Nu8000 - עזרה באודיו, חיפוש קולי, תלייה
-
Nushmontalafim
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
אתמול הגיעה אליי הטלויזיה סוף סוף,
המתקינים שכנעו אותי שהתקנה סטנדטנרית על הקיר לא תהיה טובה ולא תהיה גישה לכבלים וכד' ושכל כבל שארצה להכניס יהיה סיפור והטלויזיה עדינה וכל דבר קטן יכול להרוס אותה וכו'..
והציעו להתקין מתלה ייעודי לטלויזיה שיכול להיות כצמוד קיר ולשחק איתו וכד'
בכל אופן הטלויזיה כבר הייתה מחוץ לקופסא והחלטתי לזרום עם זה ולהוסיף 1000 שקל להתקנה של הזרוע ואחריות ל3 שנים, לא נעים אבל קרה נגמר השלמתי עם זה.
האם אתם מסכימים עם העניין? או שהייתי קל לשכנוע
(חשוב לי להצמיד אותה לקירהאופציה לשידה לא קרצה לי)
ואז הזמנתי חבר לראות סרט ראשון בטלויזיה,
לצערי גילנו שגם הסרט שאני הורדתי וגם זה שהוא הביא מהבית.. קבצי האודיו לא נתמכים,
מפה לשם מסתבר שאין יותר תמיכה בקבצי שמע של DTS..
מה עושים? יש דרך לעקוף את העניין? (בהנחה שאני לא מעוניין להוציא עוד כסף על סטרימר..)
יש לי גם מקרן קול HW 450M, האם לאחר שאחבר אותו לטלויזיה אוכל לראות ולשמוע DTS?
או שאין ברירה ואני צריך להתחיל לברור סרטי AC3 או לעשות המרות כל פעם..?
ודבר אחרון שנתקלתי בו.. קודם כל החיפוש הקולי בכללי מזהה מעולה את מה שאני אומר, שאפו
אבל כל התוצאות שהוא מביא לי מיוטיוב ביפנית או לא רלוונטים, מאכזב ממש.
ויותר מכך, נכנסתי לאפליקציה של יוטיוב ובמקום להקליד רציתי לדבר.. מה שכמובן לא עבד והופיעה לי השגיאה
"משהו השתבש נסה לחפש בדרך אחרת"
חשבתי שזו בעיית שפה אז החלפתי את היוטיוב לאנגלית ואז קיבלתי את אותה שגיאה רק באנגלית..
אני די מבואס מכל העניין, חיכיתי לטלויזיה הזאת מלא זמן וחסכתי הרבה בשבילה ואז קרו כל הדברים לעיל..
אשמח לעצות שלכם.
המתקינים שכנעו אותי שהתקנה סטנדטנרית על הקיר לא תהיה טובה ולא תהיה גישה לכבלים וכד' ושכל כבל שארצה להכניס יהיה סיפור והטלויזיה עדינה וכל דבר קטן יכול להרוס אותה וכו'..
והציעו להתקין מתלה ייעודי לטלויזיה שיכול להיות כצמוד קיר ולשחק איתו וכד'
בכל אופן הטלויזיה כבר הייתה מחוץ לקופסא והחלטתי לזרום עם זה ולהוסיף 1000 שקל להתקנה של הזרוע ואחריות ל3 שנים, לא נעים אבל קרה נגמר השלמתי עם זה.
האם אתם מסכימים עם העניין? או שהייתי קל לשכנוע
(חשוב לי להצמיד אותה לקירהאופציה לשידה לא קרצה לי)
ואז הזמנתי חבר לראות סרט ראשון בטלויזיה,
לצערי גילנו שגם הסרט שאני הורדתי וגם זה שהוא הביא מהבית.. קבצי האודיו לא נתמכים,
מפה לשם מסתבר שאין יותר תמיכה בקבצי שמע של DTS..
מה עושים? יש דרך לעקוף את העניין? (בהנחה שאני לא מעוניין להוציא עוד כסף על סטרימר..)
יש לי גם מקרן קול HW 450M, האם לאחר שאחבר אותו לטלויזיה אוכל לראות ולשמוע DTS?
או שאין ברירה ואני צריך להתחיל לברור סרטי AC3 או לעשות המרות כל פעם..?
ודבר אחרון שנתקלתי בו.. קודם כל החיפוש הקולי בכללי מזהה מעולה את מה שאני אומר, שאפו
אבל כל התוצאות שהוא מביא לי מיוטיוב ביפנית או לא רלוונטים, מאכזב ממש.
ויותר מכך, נכנסתי לאפליקציה של יוטיוב ובמקום להקליד רציתי לדבר.. מה שכמובן לא עבד והופיעה לי השגיאה
"משהו השתבש נסה לחפש בדרך אחרת"
חשבתי שזו בעיית שפה אז החלפתי את היוטיוב לאנגלית ואז קיבלתי את אותה שגיאה רק באנגלית..
אני די מבואס מכל העניין, חיכיתי לטלויזיה הזאת מלא זמן וחסכתי הרבה בשבילה ואז קרו כל הדברים לעיל..
אשמח לעצות שלכם.
@Nushmontalafim
·
א. לגבי המתלה:
אין דרך יפה להגיד את זה.
פשוט יצאת פראייר
גם המתלה הרגיל מאפשר להתחבר ליציאות של הטלויזיה, וגם אפשר לחבר כבלים מראש כדי לא להסתבך אחר כך.
(ובכל מקרה כמה שהמתלה יותר שטוח, ככה הטלויזיה יותר אסטטית וצמודה לקיר)
וגם אם כבר היית קונה מתלה אחר, המתלה הכי יקר לא עולה יותר מ300 שקל בחנות.
ב. לגבי ה-DTS:
הטלויזיה עצמה לא יכולה לנגן קול מסוג DTS מקבצים.
גם את תחבר כל רמקול חיצוני, הטלויזיה לא תקרא את הקול מהקובץ. לכן שום דבר לא ישתנה.
הפיתרון היחיד הוא מוצר חיצוני כלשהו (סטרימר, נגן בלו ריי, פלייסטיישן, וכו׳) שיפענח את הקובץ וישלח את פס הקול בפורמט אחר (לא DTS) או ישירות לסאונדבר (יכול להיות גם DTS).
ג. תתחבר עם המשתמש שלך ביוטיוב. כך הוא ידע מי אתה וידע לבד להציע לך סרטונים רלוונטיים (בעברית ובתחומי עניין שלך שהוא מכיר)
ד. כדי לבצע חיפוש קולי ביוטיוב:
תיכנס לאפליקציה של יוטיוב, תיכנס לחיפוש, ותלחץ על הסמן של חיפוש קולי (נראה כמו מיקרופון), כשהאפליקציה תיידע אותך שאפשר להשתמש בשלט לחיפוש קולי - תלחץ על הכפתור בשלט ותתחיל לדבר לתוכו.
עוד גם בעברית - אבל צריך להחליף את כל יוטיוב לעברית כדי שיעבוד. (להחליף את שפת האפליקציה בהגדרות)
·
א. לגבי המתלה:
אין דרך יפה להגיד את זה.
פשוט יצאת פראייר
גם המתלה הרגיל מאפשר להתחבר ליציאות של הטלויזיה, וגם אפשר לחבר כבלים מראש כדי לא להסתבך אחר כך.
(ובכל מקרה כמה שהמתלה יותר שטוח, ככה הטלויזיה יותר אסטטית וצמודה לקיר)
וגם אם כבר היית קונה מתלה אחר, המתלה הכי יקר לא עולה יותר מ300 שקל בחנות.
ב. לגבי ה-DTS:
הטלויזיה עצמה לא יכולה לנגן קול מסוג DTS מקבצים.
גם את תחבר כל רמקול חיצוני, הטלויזיה לא תקרא את הקול מהקובץ. לכן שום דבר לא ישתנה.
הפיתרון היחיד הוא מוצר חיצוני כלשהו (סטרימר, נגן בלו ריי, פלייסטיישן, וכו׳) שיפענח את הקובץ וישלח את פס הקול בפורמט אחר (לא DTS) או ישירות לסאונדבר (יכול להיות גם DTS).
ג. תתחבר עם המשתמש שלך ביוטיוב. כך הוא ידע מי אתה וידע לבד להציע לך סרטונים רלוונטיים (בעברית ובתחומי עניין שלך שהוא מכיר)
ד. כדי לבצע חיפוש קולי ביוטיוב:
תיכנס לאפליקציה של יוטיוב, תיכנס לחיפוש, ותלחץ על הסמן של חיפוש קולי (נראה כמו מיקרופון), כשהאפליקציה תיידע אותך שאפשר להשתמש בשלט לחיפוש קולי - תלחץ על הכפתור בשלט ותתחיל לדבר לתוכו.
עוד גם בעברית - אבל צריך להחליף את כל יוטיוב לעברית כדי שיעבוד. (להחליף את שפת האפליקציה בהגדרות)
-
Nushmontalafim
-
- חבר שרק התחיל

@mdk_25
·
קודם כל תודה רבה על המענה, מצטער לשמוע שיצאתי פראייר.. לפחות המתלה ממש אסתטי ומגיע עד 12 ס"מ מהקיר, השלמתי עם זה כבר חח
לגבי הסאונדבר, לא הבנתי.. ברגע שאחבר את הטלוויזיה לסאונדרבר אוכל לשמוע? או שהקול עדיין יעבור דרך הטלויזיה..?
ולגבי היוטיוב, לחצתי על כפתור המיקרופון, השגיאה שכתבתי זה לאחר שלחצתי עליו..
·
קודם כל תודה רבה על המענה, מצטער לשמוע שיצאתי פראייר.. לפחות המתלה ממש אסתטי ומגיע עד 12 ס"מ מהקיר, השלמתי עם זה כבר חח
לגבי הסאונדבר, לא הבנתי.. ברגע שאחבר את הטלוויזיה לסאונדרבר אוכל לשמוע? או שהקול עדיין יעבור דרך הטלויזיה..?
ולגבי היוטיוב, לחצתי על כפתור המיקרופון, השגיאה שכתבתי זה לאחר שלחצתי עליו..
·Nushmontalafim כתב: ·
...
כפי שרשמתי:
גם את תחבר כל רמקול חיצוני (כולל הסאונד בר שלך), הטלויזיה לא תקרא את הקול מהקובץ. לכן שום דבר לא ישתנה.
הבעיה שלך שאתה סומך על הטלויזיה בשלב פיענוח הקובץ. אם מוצר אחר יבצע את תהליך הפיענוח, אז כבר סיפור אחר.
לכן:
לא הבנתי ממך אם עשית את כל השלבים שבאים לפני שלב הלחיצה על הכפתור:ולגבי היוטיוב, לחצתי על כפתור המיקרופון, השגיאה שכתבתי זה לאחר שלחצתי עליו.....
תיכנס לאפליקציה של יוטיוב, תיכנס לחיפוש, ותלחץ על הסמן של חיפוש קולי (נראה כמו מיקרופון), כשהאפליקציה תיידע אותך שאפשר להשתמש בשלט לחיפוש קולי
-
Nushmontalafim
-
- חבר שרק התחיל

@mdk_25
כן, עשיתי את כל השלבים..
אני נכנס לאפליקציה ואז לחיפוש ואז לוחץ על הכפתור של המיקרופון באפליקציה (לא בשלט) ואז זה אומר לי שאירעה שגיאה
כן, עשיתי את כל השלבים..
אני נכנס לאפליקציה ואז לחיפוש ואז לוחץ על הכפתור של המיקרופון באפליקציה (לא בשלט) ואז זה אומר לי שאירעה שגיאה