התנתקות מהוט והחזרת ציוד

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
Tomybooy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן
רציתי לשאול, מישהו יודע כיצד עובד התהליך?
אני יודע שזה לא קל לגרום להם לבצע את זה, אבל צאו מנקודת הנחה שגרמתי להם להסכים ולתאם טכנאי שיגיע לאסוף ציוד.
השאלה שלי היא כזו:
במידה והצלחתי לגרום להם לתאם טכנאי לאיסוף ציוד, באותו הרגע הם כבר מנתקים את שידורי הטלוויזיה/פעילות הממיר/הכרטיס מרחוק?
או שקיים איכשהו סיכוי שעד שיגיע הטכנאי אני אוכל להמשיך לראות טלוויזיה ולהשתמש באינטרנט?

shtrodel
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

זה תלוי בהם.
אם שכנעת אותם שאתה מתנתק ואינמצב שתחזור - ינתקו תוך יומיים. אם הנציג חושב שיש סיכוי שתישאר כנראה ה"טכנאי" שיגיע ינסה להציע לך חבילה טובה יותר.
בפעם האחרונה שעשיתי את זה הנציג איסוף לא תיאם איתי, הוא החליט להתקשר באיזשהו יום ואמר שתוך חצי שעה הוא אצלי. במקרה היה מישהו בבית באותו זמן.

Tomybooy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה קודם כל.
בין הזמן שדיברת איתם בטלפון, לבין עד שהגיע הטכנאי - יכולת לצפות בטלוויזיה?

מספיקלי
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2786
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 178 פעמים

שליחה #4 

אצלנו הניתוק היה די מהר, האיסוף היה לאחר שלושה שבועות או חודש...
זה ממש לא הפריע כי הקודי, עידן וה250ש"ח בארנק כל חודש מלאו את ה"מחסור".
אינני מנוי הוט/יס

+K1 עם DVB וK18.4.

OhadSela
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 216
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #5 

ברגע שאישרו לך ניתוק אתה מספיק לשלם 48 שעות אחרי והכל עובד רגיל עד שמגיע טכנאי לקחת את הציוד

Tomybooy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

מה הכוונה מספיק לשלם 48 שעות אחרי?
אני פשוט מנסה להבין אם ברגע שניתקו אותי נגמר הסיפור ואי אפשר לצפות בטלוויזיה מאותו רגע של השיחה, או שלאחר השיחה של הניתוק הכל עוד יעבוד וימשיך לעבוד עד שיגיע הטכנאי לאסוף ציוד?

OhadSela
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

התשלום להוט מפסיק!!! 48 שעות מרגע אישור הניתוק , עד שהטכנאי מגיע אתה יכול לצפות רגיל , יגיע משמר לקחת לך את הציוד ועדיין ינסה להציע לך מבצעים , אותי הוא עוד ניסה לשכנע שהוא הגיע אמרתי לו שאני רוצה להישאר רק עם התשתית של האינטרנט שכל הממירים כבר מנותקים מלפני שבוע ואני צופה רק בעידן פלוס ( מה שכבר ביקשתי מראש מהנציג שאני רוצה רק אינטרנט) ולבטל את הטלויזיה והאינטרנט והוא לא ממש ידע את זה וחשב שהוא לוקח הכל אז הוא עשה לי מבצע חדש רק לתשתית של האינטרנט

Tomybooy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

תודה אוהד.
ומה קורה אם לטכנאי לוקח יותר מ 24 שעות להגיע? עדיין לאחר 24 שעות יתנתקו השירותים או שיהיו שירותים כל עוד לא הגיע הטכנאי?

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4199
נתן תודות: 134 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

שליחה #9 

חבר שלי ניסה להתנתק מהם
ומאותו הרגע, החלו ניתוקי השיחות
והעברה מנציג אחד לשני,אז ללא שום חשבון
לקח את כל הציוד,והלך לנקודת האיסוף
זרק להם הכל בפרצוף,ולא יצא משם
עד שזיכו אותו על הכל.
בישראל תהיה ישראלי.

Tomybooy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

צודק עמית. אם להתנתק באמת הייתה כוונתי - הייתי כבר מוצא את הדרך להתנתק מהם.
אסביר קצת יותר וכך אולי כל השאלות שלי יהיו יותר הגיוניות..
אני מעוניין להתנתק מהם רק בכדי שיחזרו אליי עם הצעה יותר אטרקטיבית.
בגלל זה אני מדבר על השלב של אחרי שגרמתי להם לנתק, אבל לפני שבאו לאסוף ציוד. (אני לא אלך להחזיר כי אני לא מעוניין להתנתק באמת).
אם הייתי עובר לחברה אחרת, לא הייתה לי את הבעיה הזו. כיוון שזו לא אופציה, אני חייב לעשות משהו בכדי להוריד את 600 השקלים (!!) שאני משלם להם בחודש.
אז התוכנית היא לגרום להם לנתק אותי, ולחכות שיחזרו אליי משימור לקוחות עוד לפני שיבוא טכנאי לאסוף ציוד.
וזו בדיוק הסיבה שאני מנסה להבין אם מישהו יודע מניסיון איך זה עובד? הפחד שלי הוא שאני אסיים את השיחה איתם עם טכנאי לעוד כמה ימים, אסל באותו הרגע או למחרת הם ינתקו אותי מהשירותים עצמם וכך אמצא את עצמי בלי אינטרנט וטלוויזיה כמה ימים ואני לא יכול לקחת את הסיכון הזה..

אז בצורה הכי מופשטת - האם מישהו יודע אם הוט מנתקים את השירותים באותו זמן של תיאום הטכנאי - או שעדיין יש טלוויזיה ואינטרנט עד שמגיע הטכנאי ובפועל אוסף את הציוד?
על זה קמה ונופלת ה״תוכנית״ שלי.. אם הם מנתקים לי את השירותים על המקום אז אני לא יכול לקחת את הסיכון הזה בכלל...

OhadSela
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

אצלי באו לקחת אחרי 3 שבועות החשבון של התשלום נחסם אחרי 48 שעות גם בדקתי באפליקציה שלהם כל הזמן שזה מה שקורה

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2352
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #12 

חשבת על חלופות מלבד הוט?
לשלם היום יותר מ-100-150 ש"ח בחודש על טלוויזיה ואינטרנט זה קצת חבל בהתחשב בתחרות שיש במשק.
600 ש"ח בחודש?! איך הגעת למחיר הזה?

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”