חוות דעת על רמקולים רצפתיים MAGNAT VINTAGE 120
היי,
מישהו שמע על החברה הזו? אמינות המוצרים, איכות?
שמעתי את הזוג הזה בחנות ס.ג. אלקטרוניקה. רציתי לשאול אם הרמקולים האלה באמת מיוצרים באירופה או שגם זה משהו סיני מזוייף כמו הרבה מוצרים שמגיעים לכאן. חששותיי התעוררו עקב מחירם הנמוך אך כאן אני חייב לציין שממה ששמעתי בחנות (הטסט נעשה עם אותו מגבר שיש לי YAMAHA 450) הרמקולים האלו נשמעים הרבה יותר טוב מכמה שעולים הרבה יותר.
דרך אגב, על הרמקול מצויין made in Europe. האם זה מקובל? שהרי לא מצויינת המדינה ספציפית.
תודה, אופיר
מישהו שמע על החברה הזו? אמינות המוצרים, איכות?
שמעתי את הזוג הזה בחנות ס.ג. אלקטרוניקה. רציתי לשאול אם הרמקולים האלה באמת מיוצרים באירופה או שגם זה משהו סיני מזוייף כמו הרבה מוצרים שמגיעים לכאן. חששותיי התעוררו עקב מחירם הנמוך אך כאן אני חייב לציין שממה ששמעתי בחנות (הטסט נעשה עם אותו מגבר שיש לי YAMAHA 450) הרמקולים האלו נשמעים הרבה יותר טוב מכמה שעולים הרבה יותר.
דרך אגב, על הרמקול מצויין made in Europe. האם זה מקובל? שהרי לא מצויינת המדינה ספציפית.
תודה, אופיר
Yamaha RX-V450
Pioneer DV-470
Wharfedale Diamond 9.5
Wharfedale Diamond CM
Omega 4mm cables
Pioneer DV-470
Wharfedale Diamond 9.5
Wharfedale Diamond CM
Omega 4mm cables
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לא שמעתי אותם אישית.
זו חברה גרמנית שמייצרת גם לרכב.
לא נחשבת בקצה הסקאלה העליונה...
http://www.magnat.de/content/homeentert ... ?pl=1&pl=4
זו חברה גרמנית שמייצרת גם לרכב.
לא נחשבת בקצה הסקאלה העליונה...
http://www.magnat.de/content/homeentert ... ?pl=1&pl=4
תודה על התגובה,
לא יודע למה אתה מתכוון ב"קצה הסקאלה העליונה" אך אם הכוונה לרמקולים של מישן או קף במחיר מפולפל אז ממילא אני לא מכוון לשם.
העיניין הוא ששמעתי אותו מול דיימונד 9.6 של וורפדייל והם נשמעו ממש טוב. הדיימונד עולים כ 1000 ש"ח יותר.
שאלתי בקיצור ולעיניין, האם הרמקולים האלה נחשבים באותה שורה כמו וורפדייל (נאמר דיימונד 9.5 שעולה 700 יותר) או נאמר מורל סיילוס (תוצרת סין) או אפילו JBL E60 שבערך באותו טווח מחירים.
לא יודע למה אתה מתכוון ב"קצה הסקאלה העליונה" אך אם הכוונה לרמקולים של מישן או קף במחיר מפולפל אז ממילא אני לא מכוון לשם.
העיניין הוא ששמעתי אותו מול דיימונד 9.6 של וורפדייל והם נשמעו ממש טוב. הדיימונד עולים כ 1000 ש"ח יותר.
שאלתי בקיצור ולעיניין, האם הרמקולים האלה נחשבים באותה שורה כמו וורפדייל (נאמר דיימונד 9.5 שעולה 700 יותר) או נאמר מורל סיילוס (תוצרת סין) או אפילו JBL E60 שבערך באותו טווח מחירים.
Yamaha RX-V450
Pioneer DV-470
Wharfedale Diamond 9.5
Wharfedale Diamond CM
Omega 4mm cables
Pioneer DV-470
Wharfedale Diamond 9.5
Wharfedale Diamond CM
Omega 4mm cables
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
חחח....כן, גם אני חשבתי כך, בגלל זה צצו לי כל התהיות מה האמינות של החבר'ה האלה.Vick כתב:קצת הגזימו עם הנתונים טכניים שלהם...לא?...
בכל אופן, תודה רבה על התגובות.
Yamaha RX-V450
Pioneer DV-470
Wharfedale Diamond 9.5
Wharfedale Diamond CM
Omega 4mm cables
Pioneer DV-470
Wharfedale Diamond 9.5
Wharfedale Diamond CM
Omega 4mm cables
החברה הזו לא רעה בכלל והיא נותנת תמורה טובה ביחס לכסף.
לטעמי הרמקולים שלה טובים מסדרת ה-E הביזיונית של JBL.
במידה ואהבת אותם יותר מה-WHARFEDALE, אין סיבה לבחור בכל זאת בחברה האנגלית. MAGNAT זו לא חברה ג'נרית והנני בספק אם תתחרט על רכישת מוצריה.
לטעמי הרמקולים שלה טובים מסדרת ה-E הביזיונית של JBL.
במידה ואהבת אותם יותר מה-WHARFEDALE, אין סיבה לבחור בכל זאת בחברה האנגלית. MAGNAT זו לא חברה ג'נרית והנני בספק אם תתחרט על רכישת מוצריה.