xiaomi roborock 2
-
Lior98
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1457
- שם מלא: ליאור אהרון
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
שלום רכשתי את השואב אבק הרובוטי יש לי כמה שאלות
1 איך הוא יודע איפה למצוא את המשטח טעינה? שמתי אותו במרחק של 7 מטר בין רהיט ולקח לו 5 דקות למצוא את המשטח אחרי תנועות קטנות כל פעם שהוא מסתובב זה עובד לפי קרינת חשמל/אור שהוא מוצא אותו?
2 אם אני שם אותו בסלון (וככה עשיתי) ואני מפעיל אותו שינקה הוא מסיים עם הסלון והולך לחדר שליד או שעושה רק את הסלון הספציפי כי זה החלל שהוא סרק? (הפעלתי אותו ל20 דקות בשביל לראות איך הוא עובד לא הספקתי לראות אם הוא עובר לבד)
3 יש אפשרות של ניקוי (לחיצה קצרה על ה power) ויש לחצן של "ניקוי נקודתי" מה זה אומר ניקוי כזה הוא מזהה ספציפית את הלכלוך שליד?
תודה לעוזרים. ובנתיים הוא נראה ועובד נהדר
1 איך הוא יודע איפה למצוא את המשטח טעינה? שמתי אותו במרחק של 7 מטר בין רהיט ולקח לו 5 דקות למצוא את המשטח אחרי תנועות קטנות כל פעם שהוא מסתובב זה עובד לפי קרינת חשמל/אור שהוא מוצא אותו?
2 אם אני שם אותו בסלון (וככה עשיתי) ואני מפעיל אותו שינקה הוא מסיים עם הסלון והולך לחדר שליד או שעושה רק את הסלון הספציפי כי זה החלל שהוא סרק? (הפעלתי אותו ל20 דקות בשביל לראות איך הוא עובד לא הספקתי לראות אם הוא עובר לבד)
3 יש אפשרות של ניקוי (לחיצה קצרה על ה power) ויש לחצן של "ניקוי נקודתי" מה זה אומר ניקוי כזה הוא מזהה ספציפית את הלכלוך שליד?
תודה לעוזרים. ובנתיים הוא נראה ועובד נהדר
-
Lior98
-
- חבר ותיק

·מה זה "ממפה את הבית"? אני זוכר שלחצתי על ההפעלה לחיצה קצרה והוא התחיל לנקות הוא עשה 2 סיבובים במקום וישר התחיל זה נחשב? אם לא איך גורמים לו?rotbard כתב:הוא ממפה את הבית וכך יודע לחזור למקום
אם לקחת אותו לפני שיש לו את המיפוי הוא "לא יודע" היכן עמדת הטעינה
לגבי ניקוי נקודתי, אתה שם אותו באזור שאתה רואה כמלוכלך
הוא מנקה סביבו וחוזר למקום, הוא לא "רואה" לכלוך....
-
Lior98
-
- חבר ותיק

@rotbard
·
התחברתי לאפליקציה אבל לא הבנתי איך אני גורם לו לסרוק/למפות את הבית?
אני עכשיו רוצה לעשות לחיצה קצרה על ה power ושינקה את כל הבית הוא יעשה את זה? הוא סורק אוטומטי את כל הבית? וכנל לגבי משטח טעינה אתמול לקח לו 5 דקות למצוא את זה אני רוצה לדעת איך לגרום לו ליצור מפה של הבית אשמח להסבר מפורט תודה.
·
התחברתי לאפליקציה אבל לא הבנתי איך אני גורם לו לסרוק/למפות את הבית?
אני עכשיו רוצה לעשות לחיצה קצרה על ה power ושינקה את כל הבית הוא יעשה את זה? הוא סורק אוטומטי את כל הבית? וכנל לגבי משטח טעינה אתמול לקח לו 5 דקות למצוא את זה אני רוצה לדעת איך לגרום לו ליצור מפה של הבית אשמח להסבר מפורט תודה.
-
Lior98
-
- חבר ותיק

תמיד האישה קובעת 😊rotbard כתב:תפעיל אותו ואז תראה באפליקציה מה הוא עושה
אתה לא גורם לו למפות הוא עושה זאת לבד
אגב אצלנו היחידה שנותנת הוראות זו אשתי...
המיפוי עצמו זה תוך כדי הניקוי? כי שוב מה שסיקרן אותי זה אתמול הוא עבד 20 דקות בסלון ניקה טוב מאוד אבל שלחצתי על הטעינה לקח לו 5 דקות ללכת למשטח טעינה (מרחק של 5 מטר ממנו) איך אני גורם לו לזהות את המשטח טעינה שיידע איפה הוא נמצא או שזה עניין של זמן שהוא "לומד" את הבית