T301
ATM. SPEAKERS----------- KEF T101
SUBWOOFER---- SVS SB-16 ULTRA
SCREEN --------------LG OLED C9 "77
- Aviv943
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 610
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
מחזק את MyFax, משתמש בהם כשצריך בדיוק לעניינים בהם עסקים לא מקבלים מייל.
אין צורך לתשלום קבוע, אפשר לרכוש חבילה קטנה של נניח 50 עמודים (לא זוכר מחיר אבל זה ממש זול) ולשלוח וכשצריך.
לפני כמה שנים קניתי חבילה כזאת ועדיין נשארו לי הרבה יותר עמודים ממה שנראה שאצטרך.
אין צורך לתשלום קבוע, אפשר לרכוש חבילה קטנה של נניח 50 עמודים (לא זוכר מחיר אבל זה ממש זול) ולשלוח וכשצריך.
לפני כמה שנים קניתי חבילה כזאת ועדיין נשארו לי הרבה יותר עמודים ממה שנראה שאצטרך.
אני גם באיגוד 
הוספת הוראת קבע אתה יכול לעשות באתר: דף הבית > תשלומים > פתיחת הרשאה לחיוב חשבון
ביטול לא יצא לי לעשות אז לא יודע איך עושים באתר . כן ביטלתי הוראת קבע עבור אמי באתר בנק דיסקונט.
מה שחשוב לעיניין הוא שבעבר באמת הייתי צריך לפקסס טפסים עם חתימה שלי, והיום הם מקבלים גם את המסמך הסרוק דרך אמייל.
הוספת הוראת קבע אתה יכול לעשות באתר: דף הבית > תשלומים > פתיחת הרשאה לחיוב חשבון
ביטול לא יצא לי לעשות אז לא יודע איך עושים באתר . כן ביטלתי הוראת קבע עבור אמי באתר בנק דיסקונט.
מה שחשוב לעיניין הוא שבעבר באמת הייתי צריך לפקסס טפסים עם חתימה שלי, והיום הם מקבלים גם את המסמך הסרוק דרך אמייל.
משה
אה, בעצם שלחתי פקס רק לפני כמה חודשים. לא תאמין מי החברה המיושנת שדרשה פקס: מיקרוסופט!
טוב, אם לדייק, הנציגים של מיקרוסופט בישראל, שנקראים "הדרכה ישירה". הם דורשים פקס כדי לקנות מוצרי פיתוח. טוב שלא ביקשו יונת דואר.
טוב, אם לדייק, הנציגים של מיקרוסופט בישראל, שנקראים "הדרכה ישירה". הם דורשים פקס כדי לקנות מוצרי פיתוח. טוב שלא ביקשו יונת דואר.
·moco כתב:שאלה: מי עדיין מחייב משלוח פקס?
לאחר שהבנק שלי מסכים כבר לקבל חתימות באימייל, ומשרדי הממשלה והביטוח הלאומי כבר הרבה זמן לפני זה לא דורשים פקס - מי עוד נשאר?...
מי שמתנהל מול רשויות המס (מעמ/מס הכנסה) חייב פקס. או אוטו. לנסוע לשם, לעמוד בתור ולהגיש ביד.
גם לי לא ברור למה צריך עוד פקס.
מקומות שפעם עבדו עם פקס והיום אני שולח להם מייל/מסמכים באתר: צה"ל-מילואים, ביטוח לאומי, בנק לאומי, בנק דיסקונט.
אם אתם בבנק שמקבל רק פקסים אולי זה הזמן להחליף בנק. אני מקווה שאתם לפחות לא משלמים עמלות פעולה לבנק, כי היום יש חשבונות ללא עמלות במספר בנקים כולל בלאומי פועלים ודיסקונט.
מקומות שפעם עבדו עם פקס והיום אני שולח להם מייל/מסמכים באתר: צה"ל-מילואים, ביטוח לאומי, בנק לאומי, בנק דיסקונט.
אם אתם בבנק שמקבל רק פקסים אולי זה הזמן להחליף בנק. אני מקווה שאתם לפחות לא משלמים עמלות פעולה לבנק, כי היום יש חשבונות ללא עמלות במספר בנקים כולל בלאומי פועלים ודיסקונט.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
·uh99 כתב: מעניין למה איין אכיפה בנושא זה...
תשלח את הכתבה הזאת למעמ. עדיף דרך הפקס כי אין דרך אחרת...
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
לי אישית איין שום מגע עם מע"מ לשמחתי הרבה ואתה מוזמן לעשות כך בכבוד(i)osh78 כתב:·......
תשלח את הכתבה הזאת למעמ. עדיף דרך הפקס כי אין דרך אחרת...
...
לא ברור לי מזה "מתנהל".osh78 כתב:·......
מי שמתנהל מול רשויות המס (מעמ/מס הכנסה) חייב פקס. או אוטו. לנסוע לשם, לעמוד בתור ולהגיש ביד....
הרו"ח שלי מעביר את כל הדיווחים החודשיים והשנתיים באינטרנט.
בני עשה תאום מס גם דרך האינטרנט.
פה יש לינקים לכל הדו"חות : https://taxes.gov.il/IncomeTax/Pages/Ta ... kuvan.aspx
אם "מתנהל" זה שיש לך תקשורת לא סטנדרטית על עיניינים ספציפיים, כלומר לא דיווחים שגרתיים, אז אני לא יודע.
תמיד יש אופציה של הדואר
משה
@moco
·
אני עצמאי שמנהל לבד את החשבונות שלי (יד לי ידע בנושא ובסופו של דבר זה לא כזה מסובך...). בשוטף ברור שאין התנהלות מסובכת מול מעמ, נכנסים לאתר פעם בחודש חודשיים, משלמים מקדמות בכרטיס אשראי ושוכחים מהעניין עד החודש הבא. הבעייה היא כשיש נושא ספציפי שצריך לטפל בו (למשל תיקון מקדמות) או שאלה ספציפית.
·
אני עצמאי שמנהל לבד את החשבונות שלי (יד לי ידע בנושא ובסופו של דבר זה לא כזה מסובך...). בשוטף ברור שאין התנהלות מסובכת מול מעמ, נכנסים לאתר פעם בחודש חודשיים, משלמים מקדמות בכרטיס אשראי ושוכחים מהעניין עד החודש הבא. הבעייה היא כשיש נושא ספציפי שצריך לטפל בו (למשל תיקון מקדמות) או שאלה ספציפית.