לקנות BLU-RAY???
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
הדור הנוכחי הוא הראשון, השאלה אם אתה לחוץ על נגן ומה בדיוק אתה רוצה ממנו.
ברור שבעתיד יהיו מכשירים טובים יותר, אבל אם אתה רוצה אחד כעת, אז תרכוש.
ברור שבעתיד יהיו מכשירים טובים יותר, אבל אם אתה רוצה אחד כעת, אז תרכוש.
היום את רוב התכנים שיוצאים בפורמט BLU-RAY ניתן להוריד בפורמט מקורי של BLU-RAY מאינטרנט . אנחנו כמובן לא מעודדים את התופעה המכוערת הזו , אבל זה המצב נכון להיום .
כשמחיר מכשיר BLU-RAY הוא קרוב למחירו של מחשב נייד , אולי שווה לבדוק את כל האפשרויות לפני שממהרים לקנות .
אני לא היתי קונה היום מכשיר BLU-RAY . כנראה שגם לא בעתיד כל עוד מכשיר שכזה לא יידע לקרוא גם את כל הפורמטי האחרים + תמיכה בכתוביות עבריות .
כשמחיר מכשיר BLU-RAY הוא קרוב למחירו של מחשב נייד , אולי שווה לבדוק את כל האפשרויות לפני שממהרים לקנות .
אני לא היתי קונה היום מכשיר BLU-RAY . כנראה שגם לא בעתיד כל עוד מכשיר שכזה לא יידע לקרוא גם את כל הפורמטי האחרים + תמיכה בכתוביות עבריות .
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אהבתי,hagi כתב:היום את רוב התכנים שיוצאים בפורמט BLU-RAY ניתן להוריד בפורמט מקורי של BLU-RAY מאינטרנט . אנחנו כמובן לא מעודדים את התופעה המכוערת הזו , אבל זה המצב נכון להיום .
אני לא היתי קונה היום מכשיר BLU-RAY . כנראה שגם לא בעתיד כל עוד מכשיר שכזה לא יידע לקרוא גם את כל הפורמטי האחרים + תמיכה בכתוביות עבריות ....
לא רק תופעה מכוערת
ממש מראות קשים
ועוד בHD !!!!
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4964
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
אתה מתכוון לסוני, כי אני מתלבט בינו לבין HTPC..........crusader כתב:לרוץ לקנות...
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4964
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
זה בסוף יקרה.....תוכנית השלביםOferL כתב:אז תקנה 2. שיהיה....
אין טעם לקנות נגן כזה מכמה סיבות.
1. אין הרבה תוכן והקצת שיש יקר מאוד.
2. אין צורב...!!!
3. הוא לא קורא HD-DVD ולא Divix וכו'.. אלה רק BD. אני מאמין שלא רחוק היום בו יהיה נגן שיקרא את כל הפורמטים הקיימים.
4. לא תומך בתרגום עברי.
5. מחירו יקר מאוד בהתחשב בכך שקיים ה PS3 שמכיל בתוכו גם נגן BD, גם קונסולת משחקים מפוארת ועוד כמה פיצרים שימושיים.
ברגע שהפורמט הזה יתייצב ויקבל תאוצה, השוק יפתח ויתחילו ביצור המוני.
כרגע אני מחכה ומסתפק במחשב שבנתיים מנגן בהצלחה כל פורמט HD שיש.
2. אין צורב...!!!
3. הוא לא קורא HD-DVD ולא Divix וכו'.. אלה רק BD. אני מאמין שלא רחוק היום בו יהיה נגן שיקרא את כל הפורמטים הקיימים.
4. לא תומך בתרגום עברי.
5. מחירו יקר מאוד בהתחשב בכך שקיים ה PS3 שמכיל בתוכו גם נגן BD, גם קונסולת משחקים מפוארת ועוד כמה פיצרים שימושיים.
כרגע אני מחכה ומסתפק במחשב שבנתיים מנגן בהצלחה כל פורמט HD שיש.
kfirkb כתב:אין טעם לקנות נגן כזה מכמה סיבות.
2. אין צורב...!!!
4. לא תומך בתרגום עברי.
כרגע אני מחכה ומסתפק במחשב שבנתיים מנגן בהצלחה כל פורמט HD שיש....
שיכנעת אותי
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אם אתה כל כך רוצה נגן בלוריי למה לא לקנות את הצורב ולהכניס אותו בתוך HTPC ואז אתה מכוסה מכל כיוון אפשרי.
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
kfirkb,
מאיפה בדיוק הגעת למסקנה שאין תמיכה בכתוביות בעברית???לא רק שיש תמיכה,יש כבר מספר לא מבוטל של סרטים עם כתוביות בעברית.
ולמה שמישהו ירצה לקנות HD DVD כיום כאשר היום ,כל דיסק של BD עולה בכמה רמות על כל הנפקה של HD DVD?
לעניות דעתי הפורמט של טושיבה לא ישרוד את השנה הקרובה,לפי ההערכות של סוני,והמצב כפי שהוא נראה בשטח,הPS3 יכניס מכת מוות לפורמט המתחרה.
מה שבטוח שהזמן יגיד.
מאיפה בדיוק הגעת למסקנה שאין תמיכה בכתוביות בעברית???לא רק שיש תמיכה,יש כבר מספר לא מבוטל של סרטים עם כתוביות בעברית.
ולמה שמישהו ירצה לקנות HD DVD כיום כאשר היום ,כל דיסק של BD עולה בכמה רמות על כל הנפקה של HD DVD?
לעניות דעתי הפורמט של טושיבה לא ישרוד את השנה הקרובה,לפי ההערכות של סוני,והמצב כפי שהוא נראה בשטח,הPS3 יכניס מכת מוות לפורמט המתחרה.
מה שבטוח שהזמן יגיד.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
1. יש תמיכה במכשיר אבל רוב התוכן הוא ללא תרגום.crusader כתב:kfirkb,
ולמה שמישהו ירצה לקנות HD DVD כיום כאשר היום ,כל דיסק של BD עולה בכמה רמות על כל הנפקה של HD DVD?...
2. מאותה הסיבה שאנשים מחפשים מכשיר DVD שיודע לקרוא את כל הפורמטים האפשריים
כגון: Divix/Xvid/MP3 וכו'...
3.לגבי הצורב. אז אומנם יש צורב בשוק אך הוא מאוד יקר וגם המדיות יקרות.
בנוסף, אני לא בטוח אם הנגני BD יודעים לקרוא דיסקים צרובים.
אני זוכר כאשר רק יצאו מכשירי ה DVD הראשונים, הם לא ידעו לקרוא צרובים.
נערך לאחרונה על ידי kfirkb ב 01/06/2007 19:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אז מה הבעיה לשלב צורב בלוריי בHTPC ואז בטוח שאין בעיה של פורמטים
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
ענבר,
כלכלית ומבחינת עלות מול תועלת,עדיף בהרבה היום להשקיע בPS3,מכל בחינה שלא מסתכלים עליה,בטח שלעומת צורב.
kfirkb,
"רוב התוכן" זה טוב,אבל גם היום אם אתה לוקח כהשוואה סירטי DVD,אני יכול לומר לך שרוב התוכן מגיע לא מתורגם,וזה אחרי 10 שנים שהפורמט קיים.
ומי שמחכה לפורמט משולב,שיהיה לו בהצלחה,לפי דעתי יקח לא מעט זמן.
לגבי BD צרוב,99% שהנגנים כיום לא ידעו לקרוא את זה,לכשיצא צי'פ עבור הקונסולות הללו אז תבוא המהפכה האמיתית,לפחות עבור הצרכן הישראלי.
כלכלית ומבחינת עלות מול תועלת,עדיף בהרבה היום להשקיע בPS3,מכל בחינה שלא מסתכלים עליה,בטח שלעומת צורב.
kfirkb,
"רוב התוכן" זה טוב,אבל גם היום אם אתה לוקח כהשוואה סירטי DVD,אני יכול לומר לך שרוב התוכן מגיע לא מתורגם,וזה אחרי 10 שנים שהפורמט קיים.
ומי שמחכה לפורמט משולב,שיהיה לו בהצלחה,לפי דעתי יקח לא מעט זמן.
לגבי BD צרוב,99% שהנגנים כיום לא ידעו לקרוא את זה,לכשיצא צי'פ עבור הקונסולות הללו אז תבוא המהפכה האמיתית,לפחות עבור הצרכן הישראלי.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money