MOCA to WAN VR600 + ARRIS
שלום לכולם,
משום מה הARRIS שסיפקו לי היום לא יכול להתחבר בסלון (אות חלש מדי ככה"נ), אני מעוניין להשתמש ב WIFI של הVR600 אך לא יכול לשים את ה ARRIS במצב BRIDGE מאחר והוא נמצא בתוך ממ"ד.
לכן החיבור הוא כזה:
ARRIS בחדר, מחובר ל MOCA.
MOCA בסלון מחוברת ל VR600 שהוא נמצא ב ROUTER MODE דרך הפורט הרביעי שמיועד ל WAN.
הבעיה:
עקב התנגשות שהייתה שיניתי את הLAN SETTINGS כמצורף בתמונה, אך עדיין אני לא מקבל אינטרנט. (תמונה מצורפת)
מה פספסתי? האם אי אפשר לחבר WAN דרך MOCA?
תודה,
אבירן
משום מה הARRIS שסיפקו לי היום לא יכול להתחבר בסלון (אות חלש מדי ככה"נ), אני מעוניין להשתמש ב WIFI של הVR600 אך לא יכול לשים את ה ARRIS במצב BRIDGE מאחר והוא נמצא בתוך ממ"ד.
לכן החיבור הוא כזה:
MOCA בסלון מחוברת ל VR600 שהוא נמצא ב ROUTER MODE דרך הפורט הרביעי שמיועד ל WAN.
הבעיה:
עקב התנגשות שהייתה שיניתי את הLAN SETTINGS כמצורף בתמונה, אך עדיין אני לא מקבל אינטרנט. (תמונה מצורפת)
תודה,
אבירן
אישית היתי מציע לך לעביר כבל קואקס מהממ''ד לסלון להגדיר את האריס כי מודםavizaz כתב:שלום לכולם,
לכן החיבור הוא כזה:
הבעיה:
תודה,
אבירן...
ולחבר לנתב או לחילופין לעביר כבל רשת מהממ''ד לסלון להשאיר את האריס במתב ראוטר
ל וויפי בממ'' ד ולחבר לנתב בסלון אבל אז בנתב שבסלון את אהיה לך דאבל NAT ככה אם תפנה
פורט בנתב שבסלון תצרך להפנות את אותו פורט גם באריס.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
בלי לדעת מה ההגדרות מבחינת ip בשני המכשירים אף אחד לא יוכל לעזור לך
חוץ מזה יש לך מוקה בשני החדרים זאת אומרת שיש לך כבל קואקס ביניהם אז איך אמורה להיות בעיה?
חוץ מזה יש לך מוקה בשני החדרים זאת אומרת שיש לך כבל קואקס ביניהם אז איך אמורה להיות בעיה?
- Borderline1
- חבר מביא חבר

תשנה את הend ip adress
לנגיד 244 בסוף
לך למכשיר המשני
תגדיר לו ip 192.168.0.250
תבטל dhcp
במכשיר המשני
ותחבר את הכבל לכניסת lan שלו בשום אופן לא ל wan
יש לזה מדריך באתר של נטשיף
לנגיד 244 בסוף
לך למכשיר המשני
תגדיר לו ip 192.168.0.250
תבטל dhcp
במכשיר המשני
ותחבר את הכבל לכניסת lan שלו בשום אופן לא ל wan
יש לזה מדריך באתר של נטשיף
- Borderline1
- חבר מביא חבר

תוהה אם לברך שהחיינו
תודה רבה ידידי, המדריך עשה את העבודה, גם דרך ה MOCA.
הסיבה שזה לא עבד זה כי המודם עבד על 192.168.0 בעוד הראוטר על 192.168.1, כמו כן, הנקודה של ה WAN (שהיא שונה מזו של ה DSL) גם כן עשתה בעיות.
אע"פ שבראוטר כתוב שאין אינטרנט, הכל תקין לחלוטין
שוב, תודה רבה.
תודה רבה ידידי, המדריך עשה את העבודה, גם דרך ה MOCA.
הסיבה שזה לא עבד זה כי המודם עבד על 192.168.0 בעוד הראוטר על 192.168.1, כמו כן, הנקודה של ה WAN (שהיא שונה מזו של ה DSL) גם כן עשתה בעיות.
אע"פ שבראוטר כתוב שאין אינטרנט, הכל תקין לחלוטין
שוב, תודה רבה.