שאלת VIVO
אני הרבה זמן מנסה למצוא את התשובה הנכונה אך לשוא...
אם יש לי כרטיס תומך VIVO
R8N-25-OEM - ATI RADEON 9550 - 256MB - 128bit - TV\DVI - OEM - Vivo
http://www.hisdigital.com/html/product_ ... 0&view=yes
האם אני יכול בעזרתו להקליט טלוויזיה ישירות בזמן צפייה וגם כשאינה דולקת?
האם אני יכול להקפיא תמונה (PAUSE) בזמן תוכנית ואח"כ להמשיך לראות מהנקודה שהפסקתי?
אם כן - איך? איזו תוכנה עושה זאת?
תודה מראש
אם יש לי כרטיס תומך VIVO
R8N-25-OEM - ATI RADEON 9550 - 256MB - 128bit - TV\DVI - OEM - Vivo
http://www.hisdigital.com/html/product_ ... 0&view=yes
האם אני יכול בעזרתו להקליט טלוויזיה ישירות בזמן צפייה וגם כשאינה דולקת?
האם אני יכול להקפיא תמונה (PAUSE) בזמן תוכנית ואח"כ להמשיך לראות מהנקודה שהפסקתי?
אם כן - איך? איזו תוכנה עושה זאת?
תודה מראש
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
עדיין ללא תשובה ברורה
למה אי אפשר לשרשר?
אם אני מוציא מהוידאו OUT של הטלוויזיה לVIDEO IN של הכרטיס?
אמור לעבוד לא?
אם אני מוציא מהוידאו OUT של הטלוויזיה לVIDEO IN של הכרטיס?
אמור לעבוד לא?
כמה פיתרונות
קודם ראה שלGP-PVR יש PLUGIN לVIVO מסוג של ATI
לא בדקתי - אבל שווה בדיקה - ראה הקישור תחת דביק לPVR GB-PVR
שים לב שאין לך IR-BLASTER לכן הקלטה מוזמנת מראש בעיית אלא אם כן תזמין במקביל צפיה בYES או בכבלים
או תבנה או תקנה כזה. (ראה גם תחת דביק זה וגם תחת דביק HTPC לשם הסבר נוסף)
בעקרון התקנה של PLUGIN לGB-PVR זה לשים את מה שנמצא תחת הSKIN שלו תחת כל הSKIN שאתה עובד אתם
ולשים מה שנמצא תחת PLUGIN בPLUGIN אלא אם כן זה תוכנית התקנה. להפעיל CONFIG אולי לבחור PLUGIN ולהגדיר SETTING עליו ולבסוף OK שמפעיל את שרות ההקלטה מחדש.
כדי להקפיא תמונה אכן יש לחבר VI לכרטיס וVO למסך. המסך לא חייב להיות דלוק
כדי לאפשר צפיה כאשר המחשב סגור חבר כניסת VO נוספת מהמיר לכניסה אחרת ואם אין תשתמש במחליף VA של 3 כניסות לאחד שניתן להשיג בACE
בתקווה שזה יעזור לך - ואם אתה מצליח עם הPLUGIN תדווח על זה
לא בדקתי - אבל שווה בדיקה - ראה הקישור תחת דביק לPVR GB-PVR
שים לב שאין לך IR-BLASTER לכן הקלטה מוזמנת מראש בעיית אלא אם כן תזמין במקביל צפיה בYES או בכבלים
או תבנה או תקנה כזה. (ראה גם תחת דביק זה וגם תחת דביק HTPC לשם הסבר נוסף)
בעקרון התקנה של PLUGIN לGB-PVR זה לשים את מה שנמצא תחת הSKIN שלו תחת כל הSKIN שאתה עובד אתם
ולשים מה שנמצא תחת PLUGIN בPLUGIN אלא אם כן זה תוכנית התקנה. להפעיל CONFIG אולי לבחור PLUGIN ולהגדיר SETTING עליו ולבסוף OK שמפעיל את שרות ההקלטה מחדש.
כדי להקפיא תמונה אכן יש לחבר VI לכרטיס וVO למסך. המסך לא חייב להיות דלוק
כדי לאפשר צפיה כאשר המחשב סגור חבר כניסת VO נוספת מהמיר לכניסה אחרת ואם אין תשתמש במחליף VA של 3 כניסות לאחד שניתן להשיג בACE
בתקווה שזה יעזור לך - ואם אתה מצליח עם הPLUGIN תדווח על זה
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
תגובה מעניינת ...
אני רק לא מבין למה התייחסות היא בעיקר לממיר? ומה הקשר בין הIR BLASTER להקלטה מתוזמנת?
אם יש לי תוכנה שרצה ומחשב +טלוויזיה דולקים (או שאני מכנת שלט שידליק אותה PALM PILOT למשל) אז הכל אמור לעבוד.
אני בעיקר רוצה למצב של צפייה טלוויזיה, ופתאום מקבלים טלפון אז רוצים להקפיא תמונה, יש לי וידאו בבית להקלטות מתוזמנת.
ודרך אגב, אין התנגשות בין 2 SVIDEO OUT שנכנסים לאחד SVIDEO IN?
אם יש לי תוכנה שרצה ומחשב +טלוויזיה דולקים (או שאני מכנת שלט שידליק אותה PALM PILOT למשל) אז הכל אמור לעבוד.
אני בעיקר רוצה למצב של צפייה טלוויזיה, ופתאום מקבלים טלפון אז רוצים להקפיא תמונה, יש לי וידאו בבית להקלטות מתוזמנת.
ודרך אגב, אין התנגשות בין 2 SVIDEO OUT שנכנסים לאחד SVIDEO IN?
IR-BLASTER מאפשר לך להקליט תוכנית שהיזמנת מלוח משדרים EPG שטענתם למחשב(שדי זהה למה שאתה רואה בYES או HOT כלוח משדרים בממיר). אלטרנטיבית אתה בוחר בYES תוכנית מוזמנת ופשוט מקליט את הערוץ.
תוכנות כמו GB-PVR BEHONDTV SAGETV וMEDDIA PORTAL מאפשרים לך להקליט לדיסק לפי EPG שטענתם לפני כן למשל TVXB או התוכנית של אלון וכן כתהליך פשוט יותר גם את מה שאתה מבקש -לבצע עצירה להקפאה של טלוויזיה בעת שיחת טלפון.
בTOSHIBA לפחות בחלק מהדגמים הSVIDEO חופף אחד משני ערוצי VIDEO IN A.V שמאחרי הטלויזיה. בSONY אין את השטות הזו. האינדקציה זה שאין תצוגה טובה ואחרי הוצאת אחד מAV זה נפתר. במקרה שלי העברתי אחד מAV פשוט קדימה.
היתרון העיקרי של מחשב כלפי וידאו מבוסס קסטות או צורב DVD שאין צורך להחליף קסטות ביחוד עם אתה שם דיסק להקלטות של בין 200-250GB (שזה בערך פי 5 מYES MAX מבחינת קיבולת)
תוכנות כמו GB-PVR BEHONDTV SAGETV וMEDDIA PORTAL מאפשרים לך להקליט לדיסק לפי EPG שטענתם לפני כן למשל TVXB או התוכנית של אלון וכן כתהליך פשוט יותר גם את מה שאתה מבקש -לבצע עצירה להקפאה של טלוויזיה בעת שיחת טלפון.
בTOSHIBA לפחות בחלק מהדגמים הSVIDEO חופף אחד משני ערוצי VIDEO IN A.V שמאחרי הטלויזיה. בSONY אין את השטות הזו. האינדקציה זה שאין תצוגה טובה ואחרי הוצאת אחד מAV זה נפתר. במקרה שלי העברתי אחד מAV פשוט קדימה.
היתרון העיקרי של מחשב כלפי וידאו מבוסס קסטות או צורב DVD שאין צורך להחליף קסטות ביחוד עם אתה שם דיסק להקלטות של בין 200-250GB (שזה בערך פי 5 מYES MAX מבחינת קיבולת)
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -