75" Q7FN או 65" Q9FN
היי,
מתחדש בטלווזיה לדירה, החלטתי ללכת על QLED.
במסגרת התקציב מתלבט בין 75" Q7FN או 65" Q9FN.
מרחק צפייה 3 מטר. בעיקר ישמש לסרטים\סדרות.
האם כדאי להתפשר על הגודל? מישהו יודע אם ההבדל באיכות ניכר?
מה דעתכם?
תודה מראש לעונים!
מתחדש בטלווזיה לדירה, החלטתי ללכת על QLED.
במסגרת התקציב מתלבט בין 75" Q7FN או 65" Q9FN.
מרחק צפייה 3 מטר. בעיקר ישמש לסרטים\סדרות.
האם כדאי להתפשר על הגודל? מישהו יודע אם ההבדל באיכות ניכר?
מה דעתכם?
תודה מראש לעונים!
@דונידארקו
·
ב-Q7FN יש בעיית עמעום חמורה בתכנים מסויימים (היו מספר פוסטים בנושא בפורום), ברמה שמספר אנשים נאלצו להחזיר אותה בגלל שהיא היתה פשוט לא שמישה מבחינתם.
לכן לא הייתי ממליץ עליה.
Q9FN מצד שני היא טלוויזיה לא-OLED הכי טובה בשוק כיום.
אז אין סיבה לא להמליץ עליה.
·
ב-Q7FN יש בעיית עמעום חמורה בתכנים מסויימים (היו מספר פוסטים בנושא בפורום), ברמה שמספר אנשים נאלצו להחזיר אותה בגלל שהיא היתה פשוט לא שמישה מבחינתם.
לכן לא הייתי ממליץ עליה.
Q9FN מצד שני היא טלוויזיה לא-OLED הכי טובה בשוק כיום.
אז אין סיבה לא להמליץ עליה.
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 960
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
איכות התוכן הממוצעת שתצרוך בשנתיים הקרובות לא מצדיקה לוותר על איכות בשביל 75" מ 3 מטר. אם יש לך נטייה להוריד סרטי 4K מקוריים של 70 גיגה במאסות אז אולי כן, קשה לי להאמין שזה המצב. אין ספק שה Q9FN עדיפה בצורה משמעותית, אלא אם כן יש לך נטייה להעביר את רוב זמן השימוש של הטלווזיה בצריכת תוכן סופר איכותי, במקרה הטוב זה יקרה פעם - פעמיים בשבוע, במקרה הריאלי הרבה פחות אם בכלל.
בכל מקרה הQ90 מעבר לפינה.
את הסוני היתי בודק טוב טוב אם כדאי, הצבעים שלה נאמנים מאוד למקור ויכולים להראות רכים ורגועים מדי (בתוכן רגיל) וזה לא מתאים לכל אחד שמחפש את אפקט הWOW.
בכל מקרה הQ90 מעבר לפינה.
את הסוני היתי בודק טוב טוב אם כדאי, הצבעים שלה נאמנים מאוד למקור ויכולים להראות רכים ורגועים מדי (בתוכן רגיל) וזה לא מתאים לכל אחד שמחפש את אפקט הWOW.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000
יש לי Q7FN 75. תתרחק ממנה. מסך לא מוצלח. הבעיות שלו מתועדות פה בפורום, והן בעיקר בעיה עם סצנות שחורות ותרגום לבן. זה מייצר הילה על חלק גדול מהמסך והורס לחלוטין את חווית הצפיה.
הבעיה קיימת בצורה הכי ברורה בתכנים של נטפליקס ב HDR, אבל, וזה אבל חשוב מאוד, קיימת, במידה פחותה- אך מורגשת בכל סוג של תוכן.
הבעיה קיימת בצורה הכי ברורה בתכנים של נטפליקס ב HDR, אבל, וזה אבל חשוב מאוד, קיימת, במידה פחותה- אך מורגשת בכל סוג של תוכן.
@דונידארקו
·שלום לך . גם אני כמוך לקוח מאוד מרוצה של המותג סמסונג ומרוצה ממוצריהם לרבות חבר בקהילת סמסונג. לגבי שאלתך אתה צריך לשים לב שמרחק הצפייה הוא כ 3 מ' שלדעתי נמוך ביחס מרחק/ גודל מסך.
65 היא דיי מספיקה כי 75 המבט שלך כבר יתחיל להתפזר ואיכות הצפייה תראה לך כפחות איכותית.
דגם מומלץ שסקרתי לאחרונה מסדרתה-qled
QE75Q7F , בה הצבע השחור מודגש בהחלט.
דיי מתאימה לצרכיך ולתקציבך.
בהצלחה
·שלום לך . גם אני כמוך לקוח מאוד מרוצה של המותג סמסונג ומרוצה ממוצריהם לרבות חבר בקהילת סמסונג. לגבי שאלתך אתה צריך לשים לב שמרחק הצפייה הוא כ 3 מ' שלדעתי נמוך ביחס מרחק/ גודל מסך.
65 היא דיי מספיקה כי 75 המבט שלך כבר יתחיל להתפזר ואיכות הצפייה תראה לך כפחות איכותית.
דגם מומלץ שסקרתי לאחרונה מסדרתה-qled
QE75Q7F , בה הצבע השחור מודגש בהחלט.
דיי מתאימה לצרכיך ולתקציבך.
בהצלחה
- דודהמסתורי
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 37
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
שלום