הרי ברור לך שאני לא רואה את כל הסדרות האלה - אלא רק מעלה בזמני הפנוי סדרות או עונות חדשות שיוצאות.
אם הייתי צריך לראות את כל מה שאני מעלה, הייתי צריך לחיות מינימום... כמו מתושלח. ( 969 שנים לפי המקרא)
מעבר לזה שלא הכל לטעמי.
דבר נוסף, אין לי שום נגיעה בהפקה, לא בבימוי, ובוודאי שאני לא אמון על התסריט.
סיימתי את העונה הראשונה - היה ממש אחלה.
ההשוואה למשחקי הכס פשוט לא נכונה, זו אמנם סדרת פנטזיה אבל בסגנון אחר לגמרי. זו סדרה שמוגדרת "לכל המשפחה", לכן רמות האלימות והמין כאן הם אחרים לגמרי. מין - לא קיים לגמרי בסדרה. אלימות, מוות ושברון לב קיימים בהחלט, רק שהאלימות הרבה פחות גרפית.
המשחק לכל אורך הקשת פשוט נהדר, כולל כמה ילדים שחקנים מופלאים. הויזואליה מדהימה, בעיקר השילוב של בעלי החיים שנראים טבעיים מאוד ומשתלבים בסביבה. השילוב המוצלח של בעלי החיים בסדרה מוסיף המון לאווירה ולהבנת החיבור אליהם.
לגבי העלילה - אני לא קראתי את הספרים לכן לא יכול להשוות, אני בטוח שכמו תמיד ההשוואה היא לטובת הספרים. תמיד קשה להעביר כמות מידע של ספר לסרט או סדרה, אבל אני בטוח שכל מי שקרא את הספרים יוכל ליהנות מהעיבוד הויזואלי המהנה של הסדרה. אחרי הפרק הראשון גם אני הייתי בספק אם אמשיך, אבל בפרק השני כבר היה לי ברור שאמשיך. משהו שם מתחבר ומושך אותך הלאה.
הסיפור מסקרן ומעניין, הדמויות בנויות טוב ויש כל הזמן מיסתורין שמחזיק את הצופה עם סימני שאלה ורצון לגלות את התשובות.
בקיצור - שווה לראות, סדרה מיוחדת.